שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    מושלם לאירוח: לזניה חצילים אישית
    זה לא רק מצטלם טוב: לזניה קלאסית כולם כבר מכירים, אבל למה שלא תפתיעו את האורחים עם לזניה חצילים אישית? מתכון ללזניה חצילים בתבנית שקעים

    לזניה חצילים אישית 

    המצרכים (ל-12 מנות):

    12 עלי לזניה

    1 צנצנת רוטב עגבניות

    12 פרוסות חציל, צלויות בתנור או מטוגנות

    200 גר' גבינת מוצרלה מגוררת

    100 גר' זיתים שחורים מגולענים

    שמן זית, לשימון תבנית השקעים

     (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
    (צילום: אפיק גבאי)
     

    אופן ההכנה:

    1. מבשלים את עלי הלזניה במים רותחים עד לריכוך, מייבשים על מגבת וחוצים לשניים.
    2. משמנים תבנית שקעים, מניחים בכל שקע כף רוטב, שמים מעל 2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם יוצקים את הרוטב.
    3. מסדרים את החציל, יוצקים עוד רוטב ומפזרים מעל את הגבינה הזיתים.
    4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.

     

    המתכון באדיבות חברת "ברילה"

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: אפיק גבאי
    מתכון ללזנייה חצילים אישית
    צילום: אפיק גבאי
    מומלצים