שתף קטע נבחר

איך מכינים רוטב ויניגרט?

צריך להוסיף לימון, האם מוסיפים את השמן בהדרגה ואיך מערבבים נכון? מאיר דנון מראה, אחת ולתמיד, איך מכינים רוטב ויניגרט בסיסי וטוב

בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין
 

רוטב וינגרט קלאסי  

המרכיבים:
50 מ"ל חומץ בן יין (לבן או אדום)
1 כפית חרדל גדושה
150 מ"ל שמן צמחי בעל טעם ניטראלי (חמניות, סויה, תירס, קנולה וכו')

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים בקערה את החומץ, החרדל, המלח והפלפל. טורפים 2-3 דקות.
  2. מוסיפים את השמן בבת אחת (אין צורך להוסיפו בהדרגה) וטורפים היטב עד קבלת רוטב אחיד.
  3. מגישים מיד או שומרים בקירור - ובמקרה כזה טורפים אותו היטב לפני ההגשה.

 

השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים , בית הספר הגבוה לקולינריה"
 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים