שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    מבחן: אז איזה קוטג' הכי טעים?
    למה אנחנו אוהבים כל-כך את הקוטג', ומה עדיף, גרגרים גדולים או קטנים? 10 שפים התכנסו לדון בסוגיות אלה, וערכו טעימה עיוורת שבסופה הוחלט מי גבינת הקוטג' הטעימה בישראל

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     
    לקראת פסטיבל הגבינות והמחלבות שיתקיים השבוע, במסגרת "חגיגות שמחת החלב" של מועצת החלב, התכנסו בכירי השפים בישראל לתחרות טעימת גבינות, שבראשן גבינת הקוטג'.
     
    השפים ערכו טעימה עיוורת לסוגים שונים של קוטג', ממחלבות שונות, ובאחוזי שומן שונים, והכריזו על הזוכה - כדי לדעת איזה קוטג' זכה - צפו בווידאו.

      

    במסגרת הפסטיבל יוכלו המבקרים לטעום ולקנות גבינות ממחלבות שונות בארץ, במחירים מוזלים. בין המחלבות שישתתפו: אורורה, קורנמל, חטיבת הגבינות הקשות של תנובה, שירת רועים, בארי, עז עברית, בופלו, הרדוף, אל רוחא ואחרות. עוד ישתתפו בפסטיבל יקבי ברקן ויקב סגל, שמן זית ג'שהאן, איה קוסמטיקס – עם מוצרי טיפוח טבעיים ומוצרים משמן זית – מבשלת ה- Dancing Camel ואחרים.

     

    "גבינה 2009", פסטיבל ויריד גבינות ומחלבות, מקווה ישראל. 18-19 פברואר, בשעות 18:00-23:00 (כניסה עד 22:00). כרטיס כניסה: 25 שקלים, כולל מגש טעימות גבינה. חניה חינם.

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים