שתף קטע נבחר

חוזרים לשגרה: 3 אופציות לכריך לילדים

עוד מעט נחזור לשגרת הכריכים שכמעט שכחנו ממנה: בואו להיזכר איך עושים את זה

 

סנדוויץ׳ ביצת עין

  • מטגנים ביצת עין. מורחים שכבה דקה של גבינת שמנת, פורסים עגבנייה ומניחים על הגבינה - ומעליה את החביתה וחופן עלי חסה.
  • מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

 (  ) (  )

סנדוויץ מוצרלה וסלט עגבניות

  • חותכים לרבעים כמה סוגי עגבניות שרי בצבעים שונים. קורעים מוצרלה ומוסיפים לעגבניות.
  • מתבלים בפלפל גרוס, מלח ים, עלי בזיליקום,  מעט חומץ בלסמי ושמן זית.
  • מערבבים את כל המרכיבים ומעבירים ללחמנייה.

 (  ) (  )
 

 

 

סנדוויץ׳ ג'וליאנים

  • חותכים לג'וליאנים (רצועות דקות) ירקות קשים בשלושה צבעים (גמבה אדומה, גזר, מלפפון, סלק).
  • מורחים שכבה עבה של גבינת שמנת על הלחמנייה, מפזרים את הירקות מעל גבינת השמנת.
  • מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

 

הסרטון והמתכונים באדיבות "לחמניות ברמן אקטיב" של מאפיית ברמן

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים