שתף קטע נבחר

מוסיף לכם טעם לחיים: סלט עוף ספייסי

הוא מגיע בצורה של שניצל, על האש, חתוך לתוך תבשיל או מבושל בתנור - אז מה עוד אפשר לעשות עם עוף? השף שאול בן אדרת מוסיף עוף לסלט עם פירות ומתבל במיונז ספייסי שמשנה את הטעם והופך את המנה לבלתי נשכחת

אומרים שהדבר הכי חשוב בסלט הוא התיבול שלו, הוא זה שנותן את הטעם המיוחד לכל המרכיבים. השף שאול בן אדרת מכין מיונז ספייסי ומחבר אותו לסלט עוף עם מנגו - קשה לעמוד בפני מנה כזו. 

 

 

סלט עוף מנגו בספייסי מיונז

המרכיבים (ל-4 מנות):

2 מנגו, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1X1 ס"מ

400 גרם חזה עוף

20 עלי כוסברה

1/2 פלפלון צ'ילי, פרוס לטבעות דקות

2 גבעולים של בצל ירוק, קצוצים

מיץ מ-1/2 לימון

20 עלי נענע

מלח ופלפל

2 כפות שמן זית

4 כפות ספייסי מיונז

 

לספייסי מיונז:

3 כפות מיונז

1 כף צ'ילי מתוק חריף או כף סחוג אדום

1 כף צ'ילי מתוק

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת עם 2 כפות שמן זית, מטגנים את החזה עוף במשך 2 דקות מכל צד. מקררים ופורסים לפרוסות ארוכות ודקות.
  2. מערבבים יחד את העוף והמנגו.
  3. מכינים את הספייסי מיונז: מערבבים יחד את כל המרכיבים.
  4. מוסיפים את המיונז לתערובת העוף והמנגו.

 


 

  • רוצים עוד מתכונים בקליק? היכנסו לעמוד שף TV

 


פורסם לראשונה 17/04/2014 10:23

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים