שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    בלונדיני עם אופי: שוקולד בצבע חדש
    יש לבן ויש שחור ויש בלונדיני. הכירו את דולצ'ה - סוג חדש של שוקולד שמשלב חמאת קקאו ושוקולד כהה. כתבנו יצא לטעום קינוחים שלו שייצרו מיטב השף-קונדיטורים באירוע ההשקה של השוקולד בישראל

    מיטב הקונדיטורים והשוקולייטרים הגיעו ל-"רביבה וסיליה" שבתל אביב על מנת להתרשם ולהתנסות ב-"דולצ'ה", שוקולד חדש של יצרנית השוקולד המפורסמת "ולרונה" שהוא לא לבן, לא מריר ולא חלב, אלא "בלונדיני", שילוב של חמאת קקאו עם שוקולד כהה.

     

    עוד בערוץ האוכל:

    צפו: המסעדה היקרה בישראל

    ארז קומרובסקי מגיש: כיכרות לחם שטוחות

    זנגבלי אותו: עוגית ג'ינג'ר

     

    צפו: בלונדינית משגעת    (צילום: עוז מרון)

    צפו: בלונדינית משגעת    (צילום: עוז מרון)

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    את הקינוחים מהשוקולד החדש שייצרו בין השאר איקה כהן ("איקה שוקולדים"), מיקי שמו וכמובן רביבה אפל אפשר יהיה לטעום בשבועות הקרובים בפטיסריות שלהם. במילה אחת: יאמי.

     

    לכל הטורים של רביבה אפל

     


     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: בן יוסטר
    וואו. קינוח השוקולד הבלונדיני של רביבה אפל
    צילום: בן יוסטר
    מומלצים