השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים, בית הספר הגבוה לקולינריה"
כתבים מצייצים - לכל הציוצים > איך חותכים פירות הדר לפלחים מכירים את ההוראה - "מפלטים את הלימון" שמופיעה במתכונים? לא יודעים איך בדיוק עושים את זה? השף מאיר דנון מדגים השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים, בית הספר הגבוה לקולינריה"מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו לפנייה לכתב/ת שלחו כתבה שתף ב- שתף ב-תגיות:פירות פתיחת כל התגובות סגירת כל התגובות תגובה חדשההצג: מהסוף להתחלהמההתחלה לסוףמומלצות הגולשיםעוררו ענייןאזהרה:פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקלידביטולאישורלא נמצאו הודעות.צילום: ירון ברנרשתף בפייסבוקהדפסהשלח כתבהתגובה לכתבה מומלצים