שתף קטע נבחר

תבשיל כרובית וברוקולי ברוטב עגבניות ושמן זית

מחפשים משהו שלא מצריך יותר מדי עבודה במטבח, אבל גם בעל ערכים תזונתיים ומשביע? תבשיל כרובית וברוקולי ברוטב עגבניות הוא פתרון מושלם

בשיתוף פנסוניק

 

תבשיל כרובית וברוקולי ברוטב עגבניות ושמן זית

המרכיבים (ל- 3 מנות):

1/2 כרובית חתוכה לפרחים קטנים

1/2 ראש ברוקולי חתוך לפרחים

כוס עגבניות מרוסקות

1/2 כוס מים

כפית מלח

כפית כורכום

כפית תימין קצוץ

כף שום קצוץ

כפית סוכר

כפית כמון

 

(ניתן להחליף את הירקות נוספים בתבשיל כמו: דלעת, קישואים, פלפלים, בטטה, שומר, תפוח אדמה)

 

מחפשים מתכונים בריאים נוספים שאפשר להכין במיקרוגל? היכנסו למתחם "בוחרים טעים ובריא"

 (צילום: Depositphotos) (צילום: Depositphotos)
(צילום: Depositphotos)
 

אופן ההכנה:
  1. מערבבים את כל הירקות יחד עם שאר המרכיבים ומסדרים בתבנית בשכבה אחת
  2. מכניסים למיקרוגל לתכנית תנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות ל-45 דקות.
  3. לפני ההגשה ניתן לפזר מלמעלה מעט פרמזן או גבינת פקורינו.

 

המתכון באדיבות שף גיא רוזן מחברת טעם השף

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: Depositphotos
כרובית במיקרוגל
צילום: Depositphotos
מומלצים