שתף קטע נבחר

קולרבי, שוּמר וחברים: ארוחה חורפית קלילה

יעל גרטי מזמינה אתכם לארוחה חורפית קלילה, טעימה ומפתיעה: שני סלטים מרעננים, קציצות זוקיני פריכות ושני ממרחים גאוניים, שישתלבו נהדר עם כל לחם טרי או פוקצ'ה

בערב חורפי אחד, לא מזמן, הגעתי למסעדת "לחם ארז" בהרצליה פיתוח, שאינה דומה כלל לסניפי "לחם ארז" ברחבי הארץ: מדובר במסעדה של ממש, שמציעה תפריט עונתי מתחלף, יצירתי וטעים. השף חנן עזרן, בחור צעיר וחמוד להפליא, מציע כאן תפריט שיצר בהשראת ארז קומרובסקי, שהוא מכנה בתואר "אב רוחני רציני". המסעדה מציעה מבחר לא רע לצמחונים שכמותי על אף שאין זו מסעדה צמחונית כלל וכלל - והטריות היא נר לרגליו של עזרן. מתוך אותה ארוחה אני שמחה להגיש לכם חמישה מתכונים של מאכלים שאהבתי במיוחד, שניים מהם, קלים מאוד להכנה, הכנתי בבית (ראו תמונות), את הנותרים לבטח אכין בעתיד.

 

כל המתכונים שלהלן - של השף חנן עזרן, מסעדת "לחם ארז", הרצליה פיתוח.

הדבר האמיתי. גרגרי סומאק (צילום: אסף אמברם) 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
חורפי. קולרבי
חורפי. קולרבי
צילום: אסף אמברם
מומלצים