שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    סיורים קולינריים בחו"ל
    מתכננים גיחה לאמסטרדם, פריז, ברלין, איטליה, בודפשט, וינה או אפילו סינגפור? אלה האנשים שיעשו לכם סיור קולינרי מודרך בעיר - בעברית

     

    צילום: STREET BITES

    צילום: STREET BITES

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

    מתכננים טיול באירופה או קפיצה לשווקים במזרח הרחוק? החדשות החמות בתיירות הקולינרית הן שלא צריך לסמוך יותר על "טריפ אדוויזר" וגם לא להתחנן להמלצות מחברים שכבר היו וטעמו.

       (צילום: מיכל מילרד)
    גלידה איטלקית ברומא בסיורים של מיכל מילרד(צילום: מיכל מילרד)
    בלא מעט ערים בעולם, שחלקן אפילו נחשקות בעיניי הפודיז הישראליים, יש מי שיפגוש אתכם ויגלה לכם את כל הסודות של המקומיים. כן כן, סיורים קולינריים בעברית יש לא רק בישראל: האנשים שמדריכים את הסיורים האלה, מכירים הכי טוב את הערים בהן הם חיים, ובעזרתם תוכלו גם אתם לגלות את הסודות הקולינריים שלא רשומים בשום מדריך תיירות, גם זה המעודכן ביותר.

       (צילום: מיכל מילרד)
    מיכל מילרד, סיורים קולינרים ברומא(צילום: מיכל מילרד)
    תוכלו לטעום את האוכל המקומי, לבקר במקומות ששמורים רק ליודעי ח"ן ולגלות את הסודות השמורים ביותר.

     

    אמסטרדם

    גיא וענבל כץ מ-Streat Bites יקחו אתכם לסיור קולינרי בעיר שאולי נשמעת משעממת מבחינת אוכל, אבל עם קצת הכוונה תוכלו לגלות בה עולם ומלואו. גיא הוא בוגר לימודי חינוך וצילום ואשתו, ענבל, היא מעצבת פנים בהכשרתה.

       (צילום: גיא כץ)
    (צילום: גיא כץ)
     

    שניהם פודיז מושבעים, סקרנים ומלאי תשוקה לאוכל ולאמסטרדם. בישראל הם נהגו לארח אצלם בבית, ובכל פעם שרצו לטוס לחו"ל - הם מצאו את עצמם שוב ושוב דווקא באמסטרדם.

     

    לפני כשנה הם הגשימו חלום ועברו לגור בעיר, אבל לא כדי להתרחק מהישראלים אלא להיפך - כדי להתקרב אליהם. כך גם נולדו סיורי האוכל שלהם, מתוך רצון להמשיך להיות עם ישראלים ומתוך אהבה לאוכל ולאירוח, אבל הפעם באחת הערים היותר תיירותיות באירופה.

       (צילום: גיא כץ)
    (צילום: גיא כץ)
     

    הסיור של Streat Bites סובב סביב השוק הגדול באמסטרדם, "האלברט קאופ". במהלך הסיור תלמדו על תרבות האוכל ההולנדית שמורכבת לא רק מאוכל הולנדי ובטח שלא רק מצ'יפס והרינג. גיא וענבל יציגו בפניכם את הסטריט פוד הכי מעניין באמסטרדם, תטעמו את הוואפל המפורסם עם הקרמל (כשהוא חם וטרי טרי) ואת הצ'יפס המוכר עם רוטב סאטה בוטנים ומיונז ובצל (מנה שנקראת בפי ההולנדים "מלחמה" בגלל המראה שלה).

     

    השניים גם יכירו לכם את הפן המפתיע של אוכל הולנדי, הרי הוא אוכל המהגרים ואוכל של המדינות שבהן הולנד שלטה בתקופה הקולוניאליסטית. הסיור כולל גם מאכלים אינדונזים ודרום אמריקאים וגם מאכלים מרוקאים וטורקים שהגיעו לעיר עם גלי ההגירה האחרונים.

       (צילום: גיא כץ)
    (צילום: גיא כץ)
     

    המטרה של גיא וענבל היא לחשוף את המבקרים לאוכל מסורתי ולפיוז'ן, ושאתם תצאו מהסיור שבעים ומדושנים. סך הכל תבקרו בעשרה מקומות שבהם תטעמו גם "באקא באן" - בננה מטוגנת מצופה בבלילת פנקייק, גם גבינות הולנדים וגם "פסטאי" שהוא אמפנדה אינדונזי. בקיצור, עד הערב של אותו היום לא תוכלו לחשוב יותר על אוכל.

     

    משך הסיור כ-3.5 שעות, הוא מיועד ל-12-4 משתתפים ומחירו 50 יורו לאדם.

    פרטי התקשרות: וואטס אפ: 31644102515+, HELLO@STREATBITES.COM או בדף הפייסבוק: Streat Bites

     

    פריז

    שרון היינריך מ-Paris chez Sharon נדבקה בחיידק הצרפתי כשלמדה צרפתית בתיכון. בהמשך היא סיימה תואר שני במשפטים ובמשך שבע שנים עבדה בשב"כ. לפני עשור החליטה להגשים את החלום ופנתה ללימודי קונדיטוריה באסטלה, ובסיום הלימודים עבדה בקונדיטוריה עם מיקי שמו.

       (צילום: אייל יסקי וייס)
    (צילום: אייל יסקי וייס)

    עד שיום אחד ההיא החליטה ללכת עד הסוף עם החלום, ארזה מזוודה וטסה לפריז כדי לחקור את עולם המתוקים. המהלך האמיץ הזה גילה לה מה שהיא כבר ידעה - בעיר האורות מתקיימת סצנת קינוחים מטורפת.

     

    שרון פתחה בלוג, כתבה על אוכל לגופי תקשורת שונים ואפילו הוציא ספר שמוקדש לבוטיקי המתוקים של פריז. את הסיורים שרון החלה להדריך לפני חמש שנים ובאחד מהם היא הכירה את בת זוגה גלי. כיום, שתיהן חיות יחד בפריז ומדריכות סיורים שיכירו לכם את הדברים המתוקים הכי נחשקים בעיר.

       (צילום: שרון היינריך)
    (צילום: שרון היינריך)

    שרון וגלי מציעות ארבעה סיורים שונים, כולם מתמקדים במתוקים באזורים שונים של העיר. במהלך הסיורים תכירו לא רק את הגבולות החדשים בספיגת סוכר, אלא גם את התפיסות התרבותיות של הפריזאים.

     

    שרון תכניס אתכם לסוד העניינים של החיים באחת הערים היפות בעולם ובסיור שלה, חשוב לדעת, שגם טועמים וגם לומדים לא מעט על האזור שבו מסיירים. במהלך הסיור תבקרו גם באחד מתוך המוני שווקי האוכל של פריז, ותכירו לא רק את הקינוחים והשוקולד, אלא גם את הגבינות ואת התוצרת המקומית.

       (צילום: שרון היינריך)
    (צילום: שרון היינריך)
     

    משך הסיור 4-3 שעות והוא מיועד לקבוצות אינטימיות של 8-1 משתתפים (גם ילדים יכולים להשתתף). מחיר הסיור הוא החל מ-240 יורו לזוג.

     

    פרטי התקשרות: אינסטגרם - parischezsharon@ מייל - parischezsharon@gmail.com

     

    עמית רופא GO FROGGY מתגורר בפריז כבר 20 שנה. לעיר הוא הגיע כי חלם לבשל באחת המסעדות בעיר, וכך אכן עשה בשנים הראשונות שלו שם. בשש השנים האחרונות הוא מעביר סיורים פרטיים, שאינם קולינריים ביסודם אך מעניקים חוויה המשלבת גם קולינריה כי איך שלא תסתכלו על זה - קולינריה היא חלק בלתי נפרד מהתרבות הצרפתית. 

     

    במהלך הסיור של עמית לומדים את היסודות של הארוחה הפריזאית הטיפוסית, טועמים את המאכלים של השווקים ומכירים ברי יין ומסעדות. הסיורים פרטיים ומורכבים בהתאמה אישית למה שתבקשו.

     (צילום: עמית רופא)
    (צילום: עמית רופא)
     

    ההיילייט של הסיור הוא הסיור ברובע בל ויל (הרובע ה-11) הנחשב לרובע ההיפסטרי של פריז שפחות מוכר לתיירים. בסיור הזה מבקרים במאפיות ובברי היין המקומיים - סך הכל ששה מקומות "גרוביים". תוך כדי הסיור גם מכירים את ההיסטוריה של השכונה ומבקרים אצל שף פטיסייר נחשב.

     

    אם תבחרו בסיור אחר הצהריים תוכלו לצאת לחווית טעימות יין וגבינות ותוכלו גם לערוך סיור בשכונת מונמארטר הציורית, לבקר בשוק מקומי ולסיים בפיקניק בגני לוקסמבורג עם דברים שתקנו בשוק.

     

    ברפרטואר של עמית יש גם סיור שוק יום ראשון, הרי הוא שוק הבסטיליה המפורסם, שבו תמצאו גם אויסטרים טריים, שאותם תוכלו לשלוק במקום לצד כוס יין לבן צונן. עמית גם ישמח להציג בפניכם את המקומות המיוחדים ביותר בעיר שמוכרים אך ורק לפריזאים כמו למשל בר יין עם מעל 3500 תוויות יין.

     (צילום: עמית רופא)
    (צילום: עמית רופא)
     

    הסיורים של עמית מיועדים ל-7-2 אנשים ומחירם החל מ-85 יורו לאדם (בהתאם לטעימות).

     

    פרטי התקשרות: בדף הפייסבוק Gofroggy

     

    בודפשט

    עופר ורדי הוא מחבר רב המכר "גולאש לגולש - מטעמי המטבח ההונגרי" (בהוצאת "לאנצ‘בוקס"), עיתונאי לשעבר והמו"ל של הוצאת "לאנצ'בוקס". ורדי, תל אביבי לשעבר, מתגורר בבודפשט מזה שנה.

    סיורי אוכל בבודפשט (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)
     

    הסיור של עופר כולל שמונה תחנות של אוכל, ובמהלכו מבקרים במסעדות, בקונדיטוריות, באיטליז, בדוכני אוכל רחוב, בשוק, וגם בבר יין. במהלך הסיור אוכלים ושותים לא מעט (סך הכול קרוב ל-15 טעימות) ובין השאר גם טועמים אלכוהול הונגרי.

     

    הסיור מיועד לקבוצות קטנות שיכולות להתיישב סביב שולחן אחד ולבקר במקומות קטנטנים. במהלך הסיור תטעמו גומבוץ - כופתאות הונגריות ממולאות בגבינה אותן מטגנים בחמאה ומגישים ברוטב שמנת וקינמון; מרק גולש; כבד אווז; בלינצ'ס הונגרי ואנגוש (דומה לספינג' ונחשב לאחד ממאכלי הרחוב האהובים בבודפשט אותו נהוג לאכול עם שמנת חמוצה וגבינה צהובה מגוררת מעל).

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
      

    הסיור מתרכז ברובעים ה-6 וה-8 של העיר (מה שהיה פעם הרובע היהודי) והוא מתחיל ב-11:00. בקרוב יושק סיור נוסף, שיקח אתכם אל הרובע ה-13 של בודפשט שבו מסעדות מעדניות ופנינים קולינריות בהן טועמים מאכלים פחות מוכרים מהמטבח ההונגרי. זה עתיד להיות סיור ערב שיתחיל בשעה 17:00 ובו תכירו את המקומות הנסתרים שכמעט ואין סיכוי שתוכלו להגיע אליהם לבד.

     

    משך הסיור אורך בין 5-4 שעות ומיועד ל-6-1 משתתפים. מחירו 320 שקלים למשתתף.

     

    פרטים נוספים אפשר למצוא בעמוד הפייסבוק: "סיורי אוכל בבודפשט ".

     

    רומא

    מיכל מילרד, EATING THE WORLD הגיעה לרומא לראשונה ב-1998 במסגרת לימודים לתואר ראשון באדריכלות, וכמו שזה קורה ללא מעט אנשים, רומא כבשה אותה בסערה. בהמשך היא למדה קונדיטוריה בפריז והתמחתה במסעדה נחשבת ביפן במשך חצי שנה.

     

    כשחזרה ארצה עבדה במסעדת "מסה" וגם הייתה הקונדיטורית של מלון "ממילא" בירושלים. תוך כדי כך היא גם פיתחה קריירת כתיבה, והפכה לבלוגרית אוכל שמגלה אוכל ותרבויות וכותבת על כך בבלוג עצמאי שעל שמו גם נקראים הסיורים שלה ברומא.

       (צילום: מיכל מילרד)
    (צילום: מיכל מילרד)
       

    את הסיורים מיכל מעבירה מזה שנה וחצי, והיא גם מארחת ישראלים לארוחות שף אצלה בבית יחד עם שף איטלקי או עם פיציולו מקומי נחשב.

     

    הסיורים של מיכל מתחילים מהיכרות עם המנטליות הרומאית ועם תרבות הקפה האיטלקית. מיכל מסבירה על הגינונים המקומיים ומכירה למשתתפים את הברזיות הרומאיות המפורסמות שמהן זורמים מי מעיינות.

     

    אחר כך מתחילים בטעימות כמו מאפה ספולייטלה ממולא בקרם ריקוטה הדרים, ונחשפים לסודות הפחות מוכרים של העיר - גבינות עם פטריות כמהין ופיקורינו, וגם לומדים מתכונים לפסטות מהמטבח המקומי, תוך כדי קבלת הסבר על תהליכי הייצור וטעימה.

       (צילום: מיכל מילרד)
    (צילום: מיכל מילרד)
      

    בסיור הזה גם מבקרים בגלידריה הפועלת ברומא מאז 1900 שאף קיבלה אות כבוד מעיריית רומא, טועמים פיצה של פיציולו מפורסם. ואחרי זה מגיעים לשוק אוכל מקורה וטועמים ארטישוק יהודי וגם נקניקים. הסיורים האלה יכולים להתאים גם לשומרי כשרות, גם להיריוניות וגם למשפחות עם ילדים והם מיועדים למקסימום ששה משתתפים. מיכל גם מעבירה סיורי ערב שבמהלכם מכירים את עולם היין של רומא ומבקרים בקנטינות שכונתיות של אזור טרסטברה.

     

    סיורי יום נערכים בין 14:00-10:00 במהלכם עוצרים לטעימות ב-6 מקומות ומחירם 140 יורו לזוג או 80 יורו ליחיד; סיורי ערב מתקיימים בין השעות 22:30-18:00 ומחירם 160 יורו לזוג או 90 יורו ליחיד).

     

    פרטי התקשרות: בדף הפייסבוק Eatingtheworld או בוואטס אפ 054-2470065

     

    פיימונטה

    בן סימן-טוב הוא סטודנט לתואר ראשון בגסטרונומיה באוניברסיטת Pollenzo שבעיר פולנצו, וכל חייו תמיד סובבו סביב אוכל ובכוונתו להישאר מוקף בו גם בהמשך.

     

    בארץ הוא עבד אצל אייל שני וארז קמורובסקי, והתעניין במיוחד בחקלאות ובקיימות. מתוך שאיפה להתחבר לחדשנות בתחום הזה, הוא פנה ללימודי גסטרונומיה באחד מאזורי היין הנחשבים באיטליה - בעיר הנחשבת לבירת אסכולת ה-SLOW FOOD.

       (צילום: בן סימן-טוב)
    (צילום: בן סימן-טוב)
     

    מהר מאוד הוא הבין שהגישה שיש לו לייצרני חומרי הגלם המסקרנים ביותר באיטליה, היא נכס שעליו לחלוק עם אחרים. בעקבות רצונו להיות מחובר לאדמה, הוא גם גילה כי זו חוויה שמסעירה לא מעט אנשים, והתחיל לערוך סיורי אוכל וגם סדנאות בישול וארוחות פרטיות אצלו בבית. אל הארוחות האלה מצטרפים חבריו לספסל הלימודים, ישראלים גם הם.

     

    הסיורים של סימן-טוב סובבים סביב בנק הייצרנים אליו הוא נחשף במהלך הלימודים, ומבחר המקומות שבהם מבקרים בסיור נתון לשינוי בהתאם למה שאתם אוהבים. הסיור מתחיל תמיד מארוחת בוקר באחד מבתי הקפה הטובים ביותר באיטליה, ובהמשך מכירים את המושגים של עולם ה"סלואו פוד" ואת יישומם. בסיור הזה טועמים נקניקים וגבינות, אגוזי לוז, יינות ואפילו כמהין.

     

    משך הסיור הוא כתשע שעות והוא מיועד ל-10-4 משתתפים. אפשר לשלב בין סיור לסדנת בישול או בין סיור לארוחת טעימות פרטית. מחיר הסדנאות: 45-30 יורו למשתתף; מחיר הסיור החל מ-90 יורו למשתתף בקבוצה של עד ארבעה משתתפים.

     

    פרטי התקשרות: וואטס אפ 393479983254+ או 972542139250+; מייל thegastronautt@gmail.com; עמוד הפייסבוק The-Gastronaut   חשבון האינסטגרם the__gastronaut

     

    סינגפור

    קרני תומר Wok`n`Stroll מעידה על עצמה כאחת שנולדה פודי. במשך שנים היא עבדה בצוות הניהול של בית ספר "בישולים" ועשתה סטאז' במסעדת "קרן" של חיים כהן. לסינגפור היא הגיעה לראשונה לפני שמונה שנים ולמשך ימים ספורים, אבל תוך זמן קצר התאהבה כל כך במקום שבחזרתה ארצה ארזה את המזוודות ואת הילדים ועברה לגור בסינגפור.

     

    מאז היא הספיקה לעשות קורסים לבישול עבור הקהילה הישראלית באי, וחקרה את המטבח המקומי המרתק שמורכב משילוב בין המטבחים המלזי ההודי והסיני. לאחר מכן סיימה קורס מורי דרך מטעם משרד התיירות הסינגפורי והיום היא מעבירה סיורים בעברית ובאנגלית, במהלכם היא מכירה לתיירים את תרבות "ההוקר" הייחודית, שהיא תרבות אוכל רחוב היחידה מסוגה בעולם שקיימת אך ורק בסינגפור.

       (צילום: קרני תומר)
    (צילום: קרני תומר)
     

    מכיוון שבסינגפור חל איסור על מכירת אוכל ברחוב, כל מאכלי הרחוב נמכרים באולמות אוכל העונים על השם הוקר (HAWKER). בכל שכונה, בכל מרכז עסקים ובכל קניון יש את ההוקר הייחודי לו. קרני מאמינה שכל סינגפור היא סיור אוכל אחד גדול וכי באמצעות האוכל אפשר להכיר את הסיפור של אומה שלמה. את החוויה שקרני מעבירה בסיורים היא מכנה "With the local experience".

     

    לסיורים שקרני מעבירה קוראים HAWKER CENTER DISCOVERY ובמהלכם תוכלו להכיר גם את המקומות המחוספסים וגם את הממוזגים והמפונפנים שבהם - גם כאלה שבהם המנות עולות 3 דולר וגם כאלה שבהם תשלמו על אותה המנה פי 3 יותר (ושימו לב לזה - יש בסינגפור 2 שתי מסעות HAWKER בעלות כוכבי מישלן!). קרני גם מעבירה סיורי שווקים וגם סיורים צמחוניים שמתאימים לציבור שומר הכשרות.

       (צילום: קרני תומר)
    (צילום: קרני תומר)
     

       (צילום: קרני תומר)
    (צילום: קרני תומר)
     

    משך הסיורים וכמות התחנות בהם תלוי בשוק אוכל שבוחרים לסייר בו או במתחם אוכל שבו מבקרים, והם מיועדים לעד 50 מטיילים. מחיר הסיור החל מ-100 דולר סינגפורי לאדם בסיור פרטי והחל מ-500 דולר סינגפורי לסיור קבוצתי.

     

    פרטי התקשרות: בדף הפייסבוק WOK 'n' STROLL - Culinary Adventures in Singapore

      

    ברלין

    איתי נוביק Elements of Food‏ איתי נוביק למד עיצוב תעשייתי במילאנו, ובשבע השנים האחרונות הוא מתגורר בברלין. כיום יש לו קייטרינג ורזומה שכולל עבודה במסעדות שונות בעיר. בנוסף לבישול הוא גם מדריך סיורי אוכל בעיר. בארסנל של איתי יש כמה סיורים שונים בהתאם ליום שבו בוחרים לערוך את הסיור - בימי שישי הוא מקיים סיור קבוע שפתוח לקבוצות אליו יכולים להירשם גם בודדים.

       (צילום: כפיר חרבי)
    (צילום: כפיר חרבי)
     

    הסיורים של איתי נועדו על מנת לאפשר לכם להכיר את הכול חוץ מאשר את הנקניקיה בלחמניה (שבשבילה אין צורך לקחת חלק בסיור מכיוון שהיא נמצאת בכל פינה), והם מתקיימים בשכונת קרויצברג שבה שפע רב של אוכל מהגרים או בשכונת שרלוטנבורג שבה יש אוכל רחוב גרמני של "המערב הישן". בסיורים מבקרים בשוק איכרים שבו דוכן יווני, במעדניית דגים מפורסמת ובחנות גבינות, ולאחר מכן מבקרים גם בחנות מרציפן בעבודת יד.

       (צילום: איתי נוביק)
    (צילום: איתי נוביק)
     

    משך הסיור הוא כארבע שעות ויש במהלכו 6-5 תחנות טעימה. הסיורים מיועדים ל-25-2 אנשים ומחירם החל מ-160 יורו לזוג. הסיור של יום שישי מתקיים בשכונת קרויצברג בלבד ומחירו 30 יורו למשתתף.

     

    פרטי התקשרות: בדף הפייסבוק Elements of food

     

    לונדון

    איתי לוין, "שאל לונדוני Ask a local" חי בלונדון כבר שמונה שנים. בהשכלתו הוא מהנדס מערכות מידע שעבד בארץ גם בהייטק וגם בבנקים. את הסיורים של "שאל לונדוני Ask a local" מעבירים כבר ארבע שנים מדריכים עצמאיים שחיים ונושמים את לונדון, ומבחר הסיורים כולל סיורים במגוון אזורים ושכונות בעיר.

       (צילום: שאל את לונדוני)
    (צילום: שאל את לונדוני)
     

    הסיור הקולינרי מתקיים בימי שני וחמישי והוא פתוח להרשמה גם לבודדים. בסיור הזה תבקרו בשורדיץ', האזור המגניב החדש של צעירי העיר, המלא בגרפיטי ובמקומות מלאי נשמה. במהלך הסיור תלמדו על תרבות הרחוב הלונדוני ותעצרו בשלושה מקומות שונים לטעימות של פיש אנד צ'יפס, שוקולד ובייגלה יהודי עם בירה.

     

    הסיור הקולינרי מיועד לעד 20 משתתפים, הוא נמשך שלוש שעות ומחירו 30 פאונד למשתתף.

     

    פרטי התקשרות: בדף הפייסבוק "שאל לונדוני"

     

    ורשה

    מעיין רחמים הוא סטודנט לרפואה שקיבל לאחרונה את הדיפלומה לאחר ארבע שנים במהלכם למד בבירת פולין, ורשה. מלבד היותו רופא הוא גם מעביר יחד עם חברו, דביר האקל, סיורים בעיר.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
     

    מעיין מציע שלושה סוגים של סיורים: הראשון יציג בפניכם את "ורשה היהודית", הסיור השני (והקליל יותר) יכיר לכם את "המיטב של ורשה" עם הפארקים והארמונות, ובימי שישי מתקיים הסיור השלישי - סיורי קולינרי.

     

    הסיור הקולינרי, שלשמו התכנסנו, עובר במדרחוב מרכזי יפהפה, שמתחבר לכל המאפיינים התרבותיים וההיסטוריים של העיר. במהלך הסיור הזה תטעמו את הפירוגי (כיסון ממולא) הכי טוב בעיר, שוקולדים, בירה פולנית, משקאות אלכוהוליים נוספים וגם תבקרו בחנות סוכריות מעניינת.

    הסיור נמשך כשלוש שעות, הוא מיועד ל-20-6 אנשים, כולל 5 עצירות ומחירו 95 זלוטי.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
      

    פרטי התקשרות: וואטסאפ 48577388791+

     

    פראג

    נהוראי סבן (23 ) עזב את הארץ ואת העבודה במטבחים לטובת האהבה, שבמקרה שלו התגוררה בפראג, בירת צ'כיה. אך המעבר למדינה אחרת לא מנע ממנו להפסיק לעסוק באוכל ובקולינריה, והוא החל להעביר שם סיורי אוכל ולארח תיירים ישראליים לארוחות פרטיות בביתו.

     

    הסיור של סבן יוצא ממרכז העיר, והוא כולל סיבוב בשווקים, המון בירה צ'כית, היכרות עם מאכלים מקומיים ועם דוכני אוכל רחוב צ'כיים. בין המנות שתטעמו בסיור: לאנגוש וקיורטוש, סביצ'קובה, כופתאות, נקניקיות, שטרודלים מיוחדים וגולאש.

     

    משך הסיור הוא כשלוש שעות ומחירו 50 יורו לאדם. יש גם סיור שאורכו חצי יום ומחירו 80 יורו לאדם, במהלכו מבקרים גם בקונדיטוריות ובמסעדות.

     

    פרטי התקשרות: בוואטצסאפ - 972546084763+ או בעמוד הפייסבוק - סיורי אוכל בפראג

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים