שתף קטע נבחר

נעמה תבורי רוקדת עם חתיכים

את רודריגו היא הפכה לאלוף הרקדנים, אבל אנחנו מתחילים בקטן: בואו ללמוד עם ברק צור, מאמן הכושר של העתון, שיעור ברומבה. רוצים להכיר את נעמה טוב יותר? קראו עליה השבוע בעתון "לאשה"

"מזל גדול שאני נשואה, כי רודריגו, ללא ספק, היה שובר לי את הלב", אומרת נעמה תבורי, המנצחת הגדולה של "רוקדים עם כוכבים", בראיון אישי וגלוי לב לכתבת "לאשה" אורית מרלין-רוזנצוויג. כן, מפתיע, אבל היא נשואה כבר שנה, לבן-זוגה מזה שבע שנים ינון הכהן, וכן, זה לא מפריע לה להודות בלי לגמגם ש"רודריגו סקסי ברמות קשות".

 

בכתבה המתפרסמת השבוע בעתון "לאשה" מספרת נעמה על הקריירה כרקדנית, התוכניות לעתיד, וכמובן על החיים בין בעל אהוב לרודריגו מהמם. כאן, אצלנו באתר, העמדנו אותה בפני אתגר מילולי הרבה פחות: ללמד את ברק צור, מאמן הכושר של עתון "לאשה", לרקוד רומבה.

 

הפקה ובימוי: ליאת מר; עריכה: גל גופר; סגנון: סימה שושן; צולם ב"ארתור מארי" - בית ספר לריקודים סלוניים, רעננה; בגדים ברק צור: חולצה ומכנסיים - דורון אשכנזי, דיזינגוף 187 תל אביב, חגורה ונעליים - רשת אלדו (שי רוזנצוויג)
  • רוצים להציץ לאלבום התמונות המשפחתי של רודריגו? הקליקו כאן

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ועכשיו תסובב
ועכשיו תסובב
צילום: שי רוזנצוויג
מומלצים