שתף קטע נבחר

אושרי לוי שוחרר למעצר בית

פרשת חוקי המשחק: השוער החשוד עבר למעצר בביתו ל-10 ימים, גורם במשטרה: "בקרוב צפויים כתבי אישום". הפרשה בב"ש: נעצר חשוד מרכזי מת"א שסייע לזגורי ובן שימול

אחרי שהיה נתון במעצר במשך תשעת הימים האחרונים, זכה הבוקר (ה') אושרי לוי להשתחרר למעצר בית ל-10 הימים הבאים, לפי בקשת המשרה בדיון שנערך בבית משפט השלום ברמלה. גורמים במשטרה אמרו ל-ynet כי בקרוב צפויים כתבי אישום בפרשת 'חוקי המשחק' כנגד חלק מהנאשמים.

 

לוי נתבקש להפקיד ערבות עצמית של 15 אלף שקל, והוצא נגדו צו עיכוב יציאה מן הארץ. כזכור, בגל מעצרים לפני תשעה ימים תפסה המשטרה חשודים במעורבות בהטיית משחקים, לקחת שוחד ועבירות רבות נוספות. מנשה נוריאל, מאיר כהן ועמי אזולאי כבר שוחררו לביתם, וכעת גם השוער שנחשד.

חגי זגורי. ראיות לקשר ב"ש-ת"א (צילום: הרצל יוסף)

 

בפרשה הגדולה השנייה, הוסר היום צו איסור פרסום, שהוטל בעניינו של עדי כבירי מתל אביב. כבירי נעצר בחשד כי הוא זה שמימן את טופס הטוטו היקר והעביר לחגי זגורי ודוד בן שימול כסף כדי לשחד שחקנים מהפועל באר שבע, לפני משחקם מול הפועל רעננה.

 

ביום שישי בצהריים, על סף סגירת הבנקים ורגע לפני שהתפוצצה הפרשה, קלטו מצלמות הבנק את תהליך המשיכה של מאות אלפי שקלים הנעשית על-ידי בן שימול וחברו כבירי.  בית משפט השלום בבאר שבע האריך את מעצרו בחמישה ימים.

 

מתחילת הפרשה המשטרה טענה כי מדובר במקרה רחב יותר וכלל ארצי, וכי ההטייה בבאר שבע היא רק חלק קטן. כעת הוכח לפי החשד הקשר בין באר שבע לתל אביב, אך עדיין דרושה עבודת חקירה מאומצת. כנגד זגורי ובן שימול הוגשו כבר כתבי אישום, המשטרה צפויה להגיש גם כנגד כבירי כתב אישום בקרוב.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אושרי לוי
אושרי לוי
צילום: אלי אלגרט
מומלצים