שתף קטע נבחר

עם הרגליים בחול: מסעדות על חוף הים

מסעדות על קו החוף שבהן תוכלו לזלול ותוך כדי לשכשך את הבהונות בחול החם

אוכל טוב שמתאים לחוף הים, "ביץ' בר" בקיסריה (צילום: אלונה להב) (צילום: אלונה להב)
אוכל טוב שמתאים לחוף הים, "ביץ' בר" בקיסריה(צילום: אלונה להב)
 

בחלק ממסעדות החוף ממש יושבים על החול, באחרות תמצאו דשא סינטטי או הגבהה קטנה שתשאיר לכם את הרגליים נקיות, ובחלקן אפילו תצליחו להגניב כיסא פלסטיק לתוך המים.

 

אבל מה שבטוח הוא שבכולן יש אווירה, ואווירה זה הדבר במסעדות חוף, כי גם אם הצ'יפס שליד הבירה קצת עייף, תמיד אפשר להתנחם בוייב, במוזיקה הנכונה ואם יש גם שקיעה אז למי באמת אכפת יותר מזה.

מסעדות חוף (צילום: יח
עם הנוף לים: מסעדת YAMA(צילום: יח"צ)
   

יצאנו לבדוק מה מציעות לנו מסעדות החוף בקיץ 2018 וגילינו הרבה רטרו, לא מעט אוכל בינוני אבל המון סטייל ישראלי טהור עם שירות שכבר אי אפשר למצוא כמוהו במסעדות של ממש. 

 (  )
 

חוף הצוק הצפוני

במשך 15 קייצים פעלה על החוף הזה מסעדה שהייתה שלוחה של מסעדת "טורקיז" שבבעלות אלי סמרי. לפני חודשיים, במכרז החדש של העירייה, המקום עבר לבעלותם של המסעדן ואיש העסקים דוד טור, שחר וקסמן והשף עומר מילר (קבוצה שבבעלותה גם מסעדת "קאליפסו").

טורקיז אלי סמרי חוף הצוק (צילום: תיקי גולן)
(צילום: תיקי גולן)

למרות כיסאות הפלסטיק והתפריט הפשוט, במשך שנים המקום נחשב לנקודת עצירה אהובה במיוחד על התל אביבים הוותיקים, שחיפשו מפלט מחופי גורדון ופרישמן העמוסים. עדיין לא ברור מה עתיד להיות כאן בקיץ הזה, אבל דבר אחד ודאי - מדובר באחד הלוקיישנים המרתקים (ולא רק בקיץ), הודות לרצועת החוף הצרה שמקרבת את הסועדים הכי קרוב שאפשר למים.

טורקיז אלי סמרי חוף הצוק (צילום: תיקי גולן)
(צילום: תיקי גולן)

חוף "הצוק הצפוני" תל אביב, 03-7411755, ראשון-שבת 24:00-8:00, לא כשר

 

כחול

בחוף תל ברוך, שהוא לכשעצמו לוקיישן מנצח, פועלת מסעדת "כחול" שמציעה תפריט הכולל ארוחת בוקר (58 שקלים), שקשוקה (55 שקלים) ריזוטו פטריות (62 שקלים), מבחר מנות "למרכז השולחן" (36-18 שקלים) וגם עיקריות כמו טורטליני במילוי גבינות (72 שקלים), שניצל עוף ענק (74 שקלים) והמבורגר (65 שקלים).

 

יצחק ארצי 3 חוף "תל ברוך" תל אביב, 03-7419490‏, ראשון-שבת 24:00-8:00, לא כשר

 

מציצים 

מסעדת החוף הזו היא חלק מקבוצת "בלו", בבעלותו של הראל בלו, ויש בה אווירה עדכנית המותאמת למיקום המיתולוגי שלה ולסועדים מכל הסוגים והמינים שמגיעים אליה. אפשר לשבת כאן ממש על החול או לברוח ממנו לתוך המסעדה, שלאחרונה עברה שיפוץ מאסיבי במיוחד.

 (צילום: טום חוליגנו)
(צילום: טום חוליגנו)

 (צילום: אלברט ללמיאב) (צילום: אלברט ללמיאב)
(צילום: אלברט ללמיאב)
 

התפריט של "מציצים" מציע ארוחות בוקר (62 שקלים ליחיד, 114 שקלים לזוג) לצד קוקטיילים של בוקר ומאפים כמו ג'חנון ומלאווח (39 שקלים). יש שם גם מנות "פותחים שולחן" (38-20 שקלים) וגם פיצות, פסטות, סלטים, כריכים, חמין ומבחר מנות דגים ופירות ים כמו שרימפס בחמאת קאווה (79 שקלים).

 (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)

חבקוק הנביא 1 חוף "מציצים" תל אביב, 03-7118181, ראשון-שבת 2:00-6:00, לא כשר

 

ללה לנד

מסעדת החוף של אורי שטרק, ירון פרי-חדש ושחר מנצור שנפתחה ב-2006, שממוקמת בלוקיישן הנחשק ביותר בתל אביב - חוף גורדון. החלל הפנימי של המסעדה עוצב בסגנון אורבני, ומחוצה לה ממוקמים השולחנות על החול עצמו, ולצידם שמשיות ואהילים דקורטיביים (תלוי באיזו שעה ביום הגעתם לשם).

 

התפריט כאן מחולק לתפריט חוף, תפריט בוקר, תפריט יום ותפריט ערב. בתפריט חוף תמצאו מנות כמו לברק (128 שקלים), דניס (128 שקלים), מדליוני פילה (152 שקלים) וסלט פילה עוף בטריאקי (58 שקלים), כריך סביח (54 שקלים) וסלמון כבוש (62 שקלים).

 

הרברט סמואל 131 חוף "גורדון" תל אביב 03-5293303, ראשון-שבת 4:00-6:30, לא כשר

 

קסיס

מסעדה ים-תיכונית, הממוקמת על קו המים שבחוף גבעת עלייה שביפו, סמוך למרכז פרס. מהמטבח הפתוח שבמקום יוצאות מנות בשר, דגים ופירות ים, ובשעות הבוקר מגישים שם גם מגוון ארוחות בוקר ומנות כמו "בוקר מקסיקני" (64 שקלים), Flat bread סביח (62 שקלים), בוקר ישראלי (58 שקלים) ומנות קטנות בקערות (34-16 שקלים) כמו, למשל, סביצ'ה בוקר. תפריט הצהריים מציע מנות נשנוש (27-12 שקלים), סלטים (62-56 שקלים), ראשונות כמו מסבחה חציל קלוי (50 שקלים) ועיקריות כמו שרימפס עם ארטישוק וקרם ג'ינג'ר (98 שקלים).

 

חוף "גבעת העלייה" יפו, 03-5753745‏, שני-שבת 23:00-9:00, לא כשר

 

גזוז ביץ'

מסעדת החוף של אביטל דוברת וניסן וקנין, שפתחו לאחרונה את מסעדת Faro האיטלקית ב-M הדרך (מחלף בית ינאי). המקום, שנמצא בחוף "ירושלים", מעוצב בחינניות רבה עם שולחנות עץ מרשימים, ומכל מקום במסעדה תוכלו להשקיף על הים שממול.

מסעדות חוף (צילום: יח
עם קלאסה. מסעדת "גזוז ביץ'"(צילום: יח"צ)

מסעדות חוף (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

התפריט כאן מחולק לתפריט בוקר, תפריט בראנץ' (מדי יום בין השעות 15:00-11:30) שמחירו 119 שקלים ליחיד או 159 שקלים לזוג, ותפריט עסקיות (80-60 שקלים). בתפריט הרגיל תמצאו מגוון אופציות לכל סוג של ארוחה שתחשקו בה, ובין המנות המומלצות שם שווה לנסות את מנת הסרדינים התוניסאים (46 שקלים) בראשונות, ובעיקריות את מנת הקסרול פירות ים (129 שקלים). בנוסף, יש שם טוסטים, סלטים, פיצות, פסטות וקינוחים.

 

הרברט סמואל 51 חוף "ירושלים" תל אביב, 03-6969244, ראשון-שבת 2:00-8:00, לא כשר

 

קליפסו

מסעדת החוף המדוברת של השף עומר מילר המציעה לא פחות מ-1,000 מקומות ישיבה. הודות ללוקיישן המרכזי ביותר בטיילת של תל אביב, המקום הזה מושלם הן למשתזפים למינהם והן לאלו שמחפשים את הבירה הצוננת מול הגלים, או אפילו טוב יותר - מול הגלים בעת השקיעה.  

 (צילום: מתוך עמוד האינסטגרם)
(צילום: מתוך עמוד האינסטגרם)

הישיבה כאן היא על החוף, במרפסת עם דק או בחלל הפנימי והממוזג של המסעדה, כשבכל אזור יש תפריט אחר. כך למשל תוכלו לנשנש כאן פלאפל ממולא בביצה רכה (26 שקלים), המבורגרים של "סוסו אנד סאנס" (רשת ההמבורגרים שמילר שותף בה), סשימי וטרטר למיניהם (62-54 שקלים) וגם מנות חוף קלאסיות כמו פאסטלים.

 

חוף "פרישמן", 03-6784524, ראשון-שבת 24:00-8:00, לא כשר

 

בננה ביץ'

מסעדת חוף צמודה לחוף התופים בתל אביב, שבה מוצע תפריט חופים קלאסי עם חומוס, צ'יפס ונשנושים שהולכים טוב עם הבירה ועם מראה השקיעה.

 

רציף הרברט סמואל, תל אביב, 03-5107958, ראשון-שבת 24:30-8:00 

 

 (  )
 

ביץ' בר

המסעדה הזו היא, למעשה, מתחם ענק ששוכן בנמל קיסריה עם תצפית ישירה לים וכולל מסעדת חוף, בר אלכוהול עם מסכי טלוויזיה שעליהם מקרינים אירועי ספורט, משטחי דשא לילדים, פינות ישיבה עם שולחנות נמוכים וזולות ישיבה. במהלך הקיץ אף מתקיימות במקום הופעות חיות, שהופכות את הביקור במקום לבילוי של ממש.

 

בגזרת האוכל מציעים ב"ביץ בר" ארוחות בוקר כמו "בוקר סלוניקי" (54 שקלים) ו"בוקר פועלים" (48 שקלים), מנות פתיחה כמו סינייה חצילים (38 שקלים), עיקריות קלאסיות ומנות "ליד הבירה" כמו "דיל מזטים", למשל, שכולל חמישה מזטים ושתי פוקצ'ות ב-118 שקלים.

 (צילום: אורי מגנוס) (צילום: אורי מגנוס)
(צילום: אורי מגנוס)

נמל קיסריה, 04-6363989, ראשון-שבת 2:00-9:00, לא כשר

 

 (  )
 

במבו וילג'

מסעדת חוף עם מועדון גלישה, זולות רומנטיות עם כריות ווילונות, נדנדות במקום כיסאות בר ומקומות ישיבה מפוזרים על החוף. בקיצור, מקום עם אווירת סתלבט, אבל בסטייל, כזה שלא מעט זוגות בוחרים להתחתן בו בעונת הקיץ.

 

הרעבים יוכלו ליהנות כאן מארוחות בוקר עשירות ומושקעות שכוללות מגוון לחמים, ממרחים, סלט ירקות קצוץ דק ומיץ סחוט (58-38 שקלים), מסלטים שונים וממנות עיקריות של בשר או דגים (104-66 שקלים). אלו שקצת פחות רעבים מוזמנים לנשנש צ'יפס, פלאפל וטורטיות לצד מטבלים שונים. 

 

חוף "פולג" נתניה, 09-8855550, ראשון-שבת 24:00-8:00, לא כשר

 

Souvlaki

טברנה יוונית הממוקמת על חוף ימה הצפוני של נתניה, במפרץ "בלו ביי", שהקים השף אורי ארנון. זוהי כנראה מסעדת החוף הכשרה היחידה בארץ שמתמקדת במטבח מסויים, ולא מתפרשת לכל הכיוונים האפשריים. גם העיצוב שלה, שכולל הרבה כחול ולבן, גורם לקיץ להיראות הרבה יותר טוב, ולמסעדה עצמה להתכתב באופן מושלם עם האוכל שמוגש בה. להשלמת אווירת הטברנה, מתקיימות במקום הופעות חיות של להקה יוונית שעושה שמח.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

באופן לא מפתיע, התפריט כאן מבוסס על המטבח היווני ומציע מאזטים של ציזיקי, פאבה, טארמו וסלטה (40-30 שקלים). במידה שתרצו לטעום קצת מהכל, תוכלו להזמין את המאזטים במגש טעימות שמחירו 178 שקלים. למנה עיקרית מציעים כאן גירוס טלה (42 שקלים), מאפה פילו עם גבינה טבעונית ודבש (42 שקלים), סופלקי, מוסקה (69 שקלים) וגם ממולאים כמו דולמה (עלי גפן ממולאים). יש במקום גם דגים טריים שאפשר להזמין לפי משקל, ובימי שישי מוגש שם בראנץ' יווני.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

המלכים 35 חוף "בלו ביי" נתניה, 09-7702080, ראשון-חמישי 1:00-12:00, שישי 17:00-12:00מוצ"ש-2:00, כשר

 

 (  )
  

YAM בר

בר מסעדה ותיק שפועל כבר 25 שנה על חוף ימה של הרצליה. המקום ידידותי לכלבים, לילדים, למשפחות וגם לצעירים שבאים לכאן כדי לשתות תוך כדי שיזוף. קצב המוזיקה (רגאי, טכנו ואפילו רוק) עולה לאחר השקיעה, ומדי שני מתקיימות הופעות אקוסטיות כשהישיבה עצמה היא על החול מתחת לשמשיות, או במתחם מקורה עם בר שממנו הכי כיף לצפות בשקיעה.

 

האוכל שמוגש שם כולל בעיקר נשנושים כמו נאצ'וס, צ'יפס ופיצה (50-20 שקלים), ובין השעות 23:00-17:00 יש במקום "הפי האוור" במסגרתו מציעים 1+1 על כל הבירות מהחבית.

 

רמת ים 100 הרצליה, 09-9597102‏, ראשון-שבת 2:00-17:00, לא כשר

 

YAMA

מסעדת חוף צעירה ומגניבה עם אווירה של איביזה, בחסות הבליינים בבגד ים שפוקדים את המקום והבריזה המושלמת שמגיעה מכיוון הים. מקומות הישיבה כאן הם על הדק, במרחק 30 מטרים מהמים, והמקום עצמו מעוצב באופן שעלול לגרום לכם להתבלבל ולחשוב בטעות שאתם במהלכה של חופשה אקזוטית בקריביים ולא על חוף ימה של הרצליה.

מסעדות חוף (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בתפריט הרגיל שינן שלוש מנות קטנות ב-109 שקלים, סלטים, המבורגרים (64-52 שקלים), פיצות (62-52 שקלים) ועראייס (52 שקלים). בימי רביעי מתקיימים במקום ערבי ספיישל, בהם השף ליאור קדוש ("סיטארה") מכין על הבר מנות דגים נאים שמוגשות בכוסות קוקטייל. ביום שישי בצהריים חוגגים שם קבלת שבת עם מאכלים מרוקאיים כמו חריימה וקוסקוס, וביום שבת יש ליין של טכנו ודיפ האוס. בשאר הימים מתארחים במקום די ג'י שונים, ולהדגשת האווירה מציעים שם שלל קוקטיילים יצירתיים עם אלכוהול.

 

רמת ים 6 חוף "השרון" הרצליה, 050-4863636‏, ראשון-חמישי 4:00-18:30, שישי-שבת 4:00-13:00, לא כשר

 

 (  )

כאמל בר בורגר

עד לפני כשנה, "כאמל" היה מוסד חיפאי מיתולוגי שפעל בחוף דדו משנת 1993. לאחר שיפוץ נרחב, הוא הפך לבר בורגר משודרג עם נוף לים. בתפריט שלו יש מנות כמו המבורגר קלאסי במשקלים שונים (120 גרם - 25 שקלים, 240 גרם - 43 שקלים ו-360 גרם - 59 שקלים), וגם צ'יקן בורגר (46 שקלים) ובורגר טבעוני (34 שקלים).

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

בגזרת התוספות שמגיעות לצד ההמבורגר, מציעים כאן צ'יפס בטטה וכדורי פירה בזיגוג מיונז וחתיכות בייקון מעל. מעל ההמבורגר עצמו אפשר להוסיף גבינה כחולה, בייקון טלה, ראגו פטריות, גוואקמולי ואפילו כבד אווז.

 (צילום: ניר חניק)
(צילום: ניר חניק)

חוף "דדו" חיפה, 04-8522990, ראשון-שבת 24:00-9:00, לא כשר

 

 (  )
 

איילנד בר

מסעדת חוף עם בר, שולחנות ישיבה גבוהים, זולות זוגיות, שמשיות קש כמו בתאילנד, מיטות שיזוף, ספות וכורסאות עץ מרופדות בכריות. בקיצור, בת ים פינת תאילנד. התפריט שם מציע גם סושי וגם המבורגר לצד נשנושי בר כמו אדממה ושניצלונים. מדי פעם מתקיימים מבצעים של 1+1 על כל הקוקטיילים, ולעיתים מציעים שם סושי ללא תחתית ב-69 שקלים.

 

בן גוריון 43 בת ים, 077-9972229, ראשון-שבת 2:00-10:00, לא כשר

 

Villa mare

מסעדה עם תפריט ענק שמציע הכל מהכל, ובין השאר גם ארוחות בוקר (59 שקלים ליחיד או 109 שקלים לזוג) ומנות עם פירות ים ודגים כמו, למשל, מחבת שרימפס ברוטב רוקפור (92 שקלים).

וילה מארה (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

המסעדה ממוקמת בבת ים ממש על החוף (אך לא על החול) ובקו ראשון למים, ובחלק המקורה שלה יש בר ארוך ובחוץ יש דק עם דשא סינטטי וספות. אפשר להגיע לכאן רק כדי לשתות כוס בירה ולהתבונן על השקיעה, ואפשר גם ליהנות ממגוון נשנושים, מכריכים, פיצות או הבורגרים. הרעבים באמת יכולים להזמין כאן מיקסים שונים של פירות ים, מנות בשר או דגים ועוד.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

בן גוריון 69 בת ים (על החוף), 054-7317740‏, ראשון-שבת 2:00-9:00, לא כשר

 

סטלה ביץ'

מסעדת חוף קלאסית "של פעם" עם תפריט שמציע את המגוון הגדול ביותר של מנות חוף, ביניהן חומוס (35-25 שקלים), צ'יפס, פלאפל, שיפודים (32-26 שקלים) דגים מטוגנים (69-49 שקלים), טוסטים, המבורגרים וארוחות בוקר ב-39 שקלים. מלבד אוכל, מציעים שם גם נרגילות והישיבה היא או על החוף או על דשא סינטטי. בנוסף, מדי פעם המקום מארח זמרים יווניים ומהז'אנר הים-תיכוני להופעות חיות.

 

בן גוריון 83 בת ים, 03-6299878‏, ראשון-שבת 2:00-8:00, לא כשר

 

 (  )

4X4

בר-מסעדה מיתולוגי עם פינות צ'יל אאוט ובר בחלק המקורה. מציעים כאן קנקני גזוז "של פעם" (25 שקלים), ארוחות בוקר (59 שקלים ליחיד או 109 שקלים לזוג), עסקיות וגם נשנושים סטייל צ'יפס, טוסטים, חומוס, פלטת גבינות, נקניקיות ושניצלונים.

 

מומלץ במיוחד להזמין כאן את האייס לימונערק המרענן (38 שקלים) ואת אחת הפלטות, שיחזירו אתכם הישר לשנות השמונים עם הסיגרים והירקות (84-42 שקלים). מקומות הישיבה של המסעדה פרוסים על החוף ויש גם כאלה עם דשא סינטטי.

 

חוף 4X4 ראשון לציון, 03-9624743‏, ראשון-שבת 24:00-8:00, לא כשר

 

 (  )

פטרה

"פטרה" היא מסעדה גיאורגית נטולת מאפיינים של מסעדת חוף, מלבד אולי העובדה שמהחלונות המקושטים שלה אפשר להשקיף על הים שממול. התפריט מציע סלטים, מיקס פירות ים (125 שקלים), מיקס ברבוניות (86 שקלים) וגם כמה סוגים שונים של צ'יפס (32-26 שקלים), בלינצ'ס חלבי ובשרי (42 שקלים), מרקים שמוגשים בתוך כיכר לחם ואת כל סוגי המאפים והכיסונים הגיאורגיים.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בנוסף, יש שם סביצ'ה (45 שקלים) וכבד אווז מקורמל (89 שקלים), חומוס פטריות וכבדים (43 שקלים) ומנת "טשטשים" שכוללת שישה סוגי סלטים ומטבלים גיאורגיים. לרעבים מאוד מציעים כאן תבשילים גיאורגיים ומגוון מנות בשר, ביניהן אפילו סטייק טומהוק על עצם (259 שקלים). גם בגזרת המשקאות מעניין כאן ויש מגוון משקאות גיאורגיים, ביניהם חבנצ'קרה וקינזמראלי.

 

מפקורה 1 אשדוד, 08-8651610, ראשון-שבת 1:00-9:00, לא כשר

 

 (  )

Adam's

בר מסעדה שממוקם בחוף "דלילה", ושבפתיחה שלה הושקעו לא פחות משני מיליון שקלים. התפריט שלה מציע נשנושים כמו מיקס מטוגנים (39 שקלים), מנות ראשונות כמו דג בוודקה (44 שקלים) וסנדוויץ' חזה בקר מפורק בוופל בלגי (39 שקלים).

 

בנוסף, יש שם סלט אנטרקוט (49 שקלים), דגים ופירות ים ומבחר בשרים, ביניהם צלעות בשר לבן (89 שקלים). המסעדה נמצאת במרחק יריקה מהמים ויש בה בר ישיבה, ספסלים ונדנדות וגם חלק מקורה וממוזג.

 

חוף "דלילה" אשקלון, 08-6636777‏, ראשון 24:00-16:00, שני-חמישי 24:00-12:00, שישי-שבת 2:00-10:00, לא כשר

 

ARCHIE

מקום צעיר ומגניב שממוקם גם הוא בחוף "דלילה" שבאשקלון, ואם תזדמנו לכאן בימי ראשון - תיהנו מדיל במסגרתו כל הקוקטיילים מתומחרים ב-29 שקלים. מלבד הקוקטיילים יש כאן גם 17 סוגים של בירה מהחבית ובר גדול ומרווח. אפשר לשבת כאן מסביב לשולחנות או להתרווח על אחת הספות, ויש גם חצר מול הים.  

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

תפריט האוכל מציע ארוחות בוקר מושקעות (73 שקלים ליחיד או 126 שקלים לזוג), ובצהריים יש עסקיות (139-89 שקלים). התפריט הרגיל מציע את התמהיל המושלם של כל המנות "העדכניות" ביניהן שרימפס על בריוש (39 שקלים), פולנטה כמהין (49 שקלים) וחציל על טחינה שחורה (39 שקלים).

 

חוף "דלילה", מרינה אשקלון, 08-6334466, ראשון-חמישי 3:00-9:30, שישי-שבת 3:00-9:00, לא כשר

 

 (  )

החוף של מוש

"החוף של מוש" הוא מקום מלא קסם שיזכיר לחלק מכם את הודו, ולאחרים דווקא את סיני. יש בו חלק מקורה עם חנות של בגדי "שאנטי סטייל" ובר, פינות ישיבה, זולות אינטימיות ואפילו ריקשה הודית אמיתית. יש גם אזור ישיבה גדול הממוקם על החוף, עם שולחנות נמוכים ואווירה שאי אפשר שלא להתמכר לה.

מסעדות חוף (צילום: לין לוי)
(צילום: לין לוי)

את המקום מפעילים מוש בן ארי ושותפו - אלי בנזינו והאוכל שמוגש כאן הוא צמחוני, אבל יש בו "קטע". בין היתר, מנת חומוס ועליו סביח מפורק, קציצות ירק של אמא שולה, טחינה במגוון וריאציות, ארוחות בוקר (59 שקלים) וטאלי הודי. יש שם גם דוכן של פיתה בדואית עם תוספות שונות, ואפילו ארוחה בדואית המבוססת על הפיתה הזו (65 שקלים).

 

מומלץ במיוחד להזמין כאן את מנת "המזות אהבה" המורכבת מחמישה מזאטים שמוגשים עם כוסית ערק ופיתה (42 שקלים). וכאילו לא די בכל הטוב הזה, המקום גם מארח הופעות חיות.

 

החוף הדרומי, צמוד לחוף "הדקל" אילת, 052-6713893, ראשון-חמישי 20:00-9:00, שישי 19:00-9:00, שבת 20:00-9:00, לא כשר

 

בר על החוף - ריף הדולפינים

במתחם הדולפינים באילת יש לא רק דולפינים אלא גם טווסים ותרנגולות מוזרות, אבל הכי חשוב זה שיש שם גם רצועת חוף לא גדולה במיוחד אבל מלאת קסם. ממש על קו החוף יש שם מסעדת חוף פשוטה ולא יומרנית, אבל עם אוכל טעים, שאותו תוכלו לזלול גם בתוך החלל הפנימי של המקום וגם על שולחן שמוצב ממש על החוף ומול הגלים. בין המנות יש קלמרי מטוגן (65 שקלים), שרימפס בחמאה ויין (90 שקלים), ארוחות בוקר (59-45 שקלים) וגם שלל מנות של דגים ופירות ים (115-65 שקלים).

  

ריף הדולפינים אילת, 08-6300106, ראשון 17:00-10:00, שני-חמישי 19:00-10:00, שישי 22:00-10:00, שבת 19:00-10:00

 

אביניו ביץ'

המקום הבא הוא שילוב בין מסעדת חוף ללאונג', וממוקם בפינה הצפון מערבית של מפרץ אילת. מלבד הקרבה הבלעדית לים, מציעים כאן גם תפריט מגוון עם ארוחות בוקר (56-48 שקלים) ועיקריות מהים ומהיבשה כמו סופלקי אנטרקוט (64 שקלים), שרימפס פרובנסל (74 שקלים) וחריימה פירות ים (98 שקלים).

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

יש שם גם פיצות וטוסטים ופלטות לחבר'ה, ביניהם גם פלטת "הים ומלואו" שכוללת את כל הטוב שהים מסוגל להציע לנו (290 שקלים).

מסעדות חוף (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
  

פעמי השלום 10 אילת, 072-3922442, ראשון-שבת 3:00-8:00, לא כשר

 

בר ביץ'

"בר ביץ" ממוקם בחוף אלמוג ממש מעל המים, ובימי שישי בצהריים מנגן שם די.ג'י אל תוך השקיעה. התפריט כאן מציע ארוחות בוקר (62-34 שקלים), סלטים, מזאטים ונשנושים, וגם מנות רציניות יותר כמו פאייה זוגית (210 שקלים), דגים (110-97 שקלים) והמבורגר.

 

חוף אלמוג אילת, 053-9442684, ראשון-שבת 22:00-8:00, לא כשר

 

 (  )
 

קקאו

בסניף "קקאו" שבנהריה, תוכלו להתרווח על אחת הכורסאות שניצבות על החול או על דשא הסינטטי שבמתחם עצמו. בשני המקרים - הים יהיה במרחק נגיעה מכם. 

 

ומה בתפריט? ארוחות בוקר בהן גם ארוחה זוגית המוגשת על מתקן בן שתי קומות (109 שקלים), טוסטים וסנדוויצ'ים (55-35 שקלים). יש שם גם סלטים, מנות מהמטבח האיטלקי והכי חשוב - מבחר מקורי של משקאות קיץ מפירות טריים במרקם של ברד (19 שקלים).

 

שביל דוד דדון 15 נהריה, 052-6436284‏, ראשון-שבת 24:00-8:00, לא כשר

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: תיקי גולן
עם הרגליים בחול: מסעדות על המים
צילום: תיקי גולן
מומלצים