מחר נגלף עוד אבוקדואכלתם אבוקדו. היה טעים. אבל מה עושים עם הגרעין הענקי? אפשר לזרוק לפח, אפשר לשים בצנצנת ולגדל ואפשר גם לגלף פסלונים קטנים. מישל דור פגש את אלי זנדר, רב-אמן בגילוף אבוקדו מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו שלחו כתבה שתף ב- שתף ב- פתיחת כל התגובות סגירת כל התגובות תגובה חדשההצג: מהסוף להתחלהמההתחלה לסוףמומלצות הגולשיםעוררו ענייןאזהרה:פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקלידביטולאישורלא נמצאו הודעות.אבוקדושתף בפייסבוקהדפסהשלח כתבהתגובה לכתבהמומלצים