שתף קטע נבחר

טעם בלתי נשכח: פתיתים בטעם בצל

מנה של פתיתים היא כמעט מקבילה למילה בית - הם מצטרפים בשמחה לשניצל זהוב, למנה של בשר ויש כאלה שנהנים לאכול אותם היישר מהסיר עם כפית. הפעם החלטנו לשדרג אותם והוספנו להם טעם

הם חלק בלתי נפרד מהילדות, מצטרפים לכל מנה עיקרית בשמחה, מכינים אותם תוך מספר דקות והם תמיד הצלחה. לקחנו את הפתיתים המוכרים והוספנו להם תבלינים חדשים - הבישול לא משתנה, לא האופן ולא הזמן, זה הכל בטעם שמזכיר את הבית עם תיבול חדש.

 

פתיתים עם שניצל - טעם של בית (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
פתיתים עם שניצל - טעם של בית(צילום: shutterstock)

 

פתיתים בטעם בצל

המרכיבים:

שקית פתיתים

אבקת מרק בצל

פטרוזיליה יבשה

1 בצל לבן, קצוץ דק

שמן זית

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל במעט שמן זית.
  2. כשהבצל זהוב מוסיפים את הפתיתים, מטגנים מעט להזהבה ומוסיפים מים בהתאם להוראות הבישול.
  3. כשהמים רותחים מוסיפים את אבקת מרק הבצל ואת הפטרוזיליה, מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים היטב ומבשלים עד שהפתיתים מוכנים.

 


 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים