השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים, בית הספר הגבוה לקולינריה"
כתבים מצייצים - לכל הציוצים > איך מכינים חמאה מזוקקתנתקלתם במושג "חמאה מזוקקת" במתכון ולא ידעתם איך מכינים? אל דאגה - השף מאיר דנון יראה לכם כמה זה פשוט השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים , בית הספר הגבוה לקולינריה"מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו לפנייה לכתב/ת שלחו כתבה שתף ב- שתף ב-תגיות:ynetטיפטיפ ברגע פתיחת כל התגובות סגירת כל התגובות תגובה חדשההצג: מהסוף להתחלהמההתחלה לסוףמומלצות הגולשיםעוררו ענייןאזהרה:פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקלידביטולאישורלא נמצאו הודעות.צילום: index openשתף בפייסבוקהדפסהשלח כתבהתגובה לכתבה מומלצים