שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    מתכון לנאגטס ב-5 דקות
    מנות החג עמוסות המרכיבים שדורשות רביצה במטבח התישו אתכם? קבלו מתכון קל ומהיר לנאגטס ברוטב לימון וצ'ילי

    צפו: רותי קינן מלמדת איך להכין שניצל בקלי קלות    (צילום : ירון ברנר)

    צפו: רותי קינן מלמדת איך להכין שניצל בקלי קלות    (צילום : ירון ברנר)

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

    נאגטס ברוטב לימון וצ'ילי

    מתכון טעים ומפנק שאפשר להכין תוך 5 דקות בלבד. הוא מושלם לאירוח לצד אורז לבן, או סתם לנשנוש מול הטלוויזיה בשעות הערב.

     

    המצרכים:

    2 כוסות בלילת נאגטס (אפשר להשתמש במקום ב-2 כוסות פירורי לחם)

    1/2 1 כוסות מים קרים

    מעט מלח

    400 גר' חזה עוף שלם, ללא עצמות, פרוס לקוביות בגודל 3 ס"מ

    שמן לטיגון עמוק 

    לרוטב -

    1/3 כוס מיץ מלימון טרי

    1/3 כוס מים רותחים

    1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק

    1/2 לימון טרי, עם הקליפה

    1/2 כפית מלח 

    להגשה -

    אורז, אחרי בישול 

    שומשום לבן 

       (צילום: נטע חן ליבנה)
    (צילום: נטע חן ליבנה)
     

    אופן ההכנה:

    1. מכינים את הנאגטס - בקערה גדולה שמים את תערובת הנאגטס, מוסיפים מים ומלח וטורפים היטב. טובלים את קוביות העוף בבלילת הנאגטס, ומטגנים בשמן עמוק משני הצדדים עד להזהבה.
    2. בינתיים, מכינים את הרוטב - פורסים את הלימון למשולשים קטנים (עם הקליפה). שמים במחבת גדולה מיץ לימון, מים, רוטב צ'ילי ואת משולשי הלימון ומבשלים במשך 5 דקות.
    3. הגשה - מעבירים את הנאגטס המוכנים לרוטב הצ'ילי והלימון, מערבבים היטב, מפזרים מעל שומשום ומגישים לצד האורז.

    המתכון באדיבות המותג "מאסטר שף"

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: נטע חן ליבנה
    5 דקות, זה הזמן שייקח לכם להכין את המנה הזאת
    צילום: נטע חן ליבנה
    מומלצים