שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות

    בלי תמרים: חרוסת תפוחים ואגוזים

    לא מתים על חרוסת מתוקה? אפשר להכין חרוסת גם בלי תמרים: מתכון לחרוסת קלילה עם תפוחים, יין ואגוזים

    חרוסת תפוחים ואגוזים

    המרכיבים:

    200 גרם אגוזי מלך או פקאן טחונים

    2 תפוחים, מגוררים

    2 כפות יין קידוש מתוק

    2 כפות דבש או סוכר

    1/2 כפית קינמון

    100 גרם צימוקים (לא הכרחי)

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

    אופן ההכנה:

    מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה. מתקבל ממרח שאינו משחתי – אלא עם חתיכות. אם רוצים מרקם אחיד וחלק, מעבדים את התערובת למחית בבלנדר או במעבד מזון.

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים