גורמה מגוייס
ידידי "עלם" קיימו סדרה של ארוחות ביתיות על מנת לגייס תמיכה עבור נוער ישראלי בסיכון
הערב החל בסיור בביתו המרווח. ארוחה אצל מני שארפ
בביתם של ורדה ושלום יורן, התמוגגו 12 האורחים, ביניהם אנשי עסקים, תיאטרון, קולנוע ואקדמיה, מארוחה בת ארבע מנות, שהוגשה לשולחן ערוך למשעי וכללה מרק ערמונים, קבבוני דג, פילה מיניון וסלסלות קדאיף ממולאות אגוזים, בוטנים ופירות, שבישלו גיא בר און, ליאור ברימברג ואמנדה באומגרט. על "עלם" שמעה שם החבורה מעדי עזרוני ומישל קרלין, מנהלת "עלם" ניו-יורק. בביתו של ד'ר ג'וני שדה, סביב שולחן עץ האגוז, השתתפו האורחים, ביניהם אנשי נדל"ן, מעצב פנים, מדען, מעצבת אופנה ואחרים, בחגיגה הקולינארית שהוגשה לשולחן באדיבות מסעדת טבון שבהלז קיצ'ן. על בטן מלאה התנהל שם דיון מרתק על נוער ישראלי בסיכון כשאת הדיון מובילים המתנדבים ניצן לוי, סופיה גודמן, קובי להב ושירה הון. אצל מני שארפ החל הערב בסיור בביתו המרווח ונמשך בצפיה בסרטון שתיעד סיפור הצלחה של אחד מילדי "עלם", כשבסיומו הובילו המתנדבים, דוידי ירדן, איילת לברון, גילי גזית ומיטשל סלפיאן, דיון על הנוער בסיכון בישראל. המתכנסים נהנו שם מארוחת גורמה שתרמה לאירוע מסעדת "ברבוניה", שבעליה תומכים באירגון.
גם בניו-ג'רזי שמחו המארחים רוני ויואל פיוטראוט, ועשרת החברים הכי טובים שלהם, על ש"עלם" הגיע לניו-ג'רזי. החברים והמתנדבים של "עלם" הגיעו לבית חמים ואינטימי שעוצב ע"י רוני, ארכיטקטית במקצועה. על הבישול הופקדו רוני והשף המתנדב אורי וידמן שבישלו ארוחה שכללה גבינת עזים עם סלק, רגל של כבש בתנור, חומוס ביתי ,פיתות פריכות, ודג רד סנפר, כשלקינוח הוגשו העוגיות שתרם לערב דני עומרי, הבעלים של רשת עוגות המיני-קפקייקס Baked by Melissa. אחרי הארוחה נפתחה שיחה שהתמקדה באירגון ופעילותו, שהובילה נציגת "עלם", אביטל לבינזון. חלק מהאורחים, שלא הכירו את האירגון עד אותו ערב, אמרו שהם כבר לא יכולים לחכות לאירוע הבא.