שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    הטיפ היומי: איך כדאי לבשל תפוח אדמה?
    מאשלגן ועד ברזל: מהם יתרונותיו התזונתיים של תפוח האדמה, וכיצד כדאי לבשל אותו על מנת לשמור עליהם?

    בפעם הבאה שאתם מבשלים תפוח אדמה, הימנעו מלחתוך אותו: תפוח אדמה חתוך מאבד 50% מהאשלגן שבו בזמן הבישול.

     

    אמנם הרתחת תפוח האדמה כשהוא שלם אורכת מעט יותר זמן, אך יתרונותיו של תפוח אדמה שלם עולות על החסרון הקטן הזה: לא רק שתקבלו יותר אשלגן בתפריט שלכם, אלא גם כמות גדולה יותר של מינרלים בריאים כגון מגנזיום וברזל.

     

    טיפ נוסף: צלייה, אפייה או בישול של תפוחי אדמה שלמים במיקרוגל משמרים אף הם כמות גדולה יותר של אשלגן, מאשר אם תבחרו לחתוך אותו לפני הבישול.

     


     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: חיים הורנשטיין
    הילדה יודעת מה טוב בשבילה
    צילום: חיים הורנשטיין
    מחשבוני בריאות
    פורומים רפואיים
    מומלצים