שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות

    כך תכינו בבית: קוקטיילים של קיץ

    הזמנתם את החבר'ה לבילוי ערב אצלכם בבית? למה שלא תרשימו אותם עם קוקטיילים צבעוניים וטעימים שאפשר להכין בקלי קלות - שבעה מתכונים שיהפכו אתכם למארחים המושלמים

    עריכה: בן שפייר

    עריכה: בן שפייר

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    ברנדי תבלינים

    המרכיבים (ל-2 כוסות סניפטר):

    120 מ"ל ברנדי

    2 כוכבי אניס

    2 מקלות קינמון

    2 יח' פלפל אנגלי

    צרור קטן של תימין

    240 מ"ל מיץ תפוחים

    80 מ"ל סודה

     (צילום: אלון מסיקה) (צילום: אלון מסיקה)
    (צילום: אלון מסיקה)

    אופן ההכנה:

    1. בקלחת קטנה מחממים את הברנדי עם הכוכב אניס, מקל הקינמון והפלפל אנגלי. כשהתערובת מגיעה לרתיחה מסירים מהאש ומוזגים לקערה.
    2. מוסיפים את מיץ התפוחים והתימין ומכניסים לצינון במקרר למשך שעה לפחות.
    3. מוציאים מהמקרר, מוסיפים את הסודה, מערבבים ומוזגים לכוסות עם קרח.

     

    וודקה תפוזים ופטל

    המרכיבים (ל-2 כוסות גבוהות):

    מיץ מ-6 תפוזים גדולים

    מיץ מליים/לימון 1

    חופן פטל טרי/ קפוא

    1/2 כוס מיץ רימון

    80 מ"ל וודקה קפואה

     (צילום: אלון מסיקה) (צילום: אלון מסיקה)
    (צילום: אלון מסיקה)
     

    אופן ההכנה:

    מערבבים את כל המרכיבים בקנקן ומוזגים לכוסות מלאות בקרח.

     

    אננס, רום ופירות יער

    המרכיבים (ל-2 כוסות היי בול):

    300 מ"ל נקטר אננס

    80 מ"ל רום

    1/2 כוס סודה בטעמים - פטל

    כפית ריבת פירות יער

    חופן פירות יער טריים / קפואים (ניתן להקפיא פירות יער בתבניות קרל עם מים ולייצר קוביות פירות יער)

     (צילום: אלון מסיקה) (צילום: אלון מסיקה)
    (צילום: אלון מסיקה)

     

    אופן ההכנה:

    1. מערבבים את כל המרכיבים, מוזגים לכוסות ומוסיפים את פירות היער וקרח.

     

    ליצ'י ליים ג'ין טוניק

    המרכיבים (ל-3 כוסות יין בלי רגל):

    120 מ"ל ג'ין

    240 מ"ל טוניק

    קופסת שימורים ליצ'י

    ליצ'י טרי (אם בעונה)

    מיץ מליים 1

     (צילום: אלון מסיקה) (צילום: אלון מסיקה)
    (צילום: אלון מסיקה)
     

    אופן ההכנה:

    1. מסננים את הליצ'י מהנוזלים, שומרים את הנוזל. מחממים את הנוזל בקלחת עם התרכיז פטל כדקה, מערבבים ומסירים מהכיריים.
    2. מערבבים את הג'ין, הטוניק והליצ'י, מוזגים לכוסות ומפנקים בקרח.

     

    מוחיטו תפוזים ואשכוליות

    המרכיבים (לקנקן, כ-5 כוסות):

    150 מ"ל רום

    3 כפיות סוכר חום

    10 פרוסות תפוז

    5 פרוסות אשכולית

    1/2 כוס מיץ תפוזים

    1/2 כוס מיץ אשכוליות

    3 כוסות לימונדה

    1/2 כוס סודה

    צרור נענע

     (צילום: אלון מסיקה) (צילום: אלון מסיקה)
    (צילום: אלון מסיקה)
     

     

    אופן ההכנה:

    1. מערבבים את כל המרכיבים בקנקן, מוזגים לכוסות ומפנקים בקרח.

     

    סנגריה

    המרכיבים (ל-4 כוסות יין):

    1/2 בקבוק יין אדום צעיר

    מיץ מתפוז 1

    4-5 פלחי תפוז

    1-2 חופנים של ענבים חתוכים

    1 מקל קינמון

    2 יח' ציפורן

     (צילום: אלון מסיקה) (צילום: אלון מסיקה)
    (צילום: אלון מסיקה)

    אופן ההכנה:

    1. מכניסים לקנקן את הענבים והתפוזים. מוזגים פנימה יין, מיץ תפוזים, מוסיפים קינמון וציפורן ומכניסים למקרר למספר שעות.
    2. ממלאים את הקנקן בקרח, מערבבים ומוזגים.

     

    רוזה דובדבנים

    המרכיבים (ל-2 כוסות ייו):

    כוס יין רוזה

    1/2 כוס מיץ דובדבנים/תירוש

    2 דובדבנים לכוס

    2 ענבים חצויים לכוס

     (צילום: אלון מסיקה) (צילום: אלון מסיקה)
    (צילום: אלון מסיקה)
     

    אופן ההכנה:

    1. מערבבים את המרכיבים בכוסות, ומפנקים בקרח.

     

    המתכונים באדיבות שף חנוך שכטר, הכלים באדיבות "גולף אנד קו", הצילומים התקיימו ב"פאטיו בר" תל אביב

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: אלון מסיקה
    קצת פירות והרבה אלכוהול - וכולם שמחים
    צילום: אלון מסיקה
    מומלצים