מתכון בריא: סלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול
הצעה בריאה וצבעונית לסלט עדשים לקראת סוף השבוע, שגם אתם תוכלו להכין - בואו לנסות
בשיתוף תנובה
סלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית
8 מנות
למנה:
192 קלוריות
13 גרם חלבון
32 גרם פחמימות מתוכן 0.6 גרם סוכרים
5 גרם שומן
0 מ"ג כולסטרול
95 מ"ג נתרן
9.5 גרם סיבים
81 מ"ג סידן
מצרכים
1 שקית עדשים ירוקות מבושלות
1 בצל סגול קלוף וקצוץ
מיץ מ-2 לימונים
1 חבילה בצל ירוק קצוץ
1 חבילה פטרוזיליה קצוצה
1 חבילה כוסברה קצוצה
1 שן שום קצוצה
3 כפות שמן זית
גרידת לימון מ-1 לימון
לקישוט
50 גרם גבינה צפתית 5% חתוכה לקוביות קטנות
חופן חמוציות קצוצות (לא חובה)
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים לסלט ומעבירים לקערת הגשה. מקשטים בגבינה הצפתית ובחמוציות הקצוצות ומגישים.
מומלצים