שתף קטע נבחר

מנה משודרגת: כבדי עוף עם פסטה ברוטב יין אדום ומרווה

הם מוגשים לרוב יחד עם פירה תפוחי אדמה ורוטב עשיר, אבל הפעם לוקח השף שאול בן אדרת את כבדי העוף ומצרף אותם לפסטה ומוסיף יין אדום ועלי מרווה - מנה מנצחת לכל ארוחה

מנה של פסטה עם בשר מוגשת דרך כלל עם חזה עוף קצוץ, הפעם בוחר השף שאול בן אדרת להוסיף לפסטה כבדי עוף עם יין אדום ועלי מרווה - מנה מנצחת שנראית פשוטה אבל בהחלט יכולה לשמש אותנו גם בארוחות חגיגיות. 

 

 

כבדי עוף עם פסטה ברוטב יין אדום ומרווה

המרכיבים (ל-4 מנות):

2 כוסות פסטה יבשה

500 גרם כבדי עוף נקיים

1 כוס יין אדום

4 שיני שום פרוסות

3 כפות סילאן

2 כפות שמן זית

8 עלי מרווה

20 אגוזי מלך

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את פסטה על פי הוראות היצרן, עד לדרגת אל דנטה ומניחים בצד.
  2. במחבת עם 2 כפות שמן זית צורבים את כבדי העוף במשך כ-2 דקות.
  3. מוסיפים שום, יין אדום, 4 עלי מרווה וסילאן ומבשלים על אש גבוהה במשך כ-4 דקות עד לצמצום היין.
  4. מוסיפים את הפסטה למחבת ולמבשלים במשך כ-2 דקות נוספות.

 

  • להגשה: אפשר להגיש עם אגוזי מלך. 

 


 

  • רוצים עוד מתכונים בקליק? היכנסו לעמוד שף TV

 


פורסם לראשונה 07/05/2014 11:51

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים