שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות

    ארץ זבת חלב וודקה - קוקטיילים שמחים לסוכות

    רוצים לתפוס ראש טוב בסוכה? שגיא קופר מגיש כמה קוקטיילים מרעננים שיעשו לכם שמח - ממוחיטו עראק ועד וודקה פיניה קולדה

    למה להכביר מילים? הנה כמה הצעות לקוקטיילים קלאסיים יותר ופחות, לסוכות. קצת דבש, קצת חלב, קצת ערק, שיהיה מעניין. תצטרכו להכין במקום, ממש לפני ההגשה. המשותף לכולם הוא, שלא תצטרכו לקחת אתכם בר שלם: מכמה מרכיבים בסיסיים תוכלו להכין כאן מגוון משקאות קרירים ומרעננים. מה שכן, לעבור בתחנת דלק לקנות קרח תצטרכו – אין ברירה.

    מנה – 50 מ"ל.

     

    עם חלב ושמנת

     

    Zoom

    המרכיבים:

    מנה וחצי מנות של ג'ין או ברנדי או רום או ויסקי

    3 כפות דבש

    1/2 מנה שמנת לקצפת

    1/2 מנה חלב

     

    אופן ההכנה:
    1. משקשקים הכל על קרח, ומסננים לכוס (מרטיני)

     

    White Elephant

    המרכיבים:

    מנה וודקה

    מנה קרם דה קקאו לבן

    1/2 מנה שמנת לקצפת

    1/2 מנה חלב

     

    אופן ההכנה:
    1. משקשקים הכל על קרח, ומסננים לכוס (מרטיני).

     

    וודקה פיניה קולדה

    המרכיבים:

    מנה וודקה

    שלוש מנות נקטר אננס

    1/2 מנה שמנת

    1/2 מנה קרם קוקוס או חלב קוקוס (ואז להוסיף קצת וודקה)

     

    אופן ההכנה:
    1. מערבבים הכל עם קרח כתוש לקרור, ומגישים בכוס גבוהה.


     

    עם אניס (ערק)

     

    מוחיטו מעונן

    המרכיבים:

    תריסר עלי נענע יפים

    וודג' יפה של ליים

    1 כף סירופ סוכר

    1 מנה עראק עדין

    סודה

     

    אופן ההכנה:
    1. מועכים את הליים עם הסוכר והנענע. ממלאים את הכוס עד למעלה עם קרח כתוש וסוגרים עם סודה. נותנים ערבוב קל.

     

    Blackthorn Irish

    הבלקת'ורן הוא קוקטייל קלאסי, מבוסס ויסקי אירי ואייריש ליקר.

     

    המרכיבים:

    מנה ויסקי אירי

    מנה ורמוט אקסטרא דריי

    4 דאש פרנו או ארק עדין

    4 דאש אנגוסטורה

     

    אופן ההכנה:
    1. יוצקים את המרכיבים לכוס לואו בול. ממלאים עד החצי בקרח ומערבבים היטב. אפשר לסנן לכוס מרטיני, או להגיש כמות שהוא.

     

    לסיום: קינוח למקצוענים, עם משהו להקלת העיכול (פרנה ברנקה)

     

    French Passion

    המרכיבים:

    30 מ"ל מליבו

    20 מ"ל פרנה ברנקה

    40 מ"ל וודקה

    100 מ"ל נקטר אננס

    30 מ"ל מונין קוקוס

     

    אופן ההכנה:
    1. משלבים המרכיבים בשייקר על קר. משקשקים היטב ומסננים לכוס קולינס או smoothie.
    2. מקשטים עם פלח אננס ודובדבן או 'פלח' קוקוס מקולף.

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים