השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים, בית הספר הגבוה לקולינריה"
איך חותכים פירות הדר לפלחים מכירים את ההוראה - "מפלטים את הלימון" שמופיעה במתכונים? לא יודעים איך בדיוק עושים את זה? השף מאיר דנון מדגים השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים, בית הספר הגבוה לקולינריה" מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו שתף ב- שתף ב- תגיות: פירות פתיחת כל התגובות סגירת כל התגובות תגובה חדשה הצג: מהסוף להתחלה מההתחלה לסוף מומלצות הגולשים עוררו עניין אזהרה: פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד ביטול אישור לא נמצאו הודעות. צילום: ירון ברנר שתף בפייסבוק מומלצים