שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    כך תכינו כריכים משאריות
    הקץ לבזבוז: למה לזרוק את השאריות מארוחת הערב אם אפשר להכין מהן יופי של כריכים למחרת בבוקר? מסנדוויץ' עוף מפורק ועד בורקס שהוא גם סביח - מתכונים זריזים מהשאריות שנשארו בסיר

     

    צילום: ירון ברנר

    צילום: ירון ברנר

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    סנדוויץ' עוף מפורק

    המרכיבים (סנדוויץ' אחד):

    1 שוק עוף צלוי (או כרע או מה שנשאר מהצלי)

    1 לחמנייה

    2 כפות סויה

    1 כפית דבש

    1 כפית מיץ לימון סחוט

    1 כפית מיונז

    1 עלה חסה

    1/2 עגבנייה פרוסה דק

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
     

    אופן ההכנה:

    1. מפרקים את העוף ומפרידים את הבשר מהעצמות והעור.
    2. משרים את העוף בסויה, דבש ולימון למשך 10 דקות.  
    3. מורחים את הלחמנייה במיונז ומוסיפים את נתחי העוף, החסה והעגבנייה.

     

    סנדוויץ' קציצות

    המרכיבים (סנדוויץ' אחד):

    4 קציצות

    2 פרוסות חלה

    1 כף טחינה

    צ'יפס תפו"א (קולפניות)

    1 עלה חסה

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
      

    אופן ההכנה:

    1. מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות צ'יפס דקיקות.
    2. מטגנים אותן בסיר עם שמן עמוק עד להזהבה. ממליחים לאחר הטיגון.
    3. מורחים על אחת מפרוסות החלה את הטחינה ועליה מניחים את הקציצות, את החסה ואת הצ'יפס.

     

    סנדוויץ' שניצל

    המרכיבים:

    1 שניצל, פרוס לרצועות

    1 בגט

    1 עלה חסה

    1/2 עגבנייה פרוסה דק

    2 פטריות שמפיניון פרוסות דק

     

    לרוטב:

    1 כף מיונז

    1 כפית קטשופ

    1 מלפפון קצוץ דק

    1 כפית מיץ לימון סחוט

    קורט מלח דק

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
      

    אופן ההכנה:

    1. הכנת הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים יחד, עד לקבלת מרקם אחיד.
    2. הכנת המנה: מחממים מחבת עם מעט שמן, מוסיפים את השניצל והפטריות ומקפיצים למשך כ-5.
    3. חוצים את הבגט לשניים, מורחים עליו 2 כפות מהרוטב ומוסיפים את יתר המרכיבים.

     

    סנדוויץ' בורקסביח

    המרכיבים:

    1 בורקס תפו"א גדול

    2 פרוסות חציל, מטוגן

    1 ביצה קשה, פרוסה

    1 מלפפון חמוץ, פרוס לרצועות

    1/2 עגבנייה פרוסה דק

    1 כף טחינה

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
     

    אופן ההכנה:

    1. חוצים את הבורקס לשניים.
    2. מורחים את הטחינה ומוסיפים את שאר המרכיבים.
    3. אפשר להוסיף עלים של פטרוזיליה.

     

    המתכונים באדיבות השפים אלעד לוי ונדב נצר ממסעדת MEAT KITCHEN

     

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים