שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    רושפלד מבשל בצרפתית - ועוד מקומות חדשים בארץ
    הקונדיטור ערן שוורצברד השיק בית קפה חדש בתל אביב, השף יונתן רושפלד מבשל אוכל צרפתי בפופ-אפ ייחודי שיימשך שישה ימים בלבד, חמארה חדשה בשוק הכרמל תגיש לכם נתחי בשר שווים והרבה אלכוהול, דיינר חדש מבית היוצר של מסעדת "דוניה רוסה" נפתח בכרם מהר"ל, וגם "חוות צוק המעדנייה" חוזרת בגרסה חדשה ומעודכנת: כל המקומות החדשים בארץ שממש לא כדאי לכם לפספס

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    לילה

    חמארה מודרנית חדשה מבית היוצר של ביסטרו "הכובשים", שעליו חתומים מאיה חורב-ונטורה, מני ונטורה, גיל מלמד והשף שי טנא, כולם גם הבעלים של "הכובשים". האוכל שמוגש כאן מבוסס על חומרי הגלם הטריים שנמכרים בשוק הכרמל הסמוך, והוא מביא לצלחת את המורשת הקולינרית של שכונת כרם התימנים הצמודה. 

     (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)

    חומרי גלם טריים והשראה תימנית. "לילה" (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
    חומרי גלם טריים והשראה תימנית. "לילה"(צילום: אנטולי מיכאלו)

    השף של המקום, שי טנא, עושה שימוש נרחב בגריל גחלים המוסק בפחמי עץ טבעי, ובו הוא מכין את מנות הפתיחה, כמו חציל שרוף, פלפלים ושום, סלט "ברבר" שכולל טבולה דוחן, משאוושה וצ'ירשי (36 שקלים), צלחת נקניקים עם ברזואלה, ברווז כבוש במלח וחילבה ונתח משתנה מהמעשנת (44 שקלים), צלחת דגים כבושים, עראיס סלוף וסלט צנונית (41 שקלים), מעורב חלקי פנים לאמיצים (41 שקלים), סוכריות פילה טלה עם דבש, הל ועלי חרדל (56 שקלים); קבבורגר של כבש ובקר (57 שקלים) צלעות כבש ברוזמרין מעושן (74 שקלים) ועוד. לקינוח מציעים כאן סבאייה, שהיא מעין גלידת חלבה עם סירופ תמרים (28 שקלים), וגלידת קוקוס (28 שקלים).

     (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)
      

    ההגשה פשוטה ואלגנטית, והבר מתהדר בתפריט קוקטיילים מגוון (52-46 שקלים) ובאוסף פרטי של בקבוקי אלכוהול פרימיום ויינות בוטיק מיקבים ישראלים בלבד.

    תפריט קוקטיילים מגוון (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
    תפריט קוקטיילים מגוון(צילום: אנטולי מיכאלו)
     

    הכובשים 55 תל אביב, 03-6561636, ראשון-חמישי, שבת 1:00-19:00, לא כשר

     

    עוד כתבות שיכולות לעניין אותך:

     

    בולונז'רי 96

    ערן שוורצברד, מבכירי השף־קונדיטורים בארץ, פתח יחד עם שותף מעולם העסקים מאפייה חדשה, גדולה, מרווחת ומסקרנת מאוד. לאחר 24 שנים בעולם הקונדיטוריה, שבהן גם למד אצל השף-פטיסרי הנחשב פייר ארמה, עבד במסעדות מובילות והוציא את הספר "אפייה עלית" במימון המונים באמצעות הדסטארט, התמקם שוורצברד עם המאפייה-קונדיטוריה-בית קפה שלו ברחוב יגאל אלון בתל אביב, סמוך למסעדת "יפו תל אביב" של השף חיים כהן. 

     

    המקום נמצא בשלבי הרצה כעת ומציע כריכים, פוקצ'ות, סלטים, מאפים, לחמים, בגטים, חלות, עוגות שמרים, קישים למיניהם וכמובן - גם את הקינוחים המרהיבים של שוורצברד.

     

    יגאל אלון 96 תל אביב, 03-9620245, ראשון-חמישי 21:00-6:30, שישי 15:00-7:00, כשר

     

    דיינר רוסה

    בעלי מסעדת הבשר הוותיקה "דוניה רוסה" שביישוב עין הוד מתחדשים בדיינר חדש, שנפתח לפני כחודש בכרם מהר"ל. לבעלים הצטרפו האחים יעל ועופר סלע, ובשונה ממסעדת הבשר הידועה - הדיינר החדש יספק ארוחות לכל דורש במשך כל שעות היום: החל מארוחות בוקר שיוגשו מסביב לשעון דרך תפריט המבורגרים, פנקייקים, סטייק&אגז ועד כריכים, סלטים והרבה אלכוהול.

    חובבי ההמבורגר, אתם תודו לנו. המנה של "דיינר רוסה" (צילום: גלעד הר שלג) (צילום: גלעד הר שלג)
    חובבי ההמבורגר, אתם תודו לנו. המנה של "דיינר רוסה"(צילום: גלעד הר שלג)

    הדיינר, שנמצא כעת בהרצה, מציע תפריט ארוחות בוקר הכולל ארוחות כמו "אל תשגע אותי!!" - שתי ביצי עין, שלוש פרוסות לחם, שמנת חמוצה, עגבנייה, מלפפון וקפה פילטר (30 שקלים), ארוחת פייקון&אגז - שתי ביצים, "בייקון" טלה (ומכאן השם - פייק בייקון), האש בראונס, שמנת חמוצה ועגבנייה (40 שקלים), ארוחת קורנפלקס תוצרת בית עם פירות וחלב (25 שקלים), פנקייק אווז עם שמנת חמוצה, פרמזן, עלי רוקט, זוקיני וביצת עין (45 שקלים) ועוד.

    כרגע בתקופת הרצה. "דיינר רוסה (צילום: גלעד הר שלג) (צילום: גלעד הר שלג)
    כרגע בתקופת הרצה. "דיינר רוסה(צילום: גלעד הר שלג)
     

    כיאה למסעדה בבעלותם של יוצאי ארגנטינה לא שכחו כאן את ההמבורגר המסורתי של מסעדת האם, והוא מגיע בכמה וריאציות, בהן המבורגר מבשר מעושן בוויסקי "לפרויג" שמוגש עם תוספת איולי ועם אותו ויסקי מעושן, אווז, ביצת עין, גבינת אמנטל ובצל מטוגן (60 שקלים). כמו כן תמצאו בתפריט כריך סלופי (30 שקלים) וכריך רוסטביף ביתי (45 שקלים), כריך עוף בתוספת פרמזן (35 שקלים) וכריך קממבר עם שמנת חמוצה, פורטבלו, עלי רוקט ובצל ברוטב ויניגרט הדרים (45 שקלים). יש גם תפריט קוקטיילים שעליו חתומה המיקסולוגית הגר וקסלר ותפריט קינוחים מהמטבח הדרום-אמריקני.

     

    צומת כרם מהר"ל (מתחם דור אלון), 073-7514593, שעות הפעילות לתקופת ההרצה: ראשון-שבת 17:00-7:30 (המטבח נפתח ב-9:00), לא כשר

     

    חוות צוק - המעדנייה

    השותפים תומר צוק והשף אסף שנער, שחתומים על הקמת "חוות צוק - המעדנייה", השיקו מעדנייה מחודשת, עדכנית, רחבת ממדים ועם היצע מוצרים גדול הרבה יותר.

     

    במעדנייה החדשה מוצע מעתה מלבד הדליקטסים גם אוכל מוכן לרכישה הביתה - תבשילים כמו קציצות ברוטב עגבניות, קציצות דגים ודגים חריפים לשבת. לזה אפשר לצרף תוספות וסלטים, גבינות רכות וקשות תוצרת הארץ ותוצרת חוץ, דגים כבושים ופירות ים, נקניקים, ממרחים וריבות, לחמים וקרקרים, תבלינים, גלידות, עוגות ועוגיות, מבחר יינות, בירות וכהילים אחרים.

    מחודשת וגדולה יותר. "חוות צוק המעדנייה" (צילום: נתנאל ישראל) (צילום: נתנאל ישראל)
    מחודשת וגדולה יותר. "חוות צוק המעדנייה"(צילום: נתנאל ישראל)

    במחלקת הבשר של המעדנייה אפשר לרכוש בקר וטלה טריים מהחווה, עוף אורגני של "משק מלמד" וגם מוצרי בשר המיוצרים במקום, בהם המבורגרים, קבבים ונקניקיות. בקרוב תתחיל המעדנייה החדשה להציע שירות משלוחים עד לבית הלקוח.

     

    פרלוק 5 (רמת אביב) תל אביב, 077-5155905, ראשון-שישי 20:00-8:00, לא כשר

     

    R&R DineR

    דיינר חדש ולא כשר נפתח במרכז ירושלים. המקום שייך לרעות כהן, ירושלמית שברזומה שלה המוסד הירושלמי "עזרה 40", ושל בת זוגה רומינה. הדיינר מעוצב בסגנון אורבני ומזכיר לופט ניו יורקי תעשייתי ומחוספס. בחוץ יש גינה רומנטית, ובעתיד הקרוב, כשתסתיים תקופת ההרצה, המקום יהיה פתוח 24 שעות בימי שישי ושבת.

     

    תפריט הדיינר בנוי בצורה סופר-מדליקה עם חלוקה ל"בקטנה", שכוללת מנות כמו כדורי מק אנד צ'יז על רוטב עגבניות (38 שקלים); "מתחמם" - עם מנות כמו סלסילת נקניקיות וצ'יפס (44 שקלים), ו"בלחם" - עם מנות כמו פילי סטייק (62 שקלים). יש כאן גם המבורגרים בכמה גרסאות, כמו "דרים בורגר" עם קריספי בייקון (76 שקלים), ויש גם סלטים, ארוחות בוקר שמוגשות כל היום ומבחר עיקריות כמו צלע לבן בשמנת וחרדל (82 שקלים) וחצי עוף מפורק מושרה בבירה (64 שקלים).

    כאן כדי להישאר. R&R DineR  (צילום: יח"צ)
    כאן כדי להישאר. R&R DineR (צילום: יח"צ)

    למרות איומיהם של חרדים אחדים שמבטיחים לשרוף את המקום, נראה שזהו אחד המקומות היותר מעניינים שנפתחו בשנה החולפת בבירה, ובינתיים, כך נראה לפחות, הוא כאן כדי להישאר.

     

    יפו 33 ירושלים, 02-6253435‏, ראשון-שבת 3:00-12:00, לא כשר

     

    נאפולי הקטנה

    מסעדה איטלקית שכונתית, קטנה וחביבה נפתחה בשכונת קריית שלום בתל אביב. המקום שייך למסעדן ירושלמי בשם רוני כהן, שהיה בעבר הבעלים של מסעדת"שונקה" הירושלמית, "גראפה" שפעלה ברחוב אידלסון בתל אביב ו"פלורה" הפלורנטינית.

    שכונתית. "נאפולי הקטנה" (צילום: יח"צ)
    שכונתית. "נאפולי הקטנה"(צילום: יח"צ)

    כעת הוא מתמקד בפיצות שנאפות בטאבון אבן ופסטות תוצרת בית. מדי יום מגישים במסעדה הקטנה, שבה 20 מקומות ישיבה בלבד, חמישה-שישה סוגי פסטות (40-30 שקלים), רביולי (45 שקלים), לזניה (45 שקלים) ומרק מתחלף. בנוסף אפשר ליהנות כאן מ"פוקצ'ות בוקר" עם סביח, שקשוקה, גבינות או ירקות (32 שקלים).

    פסטות בעבודת יד (צילום: יח"צ)
    פסטות בעבודת יד(צילום: יח"צ)

    הפיצות מגיעות בשני גדלים - בקוטר 30 ס"מ או בקוטר 40 ס"מ עם תוספות לא שגרתיות כמו קרצ'ופי, בטטה, חציל קלוי, אנשובי, גבינת עיזים וברוקולי. בשעות 17:00-12:00 יש עסקית של מרק או סלט + פיצה או פסטה ב-49 שקלים, ויש גם מנות דגים. בימים אלה המקום פתוח לקבלת קהל רק משעות הצהריים ואילך, אך בהמשך ייפתח החל מהשעה 9:00 בבוקר.

     

    ישראל גורי 34 תל אביב, ראשון-חמישי 24:00-12:00, כשר למהדרין

     

    אחעלמלא

    חומוסייה טבעונית חדשה שפתח בחיפה אוהד גלאון, מנהל השקעות בעל תואר שני בכלכלה, שהחליט לעזוב את המשרד לטובת מה שהוא באמת אוהב ומאמין בו - חומוס ואוכל טבעוני. את החומוסייה שלו פתח לפני כחודש, ולמרות שהיא ממוקמת באזור המפעלים בעיר, ששופע שווארמיות ופלאפליות, אין לו בעיה להציע שם שווארמה טבעונית ולהוכיח כי טעמה שווה לא פחות מטעמה של שווארמה בשרית.

    טבעוני. החומוס של "אחעלמלא" (צילום: יח"צ)
    טבעוני. החומוס של "אחעלמלא"(צילום: יח"צ)

    ב"אחעלמלא" הוא מגיש סלט טבולה (15 שקלים), סלט ירקות (15 שקלים) או "פותחים שולחן" - מיקס של חמישה סלטים (16 שקלים). יש גם שניצל טבעוני בפיתה (32 שקלים), שווארמה טבעונית בפיתה (32 שקלים), פיתה עם פורטובלו (32 שקלים), פיתה עם חומוס, צ'יפס וסלט (14 שקלים) ושבע מנות שונות של חומוס חלק ואוורירי (32-25 שקלים), בהן מסבחה וחומוס בשר טבעוני.

     (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)

    בנוסף, גלאון מגיש כאן שני סוגים של קובה טבעוני (5 שקלים ליחידה), ובימי שישי אפשר לקנות גם סלטים במשקל הביתה.

     

    השיש 48 חיפה, 054-5616269‏, ראשון-חמישי 17:00-9:30, שישי 16:00-9:30

     

    קפה 79

    עגלת אוכל יפהפייה שממוקמת מול שדה הכותנה של קיבוץ הסוללים שבצפון. העגלה שייכת לירון וסמדר הרשקוביץ, חברי הקיבוץ, שהחליטו להפוך את האהבה לאירוח לעסק משפחתי, ומדי יום הם מגישים במקום כריכים מושקעים וקפה משובח.

    לא תצליחו להתעלם מריח הקפה. "קפה 79" (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    לא תצליחו להתעלם מריח הקפה. "קפה 79"(צילום: יח"צ)

    סמדר היא מעצבת פנים במקצועה, ואילו לירון היה בעברו זכיין של אחת מרשתות המסעדות הגדולות בארץ. בעגלה שלהם הם מכינים כריכים מלחם שמייצר במיוחד עבורם אופה ביתי. תוכלו להזמין כאן בין היתר כריך אנטיפסטי, כריך גבינת גאודה עם קרם שום או עם טפנד זיתים (30 שקלים לכריך). יש כאן גם מאפי בוקר אישיים וסלטים, מלבי תוצרת בית (10 שקלים), סחלב חם עם כל התוספות, קרטיבים טבעיים, מיץ רימונים טרי שנמכר בבקבוקים, ובשבת יש גם ג'חנון ביתי עם סחוג תוצרת בית ורסק עגבניות.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    בנוסף לכל הטוב הזה, יש ב"קפה 79" גם טוסטים בבייגלה של פעם (27 שקלים), פיצות אישיות עם גבינת מוצרלה (39 שקלים), קינוחים בכוסות וקפה מצוין שמפיץ ריח שקשה מאוד להתעלם ממנו (7 שקלים לאספרסו ו-10 שקלים להפוך).

     

    בכניסה לקיבוץ סוללים, 054-4334191‏, ראשון-חמישי 11:00-6:00, 21:00-18:00, שישי 13:00-6:00, שבת 12:00-6:00, 24:00-18:00, לא כשר

     

    YOGO'S

    יוגורטייה חדשה נפתחה באשקלון, והיא משדרגת את היוגורט בתוספות מושחתות כמו עוגיות אוראו, קינדר בואנו ורטבים מפתיעים ומגוונים. 

    דווקא בחורף! YOGO'S  (צילום: קובי עמיאני) (צילום: קובי עמיאני)
    דווקא בחורף! YOGO'S (צילום: קובי עמיאני)

    מלבד היוגורט, שמגיע בשני גדלים (23 שקלים למנה קטנה, 27 שקלים למנה גדולה), המקום מציע גם מילקיישקים מוגזמים עם תוספות מושחתות (35-20 שקלים), פרישייקים מעניינים כמו שייק עם אסאי (25-19 שקלים) ותפריט קינוחים שיש בו גם קינוחי פרווה וקינוחים טבעוניים, למשל קרפ צרפתי (32-20 שקלים), ופל בלגי עם בננה ספליט (45 שקלים), בננה לוטי (29 שקלים), פנקייק (45 שקלים), צ'ורוס (35-25 שקלים) ומלבי (12 שקלים).

     

    מלכי ישראל 35 אשקלון, 050-3332338‏, ראשון-חמישי 23:00-11:00, שישי 16:00-11:00, מוצ"ש-23:00, כשר

     

    סיטיזן

    בית קפה חדש שממשיך להפיץ את הטרנד הבריאותי בתל אביב עם קערות אסאי צבעוניות ומלאות בכל טוב, פודינג צ'יה בגרסאות טבעוניות שונות על בסיס חלב שקדים (18 שקלים) וקערות מלאות בסופר פודס (32 שקלים) או בקטניות ואטריות. בנוסף, תמצאו כאן תפוח אדמה אפוי בחמאת קוקוס עם ירקות שורש, קייל, ביצה קשה, חצילים, גרגירי חומוס, שקדים קלויים וטחינה או יוגורט (48 שקלים) וגם טוסטים מושקעים (27 שקלים).

     

    בגזרת השתייה מציעים מיצים סחוטים ואליקסירים (25 שקלים), שהם משקאות מרוכזים על בסיס תמציות צמחים שמשפיעים לא רק על העיכול, אלא גם על העור ועל מצב הרוח.

     

    מונטיפיורי 15 תל אביב, 054-5566431, שעות הפעילות בהרצה: ראשון-חמישי 18:00-9:00, לא כשר

       

     (  )
      

    רפאלו

    סניף חדש למסעדת "רפאלו" האיטלקית נפתח בימים אלה בעין שמר שבאזור השרון. זהו הסניף השלישי של האימפריה האיטלקית שנולדה בחיפה, הכוללת גם סניפים בקריית ביאליק.

    אימפרייה. סניף "רפאלו" בעין שמר (צילום: שי אשכנזי) (צילום: שי אשכנזי)
    אימפרייה. סניף "רפאלו" בעין שמר(צילום: שי אשכנזי)

    הסניף החדש מעוצב באופן חדשני ומודרני, עם מיתוג מחודש של "רפאלו". גם כאן, ממש כמו בסניף החיפאי, יש חדר פסטה שקוף שמציג לראווה את תהליך הכנת הפסטה הטרייה. 

     (צילום: שי אשכנזי)
    (צילום: שי אשכנזי)

    התפריט שמוגש כאן זהה לתפריט המוגש בסניף הלא-כשר שבחיפה, והוא כולל מנות כמו קנלוני קרם פולנטה ברוטב חמאת מרווה ויין לבן (44 שקלים), פיצה צ'יפולה עם מוצרלה, סטרקינו, פרמזן, עלי תרד, עגבניות, בצל סגול צלוי, ארטישוק וקונפי שום (59 שקלים), לינגוויני דה מארה עם שרימפס, קלמארי, מולים, יין לבן, חמאה, שום ושרי צלויות (89 שקלים) ועוד.

     (צילום: שי אשכנזי)
    (צילום: שי אשכנזי)

    מרכז מסחרי fashion, עין שמר, ראשון-שבת 23:00-12:00, 1700-50-45-06, לא כשר

     

    פרנג'ליקו

    רשת חיפאית נוספת מתרחבת ומגיעה למרכז עם לא פחות משלושה סניפים חדשים במרכז תל אביב, בפתח תקווה (סניף כשר) וברמת אביב.

     

    המהלך העסקי המרשים הזה, שעלותו כ-10 מיליון שקלים, יצא לפועל לאחר 17 שנות פעילות בצפון הארץ בלבד, שבהן התבססה "פרנג'ליקו" כרשת האסייתית של הצפון עם 12 סניפים. את הרשת מנהל שגיא כהן עדות, והיא מוחזקת בבעלות אנשי העסקים אסף גרינברג ומושיקו טיילר, שבבעלותם גם רשתות "הסושיה", "סושה" ורשת הפיצריות האמריקנית "פאפא ג'ונס". על התפריט של הרשת אחראי השף יובל חרותי.

     

    צ'יצ'ו

    בר אוכל מרוקאי מהעיר התחתית בחיפה, שמגיע לשרונה מרקט עם דוכן אוכל שיגיש את מנות הדגל של הרשת המתהווה, שזהו הסניף השלישי שלה. את הסניף החיפאי הראשון פתחו ליאל וביאטריס דיין לפני ארבע שנים בעיר התחתית, ולפני כשנה נפתח סניף באחת מסמטאותיו של שוק הכרמל בתל אביב, שמאז כבר הספיק להיסגר.

    אוכל מרוקאי אסלי. "צ'יצ'ו" (צילום: איליה מליניקוב) (צילום: איליה מליניקוב)
    אוכל מרוקאי אסלי. "צ'יצ'ו"(צילום: איליה מליניקוב)

    התפריט כולל כריכים מרוקאיים מושחתים בעלי שמות נשיים כמו עזיזה, מסעודה וסולטנה, שמכילים ארבעה סוגים שונים של קציצות: בקר, כבש, עוף או דגים. הם מוגשים בלחם תוצרת בית עם סלטים מרוקאיים מסורתיים. מחיר כריך בינוני הוא 38 שקלים וכריך גדול יעלה לכם 45 שקלים.

     (צילום: איליה מליניקוב) (צילום: איליה מליניקוב)
    (צילום: איליה מליניקוב)

    קלמן מגן 3 שרונה מרקט תל-אביב, 1-700-50-25-45, ראשון-חמישי 22:00-9:00, שישי 15:00-9:00, שבת 22:00-9:00, לא כשר

     

    110

    רשת ההמבורגריות מבית "אגאדיר" משיקה סניף שלישי, הפעם במרכז תל אביב ברחוב אבן גבירול. הסניף החדש עוצב בסגנון צעיר ומרענן וממשיך את קונספט הפאסט פוד של הרשת, המתמחה בשירות מהיר ובמחירים נגישים.

    סניף חדש. "110" (צילום: איזק) (צילום: איזק)
    סניף חדש. "110"(צילום: איזק)

    אבן גבירול 22 תל אביב, 03-9650795, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

     

    הלחם של תומר

    רשת מאפיות לחמי מחמצת בבעלות תומר בלס, שפתחה את סניפה החמישי במודיעין סנטר בעיר מודיעין. לכבוד פתיחת הסניף החדש עברה הרשת מיתוג מחדש, ובחנות החדשה תוכלו למצוא מדפים עמוסים בלחמי מחמצת, מוצרי מעדנייה, ויטרינת פטיסרי ושולחנות קטנים שתוכלו להסב אליהם ולשתות קפה עם כריך טוב או עם פחזנייה מתוקה.

     

    כמו כן מציעים כאן דיל שנקרא "הפיקניק של תומר", שמזמין אתכם לבחור ממוצרי המעדנייה, לצרף אליהם לחם ושתייה ו"לפתוח" שולחן פיקניק במקום ללא תוספת תשלום.

    מתאימים לפיקניק. לחמי המחמצת של תומר (צילום: יח"צ)
    מתאימים לפיקניק. לחמי המחמצת של תומר(צילום: יח"צ)

    מדי יום תיהנו ממבחר מתחלף של לחמי מחמצת (25-20 שקלים לכיכר לחם במשקל של כ-550 גרם). המיוחדים ביותר הם "לחם גילי" - לחם ילדים המכיל ממרח תמרים, טחינה גולמית וקמח מלא - ו"לחם סטפש" מקמח שיפון, בירה, חמוציות ופקאן, שתמצאו במאפייה רק בימי חמישי ושישי.

     

    מלבד הלחם יש במקום גם בגטים (9 שקלים) ולחמניות (5-2.5 שקלים), עוגות קראנץ ועוגות בחושות. לצד הקפה תוכלו להזמין גם כריכים שונים (28-26 שקלים) או קרואסון עיזים עם גבינת פקורינו, פסטו ועגבניות מיובשות (23 שקלים).

     

    מרכז מודיעין סנטר, 1599-505-099‏, ראשון-חמישי 19:30-8:00, שישי 14:30-8:00, כשר

     

    Meat Bar Burger

    טרם חלפו שנתיים מאז פתיחת ההמבורגרייה של Meat Bar בשרונה מרקט, והנה נולדה לה רשת המבורגריות חדשה עם הסניף השני, שנקרא Meat Bar Burger ונפתח בימים אלו בהרצליה.

     

    אחד השותפים במקום הוא השף כפיר כוכבי, ששימש כשף הראשי של מסעדת Meat Bar בהרצליה במשך כמה שנים. המקום החדש גדול בהרבה מזה שבשרונה מרקט ויש בו כ-70 מקומות ישיבה ובר ענק. מאחורי הבר ניצב מקרר היישון הפרונטלי ונטול הבושה, שמציג לראווה את נתחי הבשר במהלך תהליך היישון.

     

    המקום מעוצב בסגנון ניו יורקי עם בטון חשוף, נישות ישיבה כמו בדיינרים האמריקניים וגם שולחן אבירים ושולחנות בר. במקום שירות עצמי - מזמינים בקופה, וכשההזמנה מוכנה מקבלים מסרון שבו כתוב לגשת לעמדת קבלת המנות, המונחות על מגשי נירוסטה. התפריט הוא בדיוק אותו התפריט שאתם כבר מכירים מהסניף הראשון של הרשת, והוא מציע המבורגר רגיל (47 שקלים ללא צ'יפס) או עם גבינה (62 שקלים כולל צ'יפס) שעשויים מהבשר המצוין של מסעדת הבשרים Meat Bar.

     

    משכית 35 הרצליה פיתוח, ראשון-שבת 23:00-11:30, לא כשר

     

    ביגה

    רשת "קפה ביגה" פותחת סניף ראשון בקיסריה, המצטרף ל-25 סניפי "ביגה" הפזורים ברחבי הארץ. הסניף החדש ממוקם באזור התעשייה הצפוני בעיר ומשתרע על שטח של כ-185 מ"ר. יש בו מרפסת חיצונית הפונה לנוף משגע ו-80 מקומות ישיבה.

    הגיעו לקיסריה. סניף "קפה ביגה" (צילום: אלעד גוטמן) (צילום: אלעד גוטמן)
    הגיעו לקיסריה. סניף "קפה ביגה"(צילום: אלעד גוטמן)

    ומה בתפריט: בולנז'רי ומגוון דברי מאפה - לחמי מחמצת, מאפים בתפזורת, עוגות, עוגיות, פוקצ'ות ועוד.

     

    חלמיש 12 אזור התעשייה הצפוני קיסריה, ראשון-שישי 23:00-8:00, שבת 23:00-8:00, לא כשר

     

     (  )
      

    TOUr De France - by Roshfeld AT NYX TLV

    פופ-אפ קולינרי בסגנון צרפתי שיימשך שישה ימים בלבד (22-17 בדצמבר) במלון NYX TLV מרשת פתאל, ובמסגרתו יוגשו מנות בהכנת השף יונתן רושפלד לצד אלכוהול של Jasper Johns Bar ובאווירה מוזיקלית של Zebra Dj`s.

    משתף פעולה עם הצרפתים. יונתן רושפלד (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    משתף פעולה עם הצרפתים. יונתן רושפלד(צילום: ירון ברנר)

    הארוחה תוגש בשני סבבים - הסבב הראשון יתחיל ב-19:30 והשני ב-21:30 - והיא תורכב מ-12 מנות שיספקו טעימה מחבלי הארץ השונים של צרפת, בהן "טרין" פטריות וברווזים בשום צלוי (89 שקלים), צלע טלה עם עוגת פטרוזיליה ושומים חמה (68 שקלים), בריוש עם שרימפס וביצים כתומות (150 שקלים), מולים טריים בפלפל שחור ושרי יבש (76 שקלים), "אלזאס אלפיים" - עלים עם קרם שוקולד וקירש (48 שקלים) ועוד. את הארוחה ילוו יינות צרפתיים ואלכוהול צרפתי.

     

    מלון NYX TLV, להזמנת מקומות: 050-593-6847, לא כשר

     

    Lindor Pick & Mix

    לרגל חגיגות חנוכה, כריסמס וסילבסטר מותג השוקולד השוויצרי "לינדט" פותח דוכן פופ-אפ בסניף "טיב טעם" ברמת החייל שבתל אביב. הדוכן יהיה פעיל ב31-10 בדצמבר ויציע פרלינים במגוון טעמים במשקל (16.99 ל-100 גרם), שמהם תוכלו להרכיב מארזים על פי טעמכם האישי.

     

    דבורה הנביאה 122 בתוך "טיב טעם" רמת החייל תל אביב, ראשון-שלישי 21:00-9:00, רביעי-שבת 22:00-9:00

     (  )

    John Lee's

    החל מיום שישי הקרוב גם תושבי ירושלים יוכלו לנשנש בכיף מנת פיש&צ'יפס. את הבשורה הזו מביאים דודו אג'מי ומוטי יצחקי, שפותחים את הפיש-אנד-צ'יפסייה הראשונה מחוץ לגבולות שוק מחנה יהודה, שבו פעל עד לפני שנה דוכן שהציע את המנה האופנתית.

     

    שמו של בר הדגים החדש, שממוקם במתחם השוק שנפתח בימים אלו בקניון מלחה, נבחר כמחווה לג'ון לי, שהמציא את מנת הפיש&צ'יפס ב-1863. האוכל יוגש במקום בכלים חד-פעמיים לצד בירה מהחבית (22-16 שקלים לשליש) ויכלול מלבד שש וריאציות שונות של פיש אנד צ'יפס (55-48 שקלים) מנות דגים נוספות כמו סיגרים במילי דגים (28 שקלים), שיפודי סלמון בטריאקי (32 שקלים), מעורב דגים בפיתה (38 שקלים) קבב דגים (36 שקלים), שניצל דג בבגט (28 שקלים) וסלט עם סלמון (44 שקלים).

     

    דרך אגודת ספורט בית"ר 1 (קניון מלחה) ירושלים, 02-6439533‏, ראשון-חמישי 23:00-9:00, שישי 14:00-9:00, מוצ"ש-23:00, כשר למהדרין

     

    Harvey’s Smokin' House

    מגמת העישון הטרנדית מגיעה סוף-סוף גם לבירה, עם פתיחת מעשנת הבשרים הראשונה בעיר. המאורע יתרחש בעוד שבועות ספורים, במקום שבו פעלה 12 שנים מסעדת השף הכשרה "גבריאל".

     

    על פתיחת המקום חתום הרווי סנדלר, כיום הבעלים והשף של מסעדת "גבריאל", שכעת נערכות בה ארוחות פרידה אחרונות (עד 12 בדצמבר). סנדלר החליט על נטישת קונספט מסעדת השף שנדמה כהולך ומתאדה מישראל, לטובת מסעדה שתפנה לקהלי יעד מגוונים יותר.

     

    בן שטח 7 ירושלים, כשר

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: איליה מליניקוב
    כל מה שטוב במטבח המרוקאי. "צ'יצ'ו"
    צילום: איליה מליניקוב
    מומלצים