שתף קטע נבחר

מושלם לאירוח: לזניה חצילים אישית

זה לא רק מצטלם טוב: לזניה קלאסית כולם כבר מכירים, אבל למה שלא תפתיעו את האורחים עם לזניה חצילים אישית? מתכון ללזניה חצילים בתבנית שקעים

לזניה חצילים אישית 

המצרכים (ל-12 מנות):

12 עלי לזניה

1 צנצנת רוטב עגבניות

12 פרוסות חציל, צלויות בתנור או מטוגנות

200 גר' גבינת מוצרלה מגוררת

100 גר' זיתים שחורים מגולענים

שמן זית, לשימון תבנית השקעים

 (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)
 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את עלי הלזניה במים רותחים עד לריכוך, מייבשים על מגבת וחוצים לשניים.
  2. משמנים תבנית שקעים, מניחים בכל שקע כף רוטב, שמים מעל 2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם יוצקים את הרוטב.
  3. מסדרים את החציל, יוצקים עוד רוטב ומפזרים מעל את הגבינה הזיתים.
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.

 

המתכון באדיבות חברת "ברילה"

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אפיק גבאי
מתכון ללזנייה חצילים אישית
צילום: אפיק גבאי
מומלצים