שתף קטע נבחר

סלמן עמר, אשדוד: "נשיג תוצאה טובה מול חיפה"

המגרש הביתי נותן לשחקני מ.ס אשדוד הרבה ביטחון לקראת המשחק בשבת מול האלופה. יניב בן ישי יחליף את אסי רחמים בין הקורות

במ.ס אשדוד משוכנעים שאפשר להפתיע את מכבי חיפה בשבת (20:35), לא רק בגלל שהירוקים נמצאים במצב רוח ירוד בעקבות הדחתם מליגת האלופות, אלא גם בגלל שהאשדודים בוטחים בכוחם לנצח כל קבוצה במגרשם. היכולת אותה הציגה הקבוצה בעשרה שחקנים בניצחון 1:3 על נצרת עילית בשבת שעברה נותנת לשחקנים תחושת ביטחון.

 

המגן סלמן עמר: "אנחנו לא חושבים על ההפסד של מכבי חיפה לרוזנבורג, כי אנחנו לא באים לנצל שום דבר. זה משחק בית ואנחנו מתייחסים אליו כמו לכל משחק. ניתן את הכל במגרש ונקווה שהקהל ייהנה. אני מאמין שנשיג תוצאה טובה ולא נאכזב את האוהדים שלנו. אנחנו קבוצה מספיק טובה גם בבית וגם בחוץ ועוד נראה את זה השנה".

 

בשער אשדוד יעמוד יניב בן ישי במקומו של אסי רחמים, אשר הורחק מול נצרת עילית. גם שני הקשרים הזרים - הניגרי עמנואל אובידה והגנאי אנסה עזיז, עשויים לערוך הופעת בכורה. לעומת זאת נראה כי החלוץ הניגרי פליקס אוביקה יישב על הספסל וישולב כמחליף.

 

הרכב משוער: יניב בן ישי; עמר סלמן, אריק אג'יופור, עמנואל פאפואה, אדיר טובול; אנסה עזיז, משה אוחיון (ז'אן טלסניקוב), יוסי אופיר (דוד רביבו), עמנואל אובידה; עידן שריקי, שי הולצמן.  

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
יוסי מזרחי, מאמן מ.ס אשדוד
יוסי מזרחי, מאמן מ.ס אשדוד
צילום: ראובן שוורץ
מומלצים