שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    איפה אוכלים בדרך לאילת?
    מדוכן כריכים יצירתיים בשמורת פורה, דרך בר אוכל בערד שמציע שיפודי אנטרקוט והופעות ועד בית קפה טבעוני במושב עין יהב, מסעדת בשר בים המלח והפונדק של כושי רמון: כל המקומות ששווה לעצור בהם בדרך לאילת

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    אוכל של בית בדרך לאילת. "רוזטה" (צילום: הדס רז גלבוע) (צילום: הדס רז גלבוע)
    אוכל של בית בדרך לאילת. "רוזטה"(צילום: הדס רז גלבוע)
     

    החלטתם לוותר על טיסה לאילת לטובת נסיעה ברכב? למה שלא תהנו כבר מאוכל טעים ומאווירה נעימה בדרככם לשם, במקום להסתפק בקפה לא מי יודע מה בתחנת דלק שכוחת אל? הרשימה שלפניכם מתחילה מכביש 6 צפונית לבאר שבע, שם תמצאו כמה אפשרויות טעימות שדורשות ירידה מהירה ולא מסובכת מהכביש המהיר, וחזרה מהירה אליו בסיום הארוחה.

    כי אם אתם כבר נוסעים לאילת עם הרכב, למה שלא תיהנו מכנאפה עיזים איכותית וטעימה? "קורנמל" (צילום: נורית שרת ) (צילום: נורית שרת )
    כי אם אתם כבר נוסעים לאילת עם הרכב, למה שלא תיהנו מכנאפה עיזים איכותית וטעימה? "קורנמל"(צילום: נורית שרת )

    יש גם המלצות לנקודות עצירה לנוסעים על כביש 40 מבאר שבע עד מצפה רמון, וגם כמה מקומות ייחודיים שפועלים במצפה רמון עצמה. מצאנו גם בתי אוכל מוצלחים שממוקמים על כביש 90, במסלול העובר דרך ערד, ים המלח וביישובי הערבה. אפילו בין מצפה רמון לאילת מצאנו כמה אופציות בשבילכם שכוללות גבינות מעשה יד, כריכים, פיצות וגם את הפונדק של כושי רמון.

     

       (  )

    השמורה 215

    בכניסה לשמורת פורה (215 קילומטרים צפונית לאילת), בני גל יכין לכם כריכים נהדרים שאפשר לאכול במקום אל מול הנוף המשגע או לקחת לדרך.

    יש שם כריך חביתה שמופיע בתפריט כ"כריך שלמות" ומגיע בתוך לחמניית בגט ענקית (24 שקלים), כריך עם שניצל (28 שקלים), בורקס (22 שקלים), כריך עם טונה (24 שקלים) או עם שקשוקה (22 שקלים) וגם מלבי לקינוח.

    השמורה 215 (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)

    בגזרת השתייה יש לימונדה ביתית שנעשית במקום וקפה שחור מעולה, מתערובת ביתית שגל מכין בעצמו

     

    בכניסה לשמורת פורה, 054-7920182‏, ראשון-חמישי 17:00-8:00, לא כשר

     

    Si Cafe בדבירה

    בסניף "דבירה" של רשת Si Cafe, תוכלו להשקיט את הרעב מבלי לסטות מכביש 6. התפריט כאן מציע אפשרויות גם לצמחוניים ולטבעוניים וגם לרגישים לגלוטן.

     

    יש שם כריכי בוקר (16-15 שקלים), קלצונה ופוקצ'ה הנאפים בטאבון (25-19 שקלים), מבחר גדול של כריכים (36-29 שקלים) ביניהם כריך עוף ואבוקדו, וגם ארוחות בוקר שמוגשות בימים ראשון עד חמישי עד השעה 12:00 בצהריים, ובימי שישי ושבת עד 13:00.

       (צילום: חנן דיאמנט)
    (צילום: חנן דיאמנט)
     

    חובבי הפיצה ימצאו שם סלייסים עם תוספות שונות (19-16 שקלים) ופיצה משפחתית (75-69 שקלים), כמו גם פסטות, סלטים ותפריט ילדים שבו כל המנות מתומחרות ב-40 שקלים וכוללות ארוחה מלאה, שתייה לבחירה, גלידה והפתעה.

     

    תחנת דלק דור אלון צומת דבירה, 08-9917233, ראשון-חמישי 22:00-6:30, שישי 20:00-6:30, שבת 22:00-7:30, לא כשר

     

    בלקון קפה ומאפה

    סטייה קטנה מכביש 6 תוביל אתכם לעיר הבדואית, רהט. לצד הפלאפליות, הקבביות והשווארמיות שפועלות על הכביש הראשי, תמצאו מסעדה קצת אחרת, שמציעה ארוחת בוקר ליחיד ב-35 שקלים או לזוג ב-65 שקלים, טוסט או חביתה וסלט לילדים ב-18 שקלים.

       (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)
    אפשר לזלול שם גם פיצה מהטאבון ב-35 שקלים, מיקס בשרים ב-65 שקלים ודגים על האש במחיר שנע בין 75-70 שקלים.
       (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)
     

    יש שם גם סלטים שמתומחרים בפחות מ-40 שקלים, ובורקסים במילוי תפוח אדמה או גבינה ב-8 שקלים בלבד. תודו שמחירים כאלה לא ראיתם במחוזותנו הרבה זמן.

     

    רהט, (אין כתובת, פשוט רושמים ב-WAZE: "בלקון קפה ומאפה"), 050-8389888, ראשון-שבת 1:00-8:00, לא כשר

     

       (  )

    כפרוצ'קה

    בית קפה שמשלב גם פיצרייה ומעדנייה, וממוקם באחד ה"ספוטים" הירוקים של ערד. התפריט כאן הוא חלבי ומבוסס בעיקר על טאבון האבן שניצב במקום, ממנו יוצאות פיצות שעשויות מבצק שנח 12 שעות לפחות לפני האפייה. 

     

    מבחר הפיצות גדול ויצירתי, וכולל פיצה עם בצל מקורמל (36 שקלים לקטנה, 48 שקלים לגדולה), פיצת אנשובי או פיצת פונגי (39 לקטנה, 52 לגדולה) ויש גם פיצה עם תפוח וגורגונזולה (ללא רוטב עגבניות). מלבד הפיצות תוכלו להזמין גם פוקצ'ות שמגיעות בשני גדלים שונים (21- 56 שקלים) ומאפה קלצונה עם מבחר מילויים (48-36 שקלים).

     

    אחווה 19 ערד, ‏08-8606615‏, ראשון-חמישי 22:30-12:00, שישי 15:00-9:00, כשר

     

    מוזה

    המקום הבא קיים מעל 25 שנה ופתוח כמעט 24 שעות ביממה. הוא מציע תפריט מגוון מאוד שכולל צלחת חומוס (34-28 שקלים), שיפודי אנטרקוט (40 שקלים), תבשיל סינייה (35 שקלים) וגם דאל טבעוני ובורגר (39 שקלים), מוקפץ קלאסי (45 שקלים), פיצות, פסטות וסלטים. 

     (צילום: חיים הורנשטיין)
    (צילום: חיים הורנשטיין)

    בשעות הערב מתקיימות כאן הופעות של מיטב הלהקות והזמרים בארץ, וה"מוזה" הופכת למקום בילוי כיפי ונעים.

     

    כביש 31 בכניסה לערד מתחם תחנת אלון, ‭08-‬‭9975555‬, ראשון-שבת 2:00-8:00, לא כשר

     

        (  )

    קורנמל

    2 קילומטרים אחרי צומת טללים, נמצאת "חוות קורנמל" שבה, מלבד המסעדה החלבית ומעדניית הגבינות עליה מתבסס תפריט המסעדה, אפשר ליהנות גם מהנוף היפהפה של גבעות מערב הנגב. מדובר במשק וחווה שהוקמו לפני למעלה מ-20 שנה על ידי דני קורנמל, בוגר הפקוטלה לחקלאות, ואשתו.

       (צילום: אורנה בן חיים)
    (צילום: אורנה בן חיים)

    המסעדה קיימת כעשור, והתפריט שלה כולל מגש גבינות (66 שקלים), פיצה (48 שקלים), סלטים ומאפה פילו (44 שקלים). יש שם גם מנות עם ייחוד מקומי כמו גבינת קממבר על פרוסות תפוחי אדמה עם רוטב יוגורט (49 שקלים), גבינת עדנה עטופה בבצק פריך בציפוי סירופ יין ותפוחים (42 שקלים), מוזלי עם יוגורט שמיוצר במקום, כנאפה שמוכן גם הוא במקום ואפילו כוס חלב עיזים ב-10 שקלים.  

     (צילום: נורית שרת) (צילום: נורית שרת)
    (צילום: נורית שרת)
     

    2 קילומטר אחרי צומת טללים, 08-6555140, ראשון, שלישי-שבת 18:00-10:00, לא כשר

     

    כנענייה

    מעדנייה שנמצאת בבעלותם של גלעד ומריה לוין-ברודרס, שבה מוכרים מוצרים מהטבע, מעדנים מיובאים, בירות, יין, הרבה תוצרת איטלקית, דגים מעושנים, נקניקים, עוגות ועוגיות.

       (צילום: יח
     

    כאן תוכלו להזמין ארוחת בוקר קונטיננטאלית (39 שקלים), סלט בושה (44 שקלים) או צלחת טעימות של גבינות ונקניקים המוגשת עם לחם (60 שקלים לאדם). יש גם היצע מרשים של כריכים בקרואסון, בלחם או בבייגלה, עם ארטישוק (29 שקלים), עם סלמון (44 שקלים), עם נקניקים (45-39 שקלים) או עם גבינות תוצרת חוץ (42-36 שקלים).

     

    מדרשת שדה בוקר, 054-768-9464‏, שני-שלישי 15:00-8:00, רביעי-חמישי 19:00-8:00, שישי 14:00-8:00, לא כשר

      

    ג'ומעה

    פאב שפועל לרוב בשעות הערב אך פעמיים בשבוע - בימים שלישי ושישי - הוא פותח את שעריו גם בשעות הצהריים. אם תזדמנו למקום, אל תשכחו לבקש לטעום את מנת החומוס שזכה כאן למרקם עדין וקליל, ומוגש לצד חמוצים וסלסה חריפה מתובלת בעמבה, פיתות רכות וחמות וסלט ירקות קצוץ.

     

    התפריט במקום מציע מנות במחירים נוחים לכיס כמו המבורגר מבשר בקר, אנטרקוט או כבש (65-55 שקלים), עם תוספות ייחודיות כמו המבורגר עם בייקון, תמרים סילאן ושום (70 שקלים). יש שם גם מבחר פיצות אישיות, כולל אחת המיועדת לילדים עם גבינה ורוטב עגבניות (45-35 שקלים), כמה סוגים שונים של סלטים ומספר מנות צ'יפס שונות.

     

    מדרשת שדה בוקר, 054-424-2385‏, ראשון-שני, רביעי-חמישי, שבת 24:00-19:00, שלישי, שישי 15:00-12:00 24:00-19:00, לא כשר

     

    מקדונלד'ס עבדת

    בין באר שבע לאילת פועלים לא פחות מעשרה סניפים של רשת "מקדונלד'ס", חלקם כשרים ויש גם כמה סניפים שמציעים "מק דרייב" המאפשר לקנות ארוחה בלי לצאת מהרכב (בדימונה ובבית קמה).

     (צילום: תיקי גולן)
    (צילום: תיקי גולן)

    בסניף שבעבדת יש wi-fi ועמדות Mc touch, המיועדות להזמנה ותשלום עצמאיים על גבי מסכי טאץ'. כמו כן, את הארוחה כאן תוכלו לאכול בסניף עצמו או באזור הישיבה המאובזר שבחוץ.

     

    תחנת דלק פז, עין עבדת, ראשון, חמישי 22:00-10:00, שני, שלישי, רביעי 21:00-11:00, שישי 15:00-11:30, שבת 22:00-10:30, לא כשר

     

       (  )

    ראנץ' האוס

    בתוך מלון "ישרוטל ים המלח", נפתחה לאחרונה מחדש מסעדת בשרים כשרה שאומנם פתוחה רק בשעות הערב, אך יכולה לשמש עצירה קרניבורית מושלמת לחובבי הבשר. 

       (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)

    מציעים שם תפריט בשרי עם מנות כמו פילה בקר (175 שקלים), סטייק אנטרקוט (165 שקלים) וסינטה "נברסקה" מפרה שמנה במשקל של 500 גרם (259 שקלים).

     

    "ישרוטל ים המלח" טיילת עין בוקק, 08-6689666/09, ראשון-חמישי 22:00-18:30, מוצ"ש-22:00, כשר

     

    כביש 90

    במעדנייה-מזללה של יריב איתני תוכלו לקנות מוצרים מקומיים תוצרת הערבה כמו סילאן מ"משק חביב", למשל, לצד אחד מהסנדוויצ'ים הנהדרים שמוכנים במקום, במעמד ההזמנה, וכוללים נקניקים, אנטרקוט, גבינות מובחרות וסלמון מעושן (47-40 שקלים), כולם איכותיים במיוחד.  

     (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)
     

    יש שם גם ספיישלים חמים שמשתנים מדי יום כמו  שקשוקה, מרק, פסטה או תבשיל בשרי או צמחוני, סלטים כמו סלט קיסר ומגוון טאפאס. בתפריט הקיץ תמצאו המבורגרים ובירות מקומיות, שיהיה לכם כיף לזלול במרפסת שבחוץ אל מול הנוף המדברי הרגוע שמסביב.

     (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)
     

    צוקים, 08-9398886‏, ראשון, שני, רביעי 21:00-11:00, שלישי, חמישי 23:00-11:00, שישי 9:00- 16:00, שבת 23:00-9:00, לא כשר

     

    רוזטה

    בית קפה טבעוני במושב עין יהב, שבימי חמישי פתוח לאורך כל שעות היום ובשאר ימות השבוע - בתיאום מראש. מציעים שם תפריט טבעוני בריאותי משתנה, כשאת כל המנות מכינים במקום מ- 100% רכיבים טבעיים, ללא סוכר, ללא גלוטן ובדגש על תוצרת הערבה.

     (צילום: סטודיו צלמים מיכל כהן) (צילום: סטודיו צלמים מיכל כהן)
    (צילום: סטודיו צלמים מיכל כהן)
     

    בין היתר, תוכלו לזלול שם קלצונה או סמבוסק (32 שקלים), חומוס לצד פיתות מקמח מלא אורגני (32 שקלים), סלט ירקות (39-20 שקלים), פסטות (59-49 שקלים) או קיש המוגש עם סלט אישי (54 שקלים). בנוסף, יש שם תבשילים משתנים כמו תבשיל צ'ילי עם שעועית שחורה; קינואה צבעונית עם בטטה וסלסלת מנגו וקציצות טופו ברוטב עגבניות וחמאת בוטנים.

     (צילום: הדס רז גלבוע) (צילום: הדס רז גלבוע)
    (צילום: הדס רז גלבוע)
     

    משק 69 מושב עין יהב, 08-6228089, חמישי 21:00-11:00, לא כשר

     

    יוגורטייה

    ואם כבר עצרתם בעין יהב, אל תפספסו את היוגורטייה המקסימה שנמצאת שם ומציעה יוגורט מחלב בקר אליו אפשר לשדך ריבות ביתיות תוצרת ערבה, פירות טריים, אגוזים, סוכריות גומי, מיני מרשמלו, חלווה ומקופלת ועוד.

     (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)
     

    אגב, מלבד היוגורט יש שם גם גלידה אמריקאית וקפה קר. מחירים: מנת ילדים עולה שם 15 שקלים, על מנה רגילה תשלמו החל מ-20 שקלים (תלוי בתוספות שתבחרו) ומנה מושחתת של 750 גרם - תעלה לכם 49 שקלים.

     

    מושב עין יהב, 052-8814466‏, שעות פעילות לחודש אוגוסט (לאחר מכן כדאי להתעדכן בעמוד הפייסבוק) שני-חמישי 14:00-11:00, 21:00-17:00, שישי 16:00-11:00, 20:30-18:30, שבת 21:00-10:00, לא כשר

     

       (  )

    פאב הברך

    הפאב הבא פועל במצפה רמון בארבע השנים האחרונות. ושלא תיתנו למילה "פאב" לבלבל אתכם, שכן מדובר במקום שמגיש ארוחות בוקר וארוחות צהריים, והוא לגמרי ידידותי למשפחות עם ילדים. הוא מעוצב בעיצוב ייחודי שעשוי מחומרים ממוחזרים בלבד, ויש בו חצר ואלמנטים שיצרו אמנים מקומיים חובבי המדבר. בשעות הערב מתקיימות שם הופעות, ערבי שירה, סדנאות לילדים והרצאות שונות.

       (צילום: דניאל באר)
    (צילום: דניאל באר)

    התפריט במקום חלבי, וכל המנות בו מיוצרות מחומרי גלם כשרים. מנת הדגל שם היא מנת החריימה הטבעוני שעשוי מטופו עטוף בעצה ברוטב חריימה (37 שקלים). מלבד המנה הזו, יש בתפריט גם סופלאקי חלבי (25 שקלים), כמה מנות "בקטנה" וקינוחים, תבשיל יומי מתחלף, טוסט, בורקס ומספר סלטים טריים.

       (צילום: דניאל באר)
    (צילום: דניאל באר)
      

    הר בוקר 10 מצפה רמון, 052-6975971‏, ראשון-חמישי 16:00-9:00, 1:30-18:00, חמישי 3:30-9:00, שישי 18:00-9:00, 3:30-20:00, שבת 15:00-9:00, 2:00-20:00, לא כשר

     

    לשה

    במאפייה של הדס מאור במצפה רמון, מאמינים כי ללחם ישנה מהות רוחנית שמקורה עוד בסיפור יציאת מצרים. בהתאם לכך, את כל המאפים שם אופים בתהליך אפייה מסורתי וייחודי למדי. 

     

    התוצאה היא עוגת אספרסו וחלווה (38 שקלים), עוגת שמרים במילוי פטיסייר שוקולד (40 שקלים), חלות מיוחדות (20 שקלים) וסוגי לחם שונים, כולל לחם יווני (20 שקלים), לחם בצל (22 שקלים) ולחם שאור עם כוסמין וקוקוס (22 שקלים).

     (צילום: עזרי קידר) (צילום: עזרי קידר)
    (צילום: עזרי קידר)
     

    יש שם גם מאפים מעניינים יותר כמו לחמעג'ון במילוי תבשיל פטריות (23 שקלים), מאפה שקשוקה (20 שקלים), פריקסה וסביח (20 שקלים), מאפים ממולאים בתבשילים טבעוניים ומאפי בוקר. הממהרים שביניכם יוכלו ליהנות כאן מכריכים חלביים, שמיוצרים מהלחמים שמכינים במקום (23-22 שקלים).

     

    הר בוקר 8 רובע הבשמים מצפה רמון, 08-8650111, ראשון-חמישי 19:00-8:00, שישי 15:00-8:00, כשר למהדרין

     

    פנגיאה

    מסעדה כשרה וותיקה שמציעה תפריט מגוון במיוחד, כזה שכמעט כל אחד ימצא בו משהו לאכול. בין היתר, כולל התפריט מנת חומוס (25 שקלים) כנפיים (36 שקלים), דים סאם (49 שקלים) ופאד תאי (68 שקלים). בנוסף, אפשר למצוא שם צ'יקן טיקה ופאי רועים (56 שקלים) ובגזרת הקלאסיקות הישראליות, יש מנות גריל כמו קבב וסנדוויץ' שניצל.

     

    הר עודד 5 מצפה רמון, 053-9428149, ראשון-חמישי 23:00-11:00, כשר למהדרין

     

    צוקים

    מסעדה שממוקמת על צוק, ממנה אפשר להשקיף על אחד מהנופים היפים בארץ, ואנחנו מתכוונים כמובן למכתש רמון המשגע. 

     (צילום: אילן הדר ) (צילום: אילן הדר )
    (צילום: אילן הדר )

    בזמן שאתם מתפעלים מהנוף ונהנים מהאווירה הרומנטית שבמקום, תוכלו לזלול ארוחות בוקר (69-29 שקלים), מנה של חציל בלאדי (39 שקלים), מנת כנפיים, שניצלונים או נקניקיות (45 שקלים) וגם מנות גריל (110-59 שקלים), דגים (99-79 שקלים), פסטות (57-55 שקלים) ואפילו תבשיל גולש פיקנטי (75 שקלים) וקוסקוס.

     

    מעלה בן תור 1 מצפה רמון, 08-6744874, ראשון-שבת 22:00-8:30, לא כשר

     

    החבית

    מקום ותיק למדי שפועל במצפה רמון משנת 1987. מגישים שם מגוון ארוחות בוקר עד השעה 12:00 (55-48 שקלים), מנות ראשונות כמו ברוסקטה סרדינים (45 שקלים), מבחר ענק של סלטים (58-48 שקלים), מנות בשר כמו המבורגר (60 שקלים) צלעות טלה ושיפודי פרגיות (75 שקלים).

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    חובבי הבצק יוכלו לזלול שם כריכים או פיצות, ויש גם תפוח אדמה מוקרם, מזטים קטנים לנשנוש ומנות מטוגנות של פסטלים, סיגרים (35 שקלים) ופיש אנד צ'יפס שמכינים במקום.

       (צילום: אביטל אדרי)
    (צילום: אביטל אדרי)

    נחל ציחור 10, מרכז יעלים מצפה רמון, 08-658-8226‏, ראשון-חמישי 24:00-12:00, שבת 24:00-20:30, לא כשר

     

       (  )

    כושי

    במרחק 90 קילומטרים מאילת, נמצא הפונדק של כושי רימון שמוכר גם כ"הקילומטר ה-101". הוא פועל מאז 1981 וכולל פינת חי, קפיטרייה בשרית לא כשרה ובית קפה חלבי כשר, חנות נוחות ענקית עם דוכן של כריכים וגם פינות ישיבה מוצלות.

     

    אפשר לעצור כאן לסנדוויץ' שמכינים במקום (30-18 שקלים), לפיצה, למאפה או לטוסט וגם לאכול מנת בשר חמה עם תוספת (48-44 שקלים). מלבד המסעדה יש במקום גם צימרים, ספא, ואפילו בריכה.

     

    כביש הערבה, 08-6345101, 24/7

      

    פונדק נאות סמדר

    62 קילומטרים לפני הכניסה לאילת, ישנה חוות עיזים שהוקמה בשנת 2003 על ידי משפחת נחימוב. החווה היא חקלאית ותיירותית, ומלבד גידול העיזים מייצרים שם גם גבינות שונות, אותן אפשר לרכוש בחנות שבמקום, שמציעה גם מבחר יינות מקומיים שמיוצרים גם הם על ידי בני המשפחה.

     

    במסעדת "פונדק נאות סמדר" הצמחונית תהנו ממנות שמכינים שם ממוצרים אורגניים תוצרת מקומית, כמובן. בין היתר, אפשר להזמין כאן ארוחות בוקר (50 שקלים), פלטת גבינות זוגית או לסועד יחיד (48-96 שקלים), טוסט ולזניה (45 שקלים), פלפל ממולא (45 שקלים), מנת חומוס ולקינוח - גלידת יוגורט (15 שקלים). שימו לב, בימי שישי מוגש רק חלק מהתפריט.

     

    אגב, אם תגיעו למקום בשעה 15:30, יש סיכוי שתוכלו לצפות בעדר שמגיע לחליבה ואף ללטף את אחת העיזים.

     

    צומת שיזפון, 054-4218789/8, ראשון-חמישי 17:00-9:00, שישי 15:00-7:00, כשר ללא תעודה

     

    כפות תמרים

    כ-4 קילומטרים לפני הכניסה לאילת, בחדר האוכל של קיבוץ אילות, ישנה מסעדה כשרה שמציעה ארוחות בוקר שמוגשות בין השעות 10:00-7:00 ומחירה 45 שקלים, ואארוחת צהריים שמוגשת בין השעות 15:00-12:00 ומחירה 60 שקלים.

    חדרי אוכל בקיבוצים (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)

    בימי שישי ובערבי חג מוגשת במקום ארוחת ערב בסגנון בופה שכוללת לחמים, מרקים, סלטים, מנות עיקריות ותוספות וגם מנות ילדים ( 99 שקלים למבוגר ו-69 שקלים לילד).

     

    קיבוץ אילות, 08-6358789, ראשון-חמישי 10:00-7:00, 15:00-12:00, שישי 14:00-9:00, 21:00-19:00, שבת 10:00-8:00, כשר (למתארחים בקיבוץ בלבד)

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים