שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות

    זו לא גברת, זה אדון!

    לרגל יציאת הבקבוק החדש של אבסולוט בלאנק, הברמנים הטובים בעיר מנערים את הקוקטייל התל אביבי המושלם. פרויקט מיוחד, חלק ג'

    תקציר הפרקים הקודמים: לרגל יציאת הבקבוק החדש של וודקה אבסולוט, שעיצב האמן הצעיר פילפלד, פנינו אל מיטב הברמנים התל אביביים וביקשנו מהם להכין עבורנו את הקוקטייל התל אביבי המושלם. זה לא היה פשוט, זה לא היה קל, אבל התוצאה הסופית העיפה לנו את הראש. קבלו את הליידי בוי של הרברט סמואל ואת משקה הדמים של אייל שני.

     

     

    ליידי בוי

    מתכון של יחיעם "יחי" קראוס, הברמן של "הרברט סמואל": קוקטייל מרענן ומתקתק שנותן תחושה של בריחה למקום טוב יותר. פשוט לוקחים את כל המרכיבים של המטבח התאילנדי ומשקשקים.

     

    מרכיבים:

    40 מ"ל אבסולוט מושרית בכפיר ליים

    10 מ"ל ליקר ליצ'י

    10 מ"ל ליקר תפוזים

    10 מ"ל פרנו

    4 עלי בזיליקום טריים

    20 מ"ל סירופ למון גראס

    20 מ"ל מיץ לימון

     

    אופן ההכנה:

    מוזגים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח, מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול עם קרח.

    מקשטים בפטאיה, עלה בזיליקום וסליל קליפת תפוז.

     

     (צילום: דן פרץ) (צילום: דן פרץ)
    (צילום: דן פרץ)

     

    מאחורי בר - יחיעם "יחי" קראוס

     

    • הדבר הכי תל אביבי שקורה בברים: כולם מכירים את כולם ואי אפשר לחמוק מזה.

     

    • הפינה שלי בתל אביב: שוק הכרמל באמצע השבוע.

     

    • ההשראה כברמן: אלכוהול והרבה.

     

     

    הרברט סמואל. פרופסור יחזקאל קויפמן 6, תל אביב יפו

     

    הנביא יחזקאל

    מתכון של עומרי ארנטל מבר "הנביאים". זהו קוקטייל הבית של הבר הוותיק והאהוב.

     

    המרכיבים:

    40 מ"ל אבסולוט ציטרון

    20 מ"ל ערק אשקלון

    50 מ"ל מיץ אשכולית אדומה.

    20 מ"ל סאוור מיקס

     

    אופן ההכנה:

    מוזגים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח, מנערים היטב ומסננים לכוס היי בול עם קרח, מקשטים בפלח אשכולית דם.

     

     (צילום: דן פרץ) (צילום: דן פרץ)
    (צילום: דן פרץ)

     

    מאחורי הבר - עומרי ארנטל  

    • פינה אהובה בתל אביב: יש לי ספסל קבוע בפארק הירקון שאני יושב בן עם חברים אחת לשבוע. הפארק כולו הוא מקום מדהים וגם קרוב לדירה שלי אז שווה פעמיים.

     

    • הדבר הכי תל אביבי שקורה בברים: תרבות הצ'ייסרים. פעם כולם היו שותים שוטים. בשנים האחרונות התחליף הישראלי הוא צ'ייסר. חצי מנה בשלוק שממלא את הכבד. מספיק ערב של בירות וצ'ייסרים בשביל להשתכר.

     

    • השורה הכי אווילית של לקוח בבר: לקוחה שהגיעה לבר וביקשה לשתות צ'ייסר וודקה ו- XL, כשהסברתי שזה משקה מעורבב, היא היתה בשוק וביקשה שאעשה בכל מקרה צ'ייסר מעורבב.

     

    • ההשראה שלך כברמן: לראות זוג בדייט ראשון שמצליח אצלי בבר. אין יותר כיף מלראות זוג מתאהב לך מול העיניים.

     

    הנביאים. ירמיהו 54, תל אביב. טלפון: 03-6056575

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: דן פרץ
    ערק ואבסולוט ציטרון. הנביא יחזקאל
    צילום: דן פרץ
    מומלצים