איך מכינים סושי בבית: "אינסייד-אאוט" צמחוני
"אינסייד-אאוט", כשמו כן הוא - רול הפוך, כלומר, במקום אצה שעוטפת אורז שעוטף מילוי, יש לנו אורז שעוטף אצה שעוטפת את המילוי. כך תכינו גם אתם בבית
- צילום וידאו: שי רוזנצוויג
אחרי שלמדנו איך מכינים רול בסיסי, מר סאן, הסושי שף ממסעדת "סושידו" ממשיך להדגים כיצד מגלגלים את האצות הירקות והוארז לכדי סושי. הפעם הוא מראה איך מכינים רול - אינסייד-אאוט, כזה שבו האורז עוטף את האצה ואת המילוי ולא ההיפך.
כל מה שדרוש כדי להתחיל לגלגל
מחצלת לגילגול סושי
דפי נורי (אצות מיובשות)
נתחי דג ו/או ירקות (אבוקדו, מלפפון, בצל ירוק)
להגשה:
רוטב סויה
ווסאבי
את כל המצרכים הנדרשים תוכלו לרכוש בחנויות שמתמחות במוצרים מהמזרח, או אפילו בסופר.
להסברים מפורטים בנושא סושי לחצו על הקישור שמימין.
- "סושידו", שדרות רוטשילד 15, ת"א. טלפון 03-5177794.
האורז בחוץ. הכנת רול אינסייד-אאוט
צילום: שי רוזנצוויג
מומלצים