גם דומיניק ווילקינס עשוי להגיע לפיינל פור בארץ
כוכב העבר של אטלנטה הוקס הוזמן לצפות באירוע השיא של הכדורסל הישראלי. לבן מרסר, מייקל קרטר, קורקי נלסון וג'ינו בנקס ינחתו גם כן בישראל
ההתעניינות במשחקי הפיינל פור שייערכו בין ה-27 ל-29 בחודש בהיכל נוקיה צפויה לגבור בימים הקרובים, גם בשל הגעתם של מספר כוכבי עבר מה-NBA. פחות משבוע לאחר שפרסמנו על בואם של ריק בארי וד"ר ג'יי, הודיעה היום (ב') מנהלת הליגה כי גם דומיניק וולקינס, שחקנה בעבר של אטלנטה הוקס, עשוי לנחות בארץ הקודש.
המאמן היהודי, הרב בראון, ששימש בעבר כעוזר מאמן בפורטלנד טרייל-בלייזרס ובפילדלפיה 76' הבטיח את הגעתו גם כן למשחקים. הרב הוא אחיו של לארי בראון, מאמן שארלוט בובקאטס ומי שזכה עם דטרויט פיסטונס באליפות ה-NBA לפני ארבע שנים.
מי שיצטרף אל בראון הוא לבן מרסר, הסנטר של מכבי והפועל תל אביב וכוכבה של נבחרת ישראל בעבר. בנוסף, שריין לעצמו מקום גם מייקל קרטר, הסמל המיתולוגי של הפועל חולון. "אני מחכה בקוצר רוח להגיע למשחקים. ההישגים של חולון גורמים לי להריח אליפות", אמר קרטר לקראת האירוע הנוצץ.
בנוסף אליהם יגיעו גם ג'ינו בנקס, כוכבה של מכבי ראשון לציון, שהיה קרוב להוביל אותה לזכייה באליפות בתחילת שנות התשעים והסנטר קורקי נלסון.