שתף קטע נבחר

ספרד: אתלטיקו מדריד גברה על לאס פלמאס

מחזור ראשון: אנטואן גריזמן העניק (16) לקולצ'ונרוס 0:1 על העולה החדשה בבעיטה חופשית מוצלחת ראשונה אחרי 50 נסיונות כושלים. 0:0 בין לה קורוניה לריאל סוסידאד, אספניול ניצחה 0:1 את חטאפה

אתלטיקו מדריד פתחה את העונה החדשה בניצחון. הקבוצה של דייגו סימאונה גברה הערב (ש') 0:1 על לאס פלמאס במחזור הראשון בליגה הספרדית. החלוץ אנטואן גריזמן, מהשחקנים הבולטים של הקולצ'ונרוס בעונה שעברה, הבקיע (16) את השער היחיד במשחק בבעיטה חופשית.

  

 

השער של הצרפתי היה הראשון שלו אחרי 50 נסיונות כושלים בבעיטות חופשיות, מה שמהווה שיא שלילי בליגה. קוקה מאתלטיקו הגיע להזדמנות להגדיל את התוצאה בתוספת הזמן, אבל שיגר את הכדור לקורה. מהעבר השני, יאן אובלק הציג משחק מצוין והציל את הרוחיבלאנקוס מספיגת שער שיוויון.

 

צילום: רויטרס
ג'קסון מרטינס עם פדרו ביגאס מלאס פלמאס (צילום: רויטרס)

 

דפורטיבו לה קורוניה וריאל סוסידאד סיימו בתיקו 0:0. אספניול ניצחה 0:1 את חטאפה משער של סלבה סביליה (דקה 3). חטאפה איבדה את סנטיאגו ורחיני שהורחק (82) בצהוב שני. אלבארו גונסאלס מאספניול נפגע באפו בדקה ה-22 ונלקח לטיפול בבית החולים. ולנסיה סיימה את המשחק הראשון שלה העונה עם 0:0 מאכזב בחוץ מול ראיו ויאקאנו.

 

האלופה ברצלונה תשחק מחר (א') בחוץ נגד אתלטיק בילבאו, לה היא הפסידה בצמד משחקי הסופר קופה (4:0 בסן ממס ו-1:1 בקאמפ נואו). ריאל מדריד תשחק בחוץ נגד ספורטינג חיחון. משחקים נוספים: לבנטה - סלטה ויגו, בטיס - ויאריאל. ביום שני: גרנאדה - אייבאר.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אנטואן גריזמן
אנטואן גריזמן
צילום: EPA
מומלצים