שתף קטע נבחר

רק בריאות: סלט עשבים ירוקים וטחינה חמה

מה עושים עם כל הירוקים שתמיד נכנסים למרק חם או מצטרפים כקישוט? השף שאול בן אדרת עושה כבוד לפטרוזיליה, לכוסברה ולנענע והופך אותם לסלט עשיר ובריא שאליו מצטרפת טחינה חמה

צרורות של פטרוזיליה וכוסברה יושבים אצלכם במקרר ואין לכם מושג מה עוד אפשר לעשות איתם חוץ מלקשט מנות אחרות? השף שאול בן אדרת מציע לכם לקחת את הצרורות הירוקים הללו, לקצוץ יחד, להוסיף עוד כמה מרכיבים וליהנות מסלט כולו בריאות.

 

 

סלט עשבים ירוקים וטחינה חמה

המרכיבים (ל-4 מנות): 

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

1 כוס נענע קצוצה

1 כוס כוסברה קצוצה

1 כוס עלי רוקט קצוצים

1/4 כוס בצל אדום קצוץ

1/4 כוס צנוברים קלויים

מיץ מלימון 1

4 כפות שמן זית

1/2 כוס טחינה גולמית

1 כוס מים

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הטחינה והמים.
  2. מערבבים יחד את הטחינה והמים, ממליחים ומחממים במשך כדקה במחבת עד ליצירת טחינה חמימה וסמיכה.
  3. אופן ההגשה: שופכים טחינה לצלחת שטוחה ומסדרים מעל גבעות עשבים.

 


 

  • רוצים עוד מתכונים בקליק? היכנסו לעמוד שף TV

 


פורסם לראשונה 16/05/2014 01:57

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים