רוסו: "היכולת מול כ"ס לא תספיק מול יונייטד"
קשרה הקרואטי של מכבי חיפה, שכבש צמד בניצחון קבוצתו על העולה החדשה (0:5), אינו מסתנוור מהתוצאה. יצחק שום: מול יונייטד זו תהיה אופרה אחרת"
מכבי חיפה פתחה בצורה מוחצת את הופעותיה בליגת העל, לאחר שהביסה הערב (שבת) בביתה את העולה החדשה, הפועל כפר סבא 0:5. כעת תתפנה האלופה להכנות לקראת ההתמודדות הצפויה לה מול מנצ'סטר יונייטד ביום רביעי הקרוב במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות.
מאמן הקבוצה, יצחק שום, מרוצה מהפתיחה החלקה אך יודע שאין להשליך ממנה על ההתמודדות בצ'מפיונס ליג. "טוב שניצחנו בפתיחת העונה, אך אינני חושב שיש לכך השלכות לגבי המשחק נגד מנצ'סטר יונייטד. שם זו תהיה אופרה אחרת לגמרי".
כובש הצמד במשחק, ג'ובאני רוסו, יודע גם הוא שהניצחון על כפר סבא אינו קנה מידה מהימן לקראת המפגש עם יונייטד. "אם נשחק כמו היום, אני לא חושב שננצח את מנצ'סטר יונייטד. כפר-סבא לא שיחקה טוב, והיכולת שהצגנו מולה לא תספיק לנו באנגליה".
בלם הקבוצה, אריק אג'יפור, שכבש את השער הראשון, מספר כי תמיד ניחן בחוש לכיבושים. "גם בעבר הבקעתי שערים, ואני מקווה שאמשיך להבקיע גם בעתיד עבור מכבי חיפה", אמר. "הרמה בישראל הולכת ומשתפרת וזו מגמה חיובית", הוסיף. לגבי משחקה הקרוב של חיפה מול מנצ'סטר יונייטד, לא נשמע הניגרי נרגש במיוחד. "אני חושב שזה לא ביג דיל. אנחנו צריכים פשוט להגיע לשם ולעשות את המירב".
הרכש החדש מהפועל פתח תקווה, מיכאל זנדברג, נהנה מקבלת הפנים של הקהל החיפני. "שמחתי שהקהל קיבל אותי יפה ואני מקווה בעתיד לתת לו גם תמורה הולמת".
שני האוהדים, שזרקו חזיזים בקריית אליעזר הערב, נעצרו. אחד מהם הורחק לשלושה חודשים מן המגרשים הוא חוייב להגיע בכל שבת בה אמורה לשחק חיפה לתחנת המשטרה, ולחתום על טופס נוכחות.