שתף קטע נבחר

חמישה שפים מובילים במפגש פסגה קולינרי

מרק דלעת ומלבי קוקוס, טונה צרובה בחמישה תבלינים ומנות בריאות ייחודיות נוספות, יוגשו במפגש פסגה קולינרי לציון יומולדת חמש למגזין "מנטה"

מגזין "מנטה" יחגוג בשבוע הבא חמש שנים להיווסדו, באירוע חווייתי שיכלול ארוחת גורמה-בריאותית יוצאת דופן. לרגל האירוע יתאחדו חמישה שפים מובילים למפגש פסגה קולינרי. החמישייה הפותחת היא:

 

פול אסנהיים - שף קייטרינג "קוויזין P.A" . אסנהיים היה השף של קלאב מד בשוויץ, ובהמשך שימש כשף של מספר מסעדות ישראליות. בשמונה השנים האחרונות הוא מנהל את חברת הקייטרינג שבבעלותו.

 

רונן דברת-בלוך - שף מסעדות מלון "הרודס ויטאליס" באילת. דברת-בלוך היה השף של מסעדת ארטישוק, וכיום משמש כשף של המסעדות לורנס וג'ולסון האילתיות. סגנון הבישול שלו מוגדר כ"מטבח עילי אישי בהשפעות צרפתיות".

 

גולן ישראלי - שף מלון "שרתון מוריה" בתל אביב. ישראלי למד ברשת "דן", התמחה במלון "וולדורף אסטוריה" בניו יורק ועבד במלונות "קינג דייויד" ו"דן אכדיה". סגנון הבישול שלו מוגדר כ"ביתי-עממי".

 

אנטוניו מנסה - שף מסעדת ROCCA בהרצליה פיתוח. מנסה הוא השף המיתולוגי של מסעדת אלי אולי התל אביבית, ולפניה ניצח על מטבחן של מסעדות דוגמת פרונטו, ריף ואחרות. המטבח בו מנסה מתמחה הוא "אלטה קוזינה" (מטבח עילי ספרדי).  

 

אביב משה - שף מסעדת MESSA התל אביבית. משה כיהן כשף של שאטו עין כרם, ברכאה והנביאים 54. את סגנון הבישול שלו הוא מכנה "מטבח שף אישי המשלב טכניקות צרפתיות עם חומרי גלם מזרח תיכוניים".

 

מה יוגש באירוע? טוב שהתעניינתם. להלן דגימה מהתפריט:

 

  • סלט סיליקורניה עם ארטישוק ירושלמי וגרגירי רימון
  • לחי עגל עם תבשיל חיטה ברוטב יין אדום
  • מרק פלפלים עם פסטו וקרוטונים
  • קבב סלמון על נוצות כחולות עם ווסאבי וינגרט
  • מרק דלעת ומלבי קוקוס עם אבקת פיסטוק
  • טונה צרובה אדומה בחמישה תבלינים עם כוסברה ווינגרט

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מנת פתיחה של אנטוניו מנסה. קרפצ'יו אינטיאס
מנת פתיחה של אנטוניו מנסה. קרפצ'יו אינטיאס
צילום: שי רוזנצוויג
קינוח של רונן דברת-בלוך. קרוקנט קקאו וקרם בננות עם גלידת רום
קינוח של רונן דברת-בלוך. קרוקנט קקאו וקרם בננות עם גלידת רום
מנה של אביב משה. קרפצ'יו שייטל
מנה של אביב משה. קרפצ'יו שייטל
מומלצים