שתף קטע נבחר

מנה קלה: סלט פתיתים מרענן

סלט עשיר במרכיבים וטעמים שזמן הכנתו קצר והתוצאה - ערבה לחיך. השף שאול בן אדרת לוקח את הפתיתים האהובים על כולנו, מצרף להם מכל טוב הארץ ויוצר סלט צבעוני

הסלט הוא כבר מזמן לא תוספת לצד מנה עיקרית או משהו שאוכלים לארוחת הערב, למשל, כמנה קלילה. הפעם לוקח השף שאול בן אדרת את הפתיתים שכולנו מכירים ואוהבים והופך אותם לסלט מלא במרכיבים טעימים שמבליטים, כל אחד, זה את טעמו של האחר. בתיאבון. 

 

 

תבשיל פתיתים עם צימוקים, שקדים ועשבי תיבול

 

המרכיבים ל-4 מנות: 

2 כוסות פתיתים עגולים או מאורכים מבושלים (לפי הוראות היצרן)

1/2 כוס גרגירי רימון

2 כפיות שמן זית

1/4 כפית קליפת לימון מגוררת

2 כפות חמוציות

2 כפות צימוקים

15 זיתי טאסוס שחורים מגולענים

1 כף נענע קצוצה

1 כף פטרוזיליה

1 כף כוסברה קצוצה

2 כפות שקדים קלויים מולבנים שלמים

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים יחד את המרכיבים כולם בקערה גדולה.

 


 

  • רוצים עוד מתכונים בקליק? הצטרפו לעמוד שף TV

 


פורסם לראשונה 27/03/2014 10:23

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים