שתף קטע נבחר

מבשלים בתחנה

מופעי בישול של אהרוני ועוד, סדנאות בישול של בשלנים מובילים כגון אורי שביט וגם פסקל פרץ רובין והרבה אוכל טוב. "בישולים בתחנה" - כל הפרטים לפניכם

"בישולים בתחנה" יתקיים בתאריכים 26-24 ביוני, ימים ג'-ה', במתחם התחנה שבתל אביב. המתחם יחולק לאזורים בהם יתקיימו סדנאות בישול מגוונות לקהל הרחב, יריד אוכל ייחודי שיציע מגוון חומרי גלם עשירים ממיטב תוצרת הארץ לצד מותגי מזון ישראלים מובילים וכן מסעדות "פופ-אפ" של גולשי אתר בישולים. בנוסף משיקה אסם במתחם את מוזיאון תולדות האוכל.

 

במסגרת האירוע "בישולים בתחנה" יתקיימו מופעי בישול של השפים אביב משה, ישראל אהרוני, עומר מילר, אבי ביטון ונוף- זוכת מאסטר שף. כל אחד בתורו, יציגו מופעים שטרם נראו כמוהם בארץ בתחום הקולינארי. הם יבשלו יחד עם קהל גדול של 90 משתתפים, וישתפו אותם בטיפים ובמתכונים שלהם. מופעי הבישול אנרגטיים וסוחפים, ילוו במוזיקה מקפיצה ומשקאות- חוויה קולינארית שאסור להחמיץ!

 

בנוסף למופעי הבישול יתקיימו מגוון סדנאות בישול אינטימיות של עד 12 משתתפים. את הסדנאות יעבירו שפים, בשלנים ובלוגרים מובילים בעולם הקולינריה. נושאי הסדנאות רבים ומגוונים וכל אחד יוכל למצוא את התחום שהוא רוצה להתמחות בו- נפלאות האוכל ההודי עם סרנדה דילסקי ממאסטר שף, קוסקוס בטעם צפון אפריקה עם פסקל פרץ רובין, מסע לאתיופיה עם מסרט וולדמיכאל ממאסטר שף, אוכל טבעוני עם אורי שביט בעלת הבלוג "טבעוניות נהנות יותר", סודות האפייה האיטלקית עם עדן אלקובי, קינוחי גורמה בצ'יק צ'ק עם פאולין שובל ועוד סדנאות ייחודיות רבות.

 

עוד - יושק מוזיאון תולדות האוכל של אסם, שיקח את המבקרים למסע קולינארי חדשני ויחיד מסוגו בעקבות תולדות האוכל הישראלי, משנות ה-40, ועד היום. במוזיאון מסופר סיפורה של חברת אסם, תוך המחשה של כל ההמצאות הגדולות שהפכו את אסם למוכרת בכל בית בישראל. הכניסה למוזיאון בחינם.

 

לצד המופעים והסדנאות יתקיים יריד פתוח לציבור, "יריד תוצרת הארץ"- שפע בלתי רגיל של תוצרת חקלאית משובחת, לצד גבינות וקונפיטורות בעבודת יד ממשקים ומחלבות פרטיות, מבחר ייחודי של יינות ובירות ממבשלות ויקבי בוטיק ישראלים ועוד מגוון רחב של מציגים.

 

ואיך אפשר בלי מסעדות באירוע אוכל שכזה? במתחם יוקמו בשלושת ימי האירוע 4 מסעדות פופ-אפ של גולשי אתר בישולים. הארבעה ייבחרו בתחרות מתכונים שתתקיים בין הגולשים באתר, שבשיאה יזכו הארבעה היצירתיים ביותר לפתוח את מסעדת החלומות שלהם ולהגיש את המנה המנצחת לעשרות אלפי המבקרים באירוע.

 

אירוע "בישולים בתחנה" פתוח לקהל הרחב וכולל פעילויות בחינם, לצד סדנאות בתשלום. הכניסה למוזיאון וליריד חופשית. ההשתתפות בסדנאות כרוכה בהרשמה מראש באתר בישולים ובתשלום מוזל של 190 שקלים לאדם (במקום 290 שקלים).

 

פרטים נוספים והרשמה לאירוע, אפשר למצוא באתר בישולים www.bishulim.co.il

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נמרוד סונדרס
לנו היא בישלה ארוחת בוקר, מה היא תבשל לכם ביריד? גרנולה של אורי שביט
צילום: נמרוד סונדרס
מומלצים