שתף קטע נבחר

פסטה עם גבינה בולגרית וביצים

אם במקרה נשארה לכם במקרר פסטה מאתמול (ללא רוטב), אל תתבאסו וכמובן, אל תתפתו לזרוק. צפו באיילת הירשמן, שיודעת להפוך את השאריות לארוחת ערב שלמה ומזינה

 

הפקה וסגנון: נטשה חיימוביץ'; צילום: שי רוזנצוויג; עריכה: נדב בן סימון; איפור: סבטה קריחלי; סטילס: יוסי סליס

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

אתם מכירים את זה שמישהו מספר לכם כבדרך אגב על משהו קטן ומפתה שהוא בישל לעצמו אתמול לארוחת ערב, ומאותו רגע כל מה שאתם רוצים זה רק ללכת כבר הביתה ולנסות את זה על עצמכם? ככה בדיוק קרה לי עם המתכון הזה, שתיארה לי דורית בכר, עורכת  הסטייל של "לאשה". היא פיתחה אותו בעקבות העובדה שנשארו לה עודפי פסטה מבושלים במקרר, אז אתם יכולים לזכור אותו כאחד ממתכוני ניצול השאריות שכל אחד צריך שיהיו לו בראש לפעמים. עם זאת, לא מן הנמנע, בכלל לא מן הנמנע, לבשל במיוחד בשבילו פסטה חדשה.

פסטה עם גבינה בולגרית וביצים

4  מנות 

המרכיבים

כ-2 כפות שמן זית

1 חבילה (500 גרם) פסטה ארוכה (כמו ספגטי) או קצרה (למשל מסוג פוזילי או פנה) מבושלת ומסוננת, קרה

100 = 150 גרם (כ-1/2 קוביה) גבינה בולגרית מסוננת ומפוררת

2 ביצים

פלפל שחור גרוס

ההכנה

מחממים מעט מהשמן במחבת רחבה, מוסיפים את הפסטה ומערבבים תוך טיגון בכף עץ עד שכל הפסטה מצופה בשמן, ואם צריך, מוסיפים עוד קצת שמן. מוסיפים את הגבינה וממשיכים לערבב מעל להבה בינונית-גבוהה עד שהיא מתפזרת בפסטה באופן שווה, נמסה ומתחילה להזהיב. מוסיפים את הביצים ומערבבים-טורפים מייד, עד שהן נקרשות כמו ביצה מקושקשת. מתבלים בפלפל, מערבבים ומגישים מיד.

 


 

 

אטריות קרות? עכשיו כבר לא
צילום: יוסי סליס
לאשה בפייסבוק
מומלצים