שתף קטע נבחר

אינדיו: "גמרתי עם אוהדי בית"ר; אעזוב בתום העונה"

לבלם בית"ר ירושלים ב-3 העונות האחרונות נמאס מאוהדי הקבוצה: "אשחק רק עד תום העונה הנוכחית, ואז אחזור לברזיל". עוד מספר הברזילאי: "רשמתי את מספרי המכוניות של האוהדים שזרקו אבנים, אבל בבית"ר פוחדים להסתבך איתם". גם איברהים נדאללה אומר: "במצב הנוכחי לא אוכל להחזיק מעמד בקבוצה"

הבלם הברזילאי של בית"ר ירושלים בשלוש העונות האחרונות, אינדיו פריירה, עדיין לא התאושש מתקרית זריקת האבנים של אוהדי בית"ר על האוטובוס של הקבוצה, בתום ההפסד בשבת, 1:3 להפועל חיפה.

צילום: ראובן שוורץ
אינדיו פריירה בית"ר ירושלים (צילום: ראובן שוורץ)

 

"זהו. נמאס לי. אני גמרתי עם האוהדים של בית"ר", אמר אינדיו ל-ynet. "חשבתי לעזוב את הקבוצה כבר בתום העונה שעברה, אבל בסוף נשארתי בגלל שהאוהדים ביקשו ממני. מעכשיו לא מעניין אותי מה הם יגידו ומה הם יעשו. אשחק רק בשביל הקבוצה, ובסוף העונה הנוכחית אחזור לברזיל.

 

"היו באוטובוס שחקנים בעלי משפחות, כמו אבי נמני, עופר טלקר, ג'פסליי קאלאדיירה, אני ואלי אוחנה. מה היה קורה אם מישהו מאיתנו היה נפגע? מי היה אז לוקח אחריות עלינו ועל המשפחות שלנו?".

 

אינדיו ממורמר גם מהיחס לבחרו לקבוצה, איברהים נדאללה: "מה פתאום הם מקללים את נדאללה וצועקים לו 'בן זונה' ו'לך הביתה' כל המשחק? איזה מין רגשות יש להם?". כעסו של אינדיו מופנה גם כלפי הנהלת הקבוצה: "עכשיו אני מורחק בכרטיס אדום ואין מי שיחליף אותי, בגלל שאלירן חודיידה פצוע ולא הביאו יותר שחקנים. אוחנה ביקש חיזוק ולא נתנו לו. לקהל יש זכות למחות נגד זה, אבל בטח לא לזרוק אבנים".

 

עוד גילה הבלם הברזילאי כי הוא יודע מי הם האוהדים שהשליכו אבנים: "רשמתי את מספרי המכוניות של האוהדים שהשליכו אבנים. לא הלכתי למשטרה, אבל הראתי לשחקנים את הפתקים. אף אחד לא הלך למשטרה, כי כנראה פוחדים להסתבך עם אוהדי בית"ר".

 

גם איברהים נידאללה, אשר לא התאמן היום בגלל פציעה, נמצא בדרכו החוצה מהקבוצה. "דיברתי עם אלי אוחנה", אמר נדאללה, "והוא אמר כי ברצונו שאמשיך, אבל אם האוהדים ימשיכו להתנהג כלפי באותו אופן, אני לא חושב שאחזיק מעמד".

 

מוקדם יותר היום, הוציאה ההנהלה הודעת גינוי לאוהדי הקבוצה שתקפו את אוטובוס השחקנים: "אנו עוסקים בספורט ולא במלחמה. אותם "אוהדים" אשר מצדיקים את מעשיהם בשם האהבה לבית"ר ירושלים חצו בתקופה האחרונה את כל הקווים האדומים. רק בנס נמנע במוצאי-שבת אסון אשר יכול היה להסתיים בפגיעות גוף ואף חמור מכך. למעשים אלה אין ולעולם לא יהיה מקום והצדקה בכלל ובספורט בפרט. הפרחחים הללו פוגעים בקבוצה ועל כולנו להוקיע אותם מקרבנו. מקומם הוא לא במגרשי הכדורגל אלא מאחורי סורג ובריח".

פורסם לראשונה 25.10.04, 19:35

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אלי אוחנה. החוליה האחורית רוצה הביתה
אלי אוחנה. החוליה האחורית רוצה הביתה
צילום: ראובן שוורץ
מומלצים