שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    אנשי הבשר: 12 אטליזים מומלצים
    אין עשן בלי אש, ואין מנגל בלי בשר. לקראת יום העצמאות מתנפל עם ישראל על חנויות הבשר במטרה לרכוש את הנתחים הכי טובים. לפניכם רשימת האטליזים המומלצים ברחבי הארץ, כפי שפורסמה ב"ידיעות אחרונות"

    גיליס, מושב נוב, רמת הגולן

    הכינו את הארנקים: הבשר בגיליס יקר. מצד שני, חייבים להודות שהוא נותן תמורה למחיר. יוסי וראובן גיליס מתמחים בגידול בקר, והצד החזק שלהם הוא עגלות, שבשרן משויש ושריריהן מעודנים ואווריריים יותר מאלה של הזכרים. חנות המפעל שלהם מצויה מול הרפת, והגיליסים יתאימו לכם בשר לכל מטרה: מנגל, בישול קדירות, אסאדו או רוסטביף. אם אתם גרים במרכז, יארזו לכם את הבשר היטב, כך שיעמוד בטלטלות הדרך מרמת הגולן. הם גם עושים משלוחים, ואפשר להזמין אפילו במייל.

     

    גיליס, מושב נוב, רמת הגולן, טל' ‭.04-6763555‬ כשר.

     

    סמיר, טבעון

    האטליז נראה כמו בית מרקחת, המחירים סבירים בהחלט, וכדי להתחמק מהתור, כדאי להזמין מראש, כך שהכל יחכה לכם ארוז ומסודר. ההתמחות של סמיר היא בבשר טלה וכבש, אבל יש כמובן גם שלל מוצרי בשר אחרים: סינטה מעולה, אנטרקוט משובח, קבבים, ואפילו פרוסות דקיקות של קרפצ'ו.

     

    סמיר, כיכר רמת טבעון, טל' ‭.04-9830501‬ לא כשר.

     

    אבו שקארה, חיפה

    מרכז רציני של בשר טרי, שיעניק לכם על הדרך גם שירות ידידותי ומקצועי. הספציאליטה של המקום: קבב כבש בתיבול סודי. ויש גם נקניקיות תוצרת בית ונקניקים לא כשרים תוצרת חוץ, פירות ים ועוד.

     

    אבו שקארה, חורי ‭,38‬ ואדי ניסנס, חיפה, טל' ‭.04-8517652‬ לא כשר.

     

    כצל'ה, כפר סבא

    הקצב אייל כץ מוכיח שחשוב יותר לבחור את הקצב מאשר את הנתח. כץ עובד עם בשר טרי ואף אורגני. נוסף לכך תוכלו למצוא פה גם המבורגר, קבב ונקניקיות תוצרת בית, חלקם מבשר לבן.

     

    כצל'ה, מרכז שרונה, כפר-סבא, טל' ‭.09-7401091‬ לא כשר.

     

    מרינדו, תל אביב ויהוד

    רועי תבור ואיתמר קנדליק אמנם מגיעים ממושב כנף שברמת הגולן, אבל משווקים את התוצרת שלהם בכל הארץ. נקודות מכירה

    שלהם תמצאו בסניפי ספייסס ביהוד ובתל-אביב. חלק מהבשר כבר מתובל וארוז בוואקום, ונותר רק להתחיל לצלות. יש פה שוק טלה בעשבי תיבול, רוסטביף לתנור, צלעות טלה פרוסות למחבת בתיבול צ'ילי, שום ודבש, אנטרקוט, סינטה במגוון מרינדות, קבבים, וסוגים שונים של בשר טחון. לצד הבשר יש גם דליקטסים ייחודיים, כגון צירי עגל וטלה.

     

    ספייסס, קהילת סלוניקי ‭,11‬ תל-אביב, טל' 03-6475555; ספייסס, רח' אלטלף ‭,1‬ יהוד, טל' ‭.03-6326320‬ לא כשר.

     

    אטליז פרץ, יהוד

    לא נוצץ, לא מפונפן, לא מתוקשר – ובכל זאת, אטליז פרץ הוא מקום שכונתי, שבו תוכלו להשיג קציצות ביתיות, ירקרקות מרוב עשבי תיבול, קבבים טורקיים תוצרת בית, וגם נקניק סוג'וק יבש שמכינים בני משפחת פרץ. הבעלים משתייכים לשושלת קצבים מאיזמיר, טורקיה, וניכר בהם שהם גאים במלאכתם.

     

    אטליז פרץ, סעדיה חתוכה ‭,48‬ יהוד, טל' ‭.03-5361017‬ כשר.

     

    אבו חלווה, יפו

    צלעות הכבש העדינדינות שמוצאים פה יפילו ברשת כל קרניבור, וזה עוד לפני האנטרקוט המצטיין שיושן עם העצם, תערובת הקבבים, ואפילו סתם שיפודי פרגית מתובלים. נקי ומצוחצח באטליז הזה, וגם יעיל להפליא. מה עוד אפשר לבקש.

     

    חליל אבו חלווה, מנדס פראנס ‭,24‬ ת"א, טל' ‭.03-5187362‬ כשר ללא תעודה.

     

    לגזיאל, רמת גן

    יש לא מעט שפים, הנמנים עם מעריציו של דוד לגזיאל, מומחה בבשר טלה. הנתחים פה מטופלים בקפידה, ואתם יודעים שברגע האמת לא יהיו נפילות.

     

    לגזיאל, עוזיאל ‭,83‬ רמת-גן, טל' ‭.03-6762420‬ כשר.

     

    חינאווי, ראשון לציון

    לרשת חינאווי יש שלושה סניפים נוספים (ברח' יפת ביפו ושניים בצפון תל-אביב‭,(‬ אבל הסניף החדש, ליד מתחם הסינמה סיטי בראשל"צ, הוא המושקע מכולם. יחלקו לכם פה טיפים ומתכונים, שיסייעו לכם למנגל כראוי, ותוכלו להשיג פה תערובת לקבב עם התיבול הסודי של חינאווי ומוצרים ייחודיים יותר, כמו המבורגר מאנטרקוט קצוץ, פקאניה, נתח קצבים ואוכף טלה.

     

    חינאווי, ילדי טהרן ‭,12‬ ראשל"צ, טל' ‭.03-9413344‬ כשר ללא תעודה.

     

    לגעת באוכל, ראשון לציון

    את האנטרקוט מיישנים כאן כ‭21-‬ יום במקרר מיוחד, לדרגת יישון אופטימאלית. הנתח עטוף בשומן ומשויש היטב, ויש לו טעם בשרי יוצא דופן. 135 שקל לקילו, והוא שלכם. חוץ מזה, יש פה מבחר נאה של נתחי בשר מיוחדים, בשרים מעושנים ודגים, וצוות של מומחי בשר שישמח לענות לכם על כל שאלה.

     

    לגעת באוכל,"‬ לישנסקי ‭,9‬ א.ת. מערב ראשל"צ ‭.03-9520390‬

     

    עידן הבשר, ירושלים 

    כן, כולם בירושלים שמעו על איוו, אבל האטליז הכי טוב בירושלים מסתתר דווקא ברמת-אשכול, במקום חדש יחסית שנקרא עידן הבשר. עידן, הקצב, הוא בחור צעיר שהתמחה בבשר בארה"ב, והיום הוא מחזיק אטליז איכותי בירושלים. האנטרקוט שלו קטלני, והוא לא ישחרר לכם אותו עד שיגיע לרמת היישון המתבקשת. אין עוד סטייקים כאלה בבירה, והוא אפילו כשר.

     

    עידן הבשר, פארן ‭,7‬ רמת-אשכול, ירושלים, טל' ‭.02-5818755‬ כשר.

     

    מו ומו, רחובות

    אחת ממסעדות הבשר הטובות ביותר באזור צמודה לאטליז המשפחתי, שממנו הכל התחיל. האטליז כבר חגג ‭,20‬ ותוכלו למצוא בו בשר לתבשילי קדירה, אסאדו בקר, אנטרקוט המיושן במקום, וגם מוצרים בלתי כשרים בעליל, כמו צוואר חזיר, בייקון ופילה יען.

     

    מו ומו, הרצל ‭,177‬ רחובות, טל' ‭. 08-9473073‬ לא כשר.

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים