מה הסוד לבאגט המושלם?
ארז קומרובסקי, האופה הגדול, יצא מביתו שבגליל היישר לקונדיטוריית "לה מולאן", בתל אביב ויחד עם האופה אייל בנישו הכינו השניים באגטים מושלמים, שלב אחר שלב. צפו
באגט קלאסי
מתכון של האופה אייל בנישו, "לה מולאן"
המצרכים (ל-2 באגטים):
לפוליש-
250 גר' קמח
250 מ"ל מים
1-2 גר' שמרים טריים
לבצק-
350 גר' קמח לחם
150 מ"ל מים קרים מאוד
4 גר' שמרים
12 גר' מלח
- מכינים את הפוליש -
טיפ:
עם תחילת האפייה, מכניסים לתנור החם מחבת עם כמה קוביות קרח, על מנת לקבל גוון יפה יותר וכדי שהקרום של הלחם יתקשה.
מומלצים