שתף קטע נבחר

לביבות קצת אחרת: ספגטי מטוגן

מחפשים לגוון את לביבות תפוחי האדמה בחנוכה הקרוב? קבלו מתכון מפתיע וקצת אחר של לביבות ספגטי ואפונה

לביבות ספגטי עם אפונה ופרמזן

המותג "ברילה" מציע מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות עם אפונה וגבינה לכבוד חג החנוכה הקרב.

 

המצרכים:

1/2 חבילת ספגטי

3 ביצים

100 גר' אפונה

50 גר' גבינת פרמזן מגוררת

מלח ופלפל - לפי הטעם

שמן זית

רוטב ארביאטה

     (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)
 

אופן ההכנה:
  1. מבשלים ספגטי במים רותחים במשך 11 דקות, ומסננים היטב.
  2. בקערה מערבבים היטב את הביצים, מוסיפים אפונה, פרמזן, מלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים לקערה את הספגטי המבושל, ומערבבים היטב.
  3. במחבת עמוקה מחממים שמן זית, ויוצרים מהספגטי צורה כדורית בעזרת מזלג וכף עץ רחבה.
  4. מניחים את כדורי הספגטי בעדינות בשמן הרותח, ומטגנים עד להשחמה של הצד התחתון.
  5. הופכים את הלביבה, ומטגנים עד להשחמה את הצד השני. מוציאים לנייר סופג ומגישים לצד רוטב ארביאטה.

   

המתכון באדיבות "ברילה"

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אפיק גבאי
לביבות ספגטי עם אפונה ופרמזן
צילום: אפיק גבאי
מומלצים