שתף קטע נבחר

אנשי 'כתר' חשפו: חובות הפועל ת"א - 110 מיליון שקל

בכתב הגנה לתביעתו של רפי עגב חשפו אנשי 'כתר' את חובות הקבוצה. טל חן: "אליפות? קודם נעבור את כפ"ס". אביחי ידין יחזור להרכב של אלי אוחנה

לצד אי הבהירות בנוגע לניהול הקבוצה בעונה הבאה, הרי שבכל הנוגע לפעילות על הדשא, נשארים שחקני הפועל תל אביב מפוקסים במטרה הברורה - המקום השני בטבלה והכרטיס שהוא מקנה לאירופה. כדי לקדם את סיכוייה במירוץ מול בית"ר ירושלים יהיה עליה לנצח במשחק הביתי בשבת מול האחרונה בטבלה, הפועל כפר סבא.

 

לרשות המאמן דרור קשטן עומד כל הסגל למעט החלוץ איליה יבוריאן, שנפצע אתמול באימון בשריר רגלו, ורק ביום שישי יתברר אם הוא יהיה כשיר למשחק או לא.

 

צפו בהכנות של הפועל ת"א למשחק מול כפ"ס (צילום וידאו: עוז מועלם) 

"לשחק מול כפר סבא זה תמיד קשה", אמר הבלם טל חן. "אסור לנו לבוא שאננים, אפילו שזו קבוצת תחתית שעל הנייר אנחנו צריכים לעבור בלי קשיים גדולים. במשחקים האחרונים כפר סבא משחקת טוב ויוצרת המון מצבים, אז לפני שאנחנו חושבים על אליפות וכל הדברים האלו, אנחנו צריכים לעבור את המשחק הזה. אחר כך נמשיך לחשוב על המטרה שהצבנו לעצמנו והיא להגיע לאירופה".

 

האדומים בונים על אירופה בעונה הבאה, אולם לא ברור עדיין מי יוליך את המועדון אל הזירה הבינלאומית. הפגישה שתוכננה להתקיים עד סוף השבוע בין קבוצת הניהול בראשותו של מוני הראל ואנשי חברת 'כתר' לא תתקיים בסופו של דבר, לאחר שנדחתה לאמצע השבוע הבא.

קשטן מסתכל על האופק, אתמול באימון הפועל ת"א (צילום: אלי אלגרט)

 

על פי כל הסימנים, יודיעו אנשי 'כתר' למוני הראל ושותפיו כי סמי סגול מעוניין להמשיך במתכונת הניהולית של העונה הנוכחית גם בעונה הבאה. סגול אמור למסור להראל פרטים לגבי התמיכה הכלכלית שייתן לקבוצה בעונה הבאה. כמו כן, יתכן כי סגול יספק פרטים לגבי תמיכתו הכלכלית המיועדת של לב לבייב, למרות התנערותו מעיסקת המכירה.

 

לאחר הפגישה יערכו הראל ושותפיו פגישות עם מספר מאמנים אופציונליים לקראת העונה הבאה כשהשמות החמים הם גיא לוי, יצחק שום ואלי כהן. גם מועמדותו של אברהם גרנט לא נפסלת על הסף, למרות המתיחות בינו להראל.

 

חברת כתר הגישה את כתב התגובה לתביעתו של רפי עגיב, שהוציא לפני כחודש צו מניעה זמני נגד הקצאת המניות ושינוי מבנה ההון במועדון. בכתב התגובה חשפו אנשי כתר חובות נוספים של הקבוצה, שכעת עמודים על כ‭110-‬ מיליון שקל, המתחלקים לבנקים, לעובדים ולספקים. עוד נכתב בתגובת כתר כי מטרתו של עגיב היא להפעיל לחץ על הבעלים, כדי שיוותרו לו על תשלום חלקו בגרעונות. בנוסף הוסיפו אנשי כתר אזהרה בכתב התגובה כי "אם יינתן הצו כמבוקש, עלול הדבר לגרום לירידת הקבוצה לליגת המשנה".

 

הפועל כפ"ס: אוחנה יבצע שינוי אחד בהרכב

 

מאמן הפועל כפר סבא, אלי אוחנה, צפוי לבצע שינוי אחד בהרכב לעומת זה שפתח בתיקו מול מ.ס. אשדוד במחזור הקודם. הקשר אביחי ידין צפוי לחזור ל-11 הפותחים במקומו של לירון זרקו. הקשר אבי אבינו ולא ייכלל בסגל.

 

שליו מנשה עדיין לא הרים ידייים ולא ויתר על סיכויים להישאר בליגה: " אנחנו קבוצה טובה שמגיעה למצבים, שולטת במשחק ומשחקת כדורגל יפה. אנחנו שווים הרבה יותר נקודומ ממה שיש לנו. אני מאמין שאנחנו מסוגלים לעשות סיבוב משוגע ולהידבק לקבוצות שמעלינו. מצפה לנו אחד המשחקים הקשים שיש היום בליגה, אם לא הקשה שבהם, אבל עם כדורגל טוב אני מאמין שנוכל להביא נקודות".

 

הרכב משוער: אבי אבגי; אייל משומר, דוגלאס דה סילבה, אלון חלפון, עמנואל פאפו; אביחי ידין (לירון זרקו), אבו בכרי יעוזה, אבי כנפו, בן לוז, שליו מנשה; סמואל יבואה.

פורסם לראשונה 16.03.06, 19:37

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
טל חן
טל חן
צילום: אלי אלגרט
מומלצים