שתף קטע נבחר

חטיפים - מקבץ ארועים קולינריים 21.06

מסעדת פירות ים חדשה לרשת "פסטה מיאה", היינן לואיס פסקו מבשל ארוחה מיוחדת ב"קזנקי", שיכר, קבלה, זוגיות וארוטיקה בגלריה של מלון "מצפה הימים", כל אלה ועוד במקבץ קצר

Pasta Mia Frutti di Mare

 

"פסטה מיאה" משיקה מסעדת קונספט חדשה המבוססת על פירות ים ודגים. המסעדה מצטרפת לשתי המסעדות פסטה מיאה בשרים (וילסון 10) ופסטה מיאה חלבי (רמת החייל) והיא מציעה מנות שמבוססות על פירות ים ודגים. בכל יום תציע המסעדה שישה עד שמונה סוגים של פסטות טריות מתחלפות תוצרת עצמית (מתוך קרוב ל-400 סוגים סה"כ) ותשעה סוגי רטבים מתחלפים. התפריט שיוצע בשעות צהריים יתחלף בשעות הערב. בנוסף, יוצעו במסעדה מבחר ראשונות איטלקיות קלאסיות ולסיום קינוחים איטלקיים תוצרת בית כמו עוגת אגסים ברוטב וניל, בוקיני-קרמבו איטלקי ועוד. לצד תפריט האוכל מציעה פסטה מיאה -פירות ים, תפריט יינות איטלקי עשיר.

 

  • "Pasta Mia Frutti Di Mare", יהודה הלוי 52, תל אביב. טלפון 03-5669967.

 

 

"קזנקי" פוגשים את לואיס פסקו

 

לואיס פסקו, היינן של יקבי רקנאטי, היה בעברו שף בניו יורק. למען נוסטלגיה קולינרית וכדי שגם הקהל הרחב יוכל לאכול מאכלים פרי יצירתו החליטו לחגוג עם פסקו ארוחה ב"קזנקי" החדש בהרצליה פיתוח. הארוחה תתקיים ב-26/6/06, הגעת אורחים- 19:30, תחילת ארוחה 20:00. בתפריט: קבלת פנים: טרטר לוקוס לצד רקנאטי סוביניון בלאן. מנה ראשונה: סלט קלמרי עם שמן זית ועשבי תיבול לצד רקאנטי שרדונה רזרב. מנת ביניים: קוקי סאן ז'אק בקרם סרטנים וטימין לצד רקנאטי שיראז. מנה עיקרית: ריזוטו פירות ים עם שמנת וזעפרן לצד רקנאטי מרלו רזרב. קינוח: ממבחר קינוחי קזנקי לצד ליקר יסמין. מחיר: 128 שקל, מספר המקומות מוגבל ל- 25 סועדים. בחודש שלאחר הארוחה יוכלו להנות אורחי קזנקי הרצליה ממנת ספיישל של לואיס פסקו-פילה אמנון אפוי בנייר פרגמנט עם כרישה, צלפים ויין לבן במחיר – 55 שקל, כמו גם מתפריט יינות רקנאטי מוזל בבקבוקים ובכוסות.

 

  • "קזנקי הרצליה", שנקר 2, הרצליה פיתוח. טלפון 09-9586688.

 

 

"אייסברג" מחדשת לקיץ

 

אייסברג מצננת היטב את הקיץ עם קולקצית מתוקים חדשים. מנות חדשות לדוגמה: בנג'י פירות יער - פירות יער טריים, גלידת וניל, קרם שוקולד, קציפת פירות יער ואצבעות מרנג, בנג'י טרופי - קוביות מלון וענבים מתובלות בקשאסה וג'ינג'ר עם סורבה מנגו, רוטב טרופי, קצפת ואצבעות מרנג, קדאיף קיץ - קסטה של גלידת שמנת מצופה בקראנץ' קדאיף ופיסטוק עם מרקחת פירות יבשים ביין, פאי קרם פיסטוק ופירות יער עם רוטב אנגלז וגלידת קרם יוגורט טבעי, אייס צ'אי - שייק על בסיס צ'אי מסאלה קר וגלידת וניל ועוד.

 

  • "אייסברג", בן יהודה 108, תל אביב. טלפון 03-5225025.

 

 

שיכר, קבלה, זוגיות ואירוטיקה

 

השקת שיכר הרימונים של יקב רימון במעמד פתיחת תערוכת ציורים של לאנה לאור שמציגה: "האדום, האדום הזה" - נפלאות הרימון נחשפים בסדרת ציורי שמן על קנבס. ההשקה ופתיחת התערוכה בשבת, 24 יוני בשעה 11:00 בגלריה במלון מצפה הימים. יקב רימון מציג שני סוגי שיכר: שיכר רימונים יבש (שטעמו המיוחד והחמצמץ מקביל לטעמו של יין יבש) ושיכר רימונים מתוק המועשר בכוהל רימונים המזוקק ביקב ממיץ הרימונים. במסגרת פתיחת התערוכה יושקו ארבעה זני שיכר רימונים החדשים של יקב רימון מכרם בן זימרה, ביניהם: פורט, רוזה ושני יינות קינוח מ-2004 ו- 2005.  

 

  • פרטים נוספים: הגלריה ב"מצפה הימים". טל 04-6994555.

 

 

אבי מלר מפרשן ב"קפה ג'ו"

 

סניף קפה ג'ו ברעננה, מציע לקהל הרחב, חווית שמינית גמר מונדיאל 2006. בתאריך ה- 25 ביוני, בשעה 21:30, יארח קפה ג'ו ברעננה את פרשן הספורט אבי מלר, באולפן פתוח, לערב אינטראקטיבי הכולל פרשנות המשחק והשתתפות הקהל.

המשחק יוקרן על מסכי פלזמה ענקיים עם מערכת הגברה משוכללת וילווה בתפריט מונדיאל מיוחד הכולל בין היתר:

בירות ויין הבית ב- 12 שקל בלבד, אבטיח עם גבינה בולגרית, נאצ'וס בליווי רטבים, פוקצ'ה בליווי מתבלים, קרוסטיני בטעמים ועוד. הכניסה ללא תשלום.

 

  • "קפה ג'ו", אחוזה 128, רעננה.

 

 

וויסקי בעולם האנגלוסקסי

 

טל חוטינר מחברת UDV יערוך ביום ד', ה- 28 ביוני, בשעה 19:00 הרצאה על וויסקי,השפעותיו והתפתחותו בעולם האנגלוסקסי: סקוטלנד, אירלנד וקנדה. ההרצאה תעסוק בתהליך ההתפתחות של הוויסקי בעולם הישן - סקוטלנד ובאירלנד, ובהפצתו בעולם החדש - בקנדה. כיצד התפתחו טעמים חדשים, שימושים ושיטות ייצור, וכיצד השתלבו במסורת ובתרבות החדשה של העולם החדש. הרשמה מראש. עלות: 60 שקל.

 

  • "טמפל בר", סינמה סיטי, גלילות, רמת השרון. טלפון 03-6995536.

 

 

פויקה עם יין

 

יקבי בנימינה, מסעדת פויקה ודרך היין יוצאים במבצע טעימות וארוחה. במסגרת זאת, יערכו מפגש טעימות בסניפי דרך היין, בו ישלבו מאכלים מבית "פויקה" אליהם הותאמו יינות מסדרת "יוגב". ארבעת יינות סדרת יוגב מבוססים על בלנד של ענבי איכות, שהבשילו בכרמים של הטובים שבכורמי יקב בנימינה. מנגד, התפריט הבשרי של פויקה מבוסס על בישול איטי בסיר הברזל האפריקאי, ה"פויקה". מנות מתפריט זה הותאמו במיוחד ליין, לטעימות ולארוחות במסעדה: במהלך החודש ימכרו בסניפי דרך היין שוברים לארוחה זוגית במחיר של 249 שקל. הארוחה כוללת שלוש מנות ובקבוק יין, גם הוא מסדרת "יוגב". הטעימות המיוחדות תיערכנה בסניפי רשת "דרך היין" בנס ציונה ביום שישי, ה-30/6, ובמודיעין, ביום שישי, ה-7/7.

 

  • "דרך היין" נס ציונה, פאוור סנטר, נס ציונה.
  • "דרך היין" מודיעין, ישפרו סנטר, מודיעין.

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
טעימות יין. "פויקה"
טעימות יין. "פויקה"
מומלצים