שתף קטע נבחר

מסעדה חדשה לשף ירון שלו מ"טוטו"

הכינו את הארנקים: השף ירון שלו, מבעלי המסעדה התל אביבית המצליחה "טוטו", עומד לפתוח מסעדה נוספת בעיר. המיקום: סמוך לרחוב יהודה הלוי, הקונספט: חסוי

השף ירון שלו, מבעלי המסעדה התל-אביבית המצליחה טוטו, עומד לפתוח מסעדה נוספת בעיר. כך נודע ל"ידיעות אחרונות‭."‬

השף ירון שלו: בדרך למסעדה חדשה (צילום: דנה קופל) (צילום: דנה קופל)
השף ירון שלו: בדרך למסעדה חדשה(צילום: דנה קופל)

גורמים בענף המסעדות מעריכים כי שלו ימתח את המותג טוטו גם למסעדה החדשה, שצפויה להיפתח במהלך השנה הקרובה באזור הסמוך לרחוב יהודה הלוי ורחוב הרכבת בתל אביב, ולהשתרע על שטח גדול.

 

שלו, ‭,33‬ הגיע לטוטו כשף ראשי בשנת 2006 כשהיה בן 23 בלבד. הוא כונה אז "ילד הפלא של המטבח הישראלי" והפך את המסעדה לאחת הפופולריות בתל אביב.

"ילד הפלא" של הקולינריה הישראלית, שף ירון שלו (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
"ילד הפלא" של הקולינריה הישראלית, שף ירון שלו(צילום: ירון ברנר)
  

קהל הלקוחות הורכב מהקצפת של האלפיון העליון, משרי אריסון ועד מיכאל שטראוס, ראשי מדינה, נשיאים ונשיאים לשעבר, עורכי דין בחליפות של ארמני שמגיחים מבית המשפט הסמוך, גנרלים שמגיעים מהקריה במדים, ראשי תעשיית הטלוויזיה, אמנים והמון סלבס שמקווים לתפוס בדל פפראצי.

 

הברנז'ה הקולינרית היללה את הטורטליני הממולא זנב שור, הפיצות הדקיקות והפריכות, מרק הארטישוק הירושלמי, מילפיי הערמונים וחומרי הגלם ששלו בחר בקפידה. המסעדה הייתה מלאה, וקשה היה להשיג שולחן. אולם שלו התקשה להתמודד עם ההצלחה הגדולה, הסתחרר ונקלע למשבר אישי קשה. ביולי 2013 הוא הכניס למסעדת טוטו את איש העסקים יובל שניר, מבעלי "בר לחם‭,"‬ במקום המייסד רועי קפלן.

 

צפו בשף ירון שלו מכין רוסטביף מושלם:

 

השידוך לא עלה יפה ושלו עזב את המסעדה. במקומו הגיע לטוטו השף מושיק רוט, כוכב תוכנית הריאליטי "משחקי השף" ובעל מסעדת שני כוכבי מישלן באמסטרדם.

 

גם השידוך החדש בין טוטו לרוט לא עבד, ובניגוד לכל ההערכות, שלו חזר לעניינים אחרי כחצי שנה. הוא התאושש מהמשבר האישי ופתח מחדש את המסעדה בדצמבר 2014 בעזרת שותף חדש. טוטו עלתה שוב על דרך המלך וחזרה לפעול בהצלחה מאז.

 

שלו סירב להגיב על הדברים.

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: דנה קופל
מסעדה חדשה לשף ירון שלו
צילום: דנה קופל
מומלצים