בנזמה ייעדר מול יובה, לבנדובסקי ישחק נגד ברצלונה עם מסיכה
חצי גמר ליגת האלופות: הצרפתי לא יוכל לשחק עם ריאל מדריד במשחק הראשון בטורינו. חלוץ באיירן מינכן, שנפצע בפניו והיה בספק למפגש מול בארסה, פירסם צילום של עצמו בטוויטר עם מסיכה שתגן עליו ותאפשר לו להשתתף
ריאל מדריד תצטרך להסתדר ללא קארים בנזמה בחצי גמר ליגת האלופות. החלוץ הצרפתי לא יהיה כשיר למשחק הראשון מחר (ג') מול יובנטוס בטורינו. כך התברר היום סופית והשחקן לא ייכלל בסגל של קרלו אנצ'לוטי למשחק.
יחד עם זאת, באלופת אירופה מקווים שבנזמה יהיה כשיר למשחק הליגה הקרוב מול ולנסיה ולגומלין נגד יובה. לוקה מודריץ' וסמי חדירה הפצועים ייעדרו גם הם מהסגל. חאבייר "אל צ'יצ'ריטו" הרננדס, שקיבל הזדמנות בתקופה האחרונה והוכיח את עצמו, צפוי להמשיך לשחק.
לבנדובסקי ישחק נגד ברצלונה עם מסיכה
בשבוע האחרון חששו בבאיירן מינכן שרוברט לבנדובסקי לא יוכל לשחק במשחק הראשון נגד ברצלונה בחצי גמר ליגת האלופות. זאת, אחרי שהחלוץ הפולני נפצע בפניו בחצי גמר הגביע הגרמני נגד בורוסיה דורטמונד.
כעת הודיע לבנדובסקי שהוא כשיר למשחק בקאמפ נואו וציין כי ייטול בו חלק כאשר פניו יהיו מכוסים במסיכה מיוחדת שתגן עליו. הוא אף פירסם צילום שלו בטוויטר בו גילה לעולם כיצד ייראה ביום רביעי הקרוב. "אני מוכן לאתגר", כתב לבנדובסקי ברשת החברתית.
מאמן באיירן, פפ גווארדיולה, אמר לאחרונה שההחלטה לגבי לבנדובסקי תתקבל סמוך למועד המשחק על פי חוות דעת הרופאים. כעת, בהנחה שהפולני יוכל לשחק, יהווה הדבר הקלה עצומה למאמן ברצלונה לשעבר, שקבוצתו הנוכחית סובלת ממכת פציעות.
אריין רובן, שחזר לשחק בחצי גמר הגביע הגרמני ונפצע שוב, ייעדר עד לסיום העונה. אלופת גרמניה תחסר גם את דויד אלאבה ומהדי בנאטיה, בעוד שפרנק ריברי, בסטיאן שוויינשטייגר וחואן ברנאט עדיין בספק.

