שתף קטע נבחר

הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    מנגל אסייתי: שיפודים קצת אחרת
    חזה עוף, אנטרקוט, פרגית וגם טופו: מתכננים מנגל? אפשר לעשות את זה גם אחרת - מתכונים למרינדות אסייתיות שיכניסו רוח חיים חדשה לטעמים המוכרים

    שיפודי חזה עוף

    המרכיבים (ל-4 שיפודים):

    500 גר' חזה עוף, חתוך לקוביות (אפשר גם חזה מולארד)

    3 פרוסות אננס, חתוך לקוביות 

    למרינדה -

    1 כף חומץ בלסמי

    1 כפית חרדל

    2 שיני שום, כתוש

    1/3 כוס שמן זית

    10 עלי בזיליקום, קצוצים



    אופן ההכנה:

    1. הכנת המרינדה: בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך.
    2. הכנת הבשר: בקערה גדולה מניחים את האננס וקוביות חזה העוף, ושופכים את המרינדה.
    3. מערבבים היטב תוך שימת לב שהבשר והאננס מכוסים היטב במרינדה.
    4. משרים את העוף למשך הלילה במקרר.
    5. הכנת השיפודים: משפדים את העוף והאננס כך שבין כל קוביית עוף יש אננס.

     

    שיפודי אנטרקוט

    המרכיבים (ל-5 שיפודים):

    500 גר' אנטרקוט, חתוך לקוביות

    10 ראשים בצל ירוק, חתוך

    למרינדה - 

    1 כף תימין קצוץ

    2 שיני שום, כתוש

    1/3 כוס שמן סויה

    1 כפית שמן שומשום

    1 כף טריאקי

    2 כפות צ'ילי מתוק

     

    אופן ההכנה:

    1. הכנת המרינדה: בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך.
    2. הכנת הבשר: בקערה גדולה מניחים את ראשי הבצל וקוביות האנטריקוט.
    3. שופכים את המרינדה ומערבבים היטב תוך שימת לב שהבשר והבצלים מכוסים היטב במרינדה.
    4. משרים את האנטריקוט למשך הלילה במקרר.
    5. הכנת השיפודים: משפדים את האנטריקוט וראשי הבצלים כך שבין כל קוביית בשר יש בצל.

     

    שיפודי פרגית

    המרכיבים (ל-4 שיפודים):

    500 גר' פרגית, חתוכה לקוביות לשיפודים

    חופן פלפל אדום

    חופן פלפל ירוק

    למרינדה:

    70 גר' מחמאה

    חופן מחטי רוזמרין, קצוץ

    חופן נענע, קצוצה

    1/2 כפית חרדל דיז'ון

    1 כף סויה

    2 שיני שום, כתושות

     

    אופן ההכנה:

    1. הכנת המרינדה: בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך.
    2. הכנת הבשר: חותכים את הפלפלים לחתיכות גסות.
    3. בקערה גדולה מניחים את הפלפלים וקוביות הפרגית ושופכים את המרינדה.
    4. מערבבים היטב תוך שימת לב שהבשר והפלפלים מכוסים היטב במרינדה.
    5. משרים את הפרגית למשך הלילה במקרר.
    6. הכנת השיפודים: משפדים את הפרגית והירקות כך שבין כל קוביית בשר יש פלפל.

     

    צפו בשף ירון קסטנבוים מנפנף:

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    שיפודי טופו פיקנטי

    המרכיבים (ל-5 שיפודים קטנים):

    600 גר' טופו

    חופן עגבניות שרי  

    למרינדה -

    7 כפות חמאת בוטנים

    1 פחית חלב קוקוס

    2 כפיוץ ג'ינג'ר טרי, קצוץ

    3 כפות רוטב צ'ילי חריף

    1 כף טריאקי או סוכר

    3 שיני שום, כתושות

    1 כפית מלח

    1 כף מים

     

    אופן ההכנה:

    1. הכנת המרינדה: בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך.
    2. הכנת הטופו: חותכים את הטופו לקוביות בינוניות.
    3. בקערה גדולה מניחים את קוביות הטופו ועגבניות השרי, ושופכים את המרינדה.
    4. מערבבים היטב תוך שימת לב שהטופו ועגבניות השרי מכוסים היטב במרינדה.
    5. משרים את הטופו למשך הלילה במקרר.
    6. הכנת השיפודים: משפדים את הטופו והעגבניות כך שבין כל קוביית טופו יש עגבניית שרי.

     

    המתכונים באדיבות רשת המסעדות הכשרה "גפאן ג'פאן"

     

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים