שתף קטע נבחר

עיסת קקאו נא וחמאת קקאו נא אורגניים

עיסת קקאו היא חומר הגלם ממנו מפיקים חמאת קקאו ואבקת קקאו. עיסת הקקאו מוצקה בטמפרטורת חדר והיא מגיעה כבלוק- חתיכה מוצקה של קקאו נא. צבעה של עיסת הקקאו כשל שוקולד מריר והיא מזכירה אותו בטעמה (בהיותה חומר יסוד מרכזי בהכנתו).

 

חמאת הקקאו היא השמן המופק מזרעי הקקאו (הפולים). חמאת הקקאו משמשת כהכנת שוקולד יחד עם האבקה או העיסה והיא גם הבסיס לשוקולד לבן כשלא מוסיפים את הקקאו.

 

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

מוצרי קקאו נא נחשבים לסופרפוד (מזון על) ובעלי ערכים תזונתיים גבוהים. הם מהווים מקור משמעותי לנוגדי חמצון, לוויטמינים ולמינרליים חיוניים לגוף. באמצעותם ניתן להכין שוקולד טבעי ובריא (ממתק טבעוני - אם לא מוסיפים לו חלב). שוקולד מקקאו נא הוא ממתק מעורר, והוא חיוני לתפקוד מערכות הגוף ובייחוד ללב.

 





 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
חמאת ועיסת קקאו - טהורים
צילום: יח"צ
ד"ר רק שאלה
מחשבוני בריאות
פורומים רפואיים
מומלצים