שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות

    תוספת עם פטנט: פירה עשיר של ירקות שורש (פרווה)

    מחית קרמית ואוורירית מתפו"א וירקות שורש. מוגש עם קצפת צמחית ללא סוכר, עלי פטרוזיליה טריים ופטנט לסיום: תוספת קרנצ'ית של בצל מטוגן וביסלי גריל

     

    מחית מעודנת מתפוחי אדמה וירקות שורש – פרווה

    מתכון של תמי סירקיס-אקרמן

     

    המרכיבים (6-8 מנות):

    6-8 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים ושטופים

    1 בטטה בינונית

    1 שורש סלרי בינוני

    1 שורש פטרוזליה בינוני

    5-4 יחידות ארטישוק ירושלמי, נקי ומקולף

    2 כפות שמן זית

    מלח, פלפל שחור

    1/4 כפית פפריקה מתוקה

    1/2 מיכל קצפת צמחית ללא סוכר

    להגשה:

    1/2 מיכל קצפת צמחית ללא סוכר, מוקצפת לקצפת יציבה

    1 שקית בצל מטוגן יבש

    1 כוס ביסלי גריל

     

    אופן ההכנה:

    1. מבשלים את ירקות השורש במים מומלחים ומפולפלים, רק עד שיתרככו.
    2. מעבירים את הירקות לקערת הגשה (עדיף עמידה במיקרוגל).
    3. מוסיפים כחצי כוס ממי הבישול ומועכים את הירקות יחד בעזרת ממחה ידני, או חשמלי.
    4. מוסיפים למחית מלח, פלפל, פפריקה ומערבבים היטב.
    5. מוסיפים חצי מיכל קצפת צמחית ללא סוכר ומעט שמן זית. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
    6. מקציפים את חצי המיכל הנותר של הקצפת הצמחית ומרכיבים את המנה: מעל המחית של ירקות השורש מניחים קצפת פרווה ושילוב של בצל יבש מטוגן וביסלי גריל טרי ופריך.

     

    בחסות "השף הלבן ". יש שאלות? זקוקים להבהרה? לחצו כאן .

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    קרמית ואוורירית. מחית תפו"א וירקות שורש
    צילום: לירון אלמוג
    תמי סירקיס-אקרמן
    צילום: דניאל חכים
    מומלצים