מרקו רויס חתם בדורטמונד עד 2019
הקשר שהיה מבוקש ע"י ברצלונה, ריאל מדריד וקבוצות נוספות בחר להאריך את חוזהו: "זה הבית שלי". דיווח: בחוזה החדש יש סעיף לפיו יוכל לעבור לברצלונה בינואר 2016
ברצלונה, ריאל מדריד ושלל קבוצות מהטופ האירופי רצו אותו, אבל הוא בחר להישאר בבורוסיה דורטמונד, לפחות בינתיים: מרקו רויס האריך היום (ג') את חוזהו בשורות הצהובים-שחורים עד 2019.
"אני שמח מאוד מההחלטה שלי להישאר בדורטמונד", אמר רויס שדחה הצעה מריאל לפי עיתון "קיקר" הגרמני, "דורטמונד זו העיר שבה נולדתי וזה המועדון שלי. אני מצפה לעתיד מוצלח עם הקבוצה והאוהדים הנהדרים שלנו".
לפי פרנססק אגילאר, כתב עיתון "אל מונדו דפורטיבו" שמתפרסם בברצלונה, בחוזה החדש יש סעיף לפיו רויס יוכל לעבור לקטאלנים בסכום מסויים בינואר 2016. פרט לבארסה וריאל, גם צ'לסי, ארסנל ומנצ'סטר סיטי קושרו לרויס במהלך העונה.
רויס שהגיע לדורטמונד ב-2012, זכה איתה פעמיים בסופרקאפ הגרמני ולבש את מדיה 107 פעמים, בהם כבש 49 שערים ובישל 42 נוספים.
מרקו רויס
צילום: AFP
מומלצים
